Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur. 1941 yılında ilk boya imalatını.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün.
Müşerref Üstek.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
ŞEKER PİLİÇ.
MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
ÖRNEK:RMC Şirketi küçük bir boya fabrikasına sahiptir ve bu şirket toptan satış şeklinde bir dağıtım için iç ve dış cephe ev boyaları üretmektedir. İki.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 sayılı Karar Kapsamlı müteahhitlik projelerinin yurtdışında üstlenilmesi; projelerin teknik şartnamesinin.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI ALANIN TANIMI: Gıda teknolojisi alanı, tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri modern teknolojileri uygulayarak işleyen.
Daha çok değil, daha akıllı çalışmak
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
Logo.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı.
 Boya sektörünün lider kuruluşu olan Marshall, 1954 yılında İstanbul-Topkapı-Maltepe mevkiinde, Uzunyol ve Toprakçıoğlu ailelerinin ortaklığı ile Marshall.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
EDİRNE 2016/2017 OKUL SANAYİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki ve teknik okul/kurumlarında görev yapan alan.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Fahriye OBUT.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Hazırlayan: Selim ERDEM
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
TCHİBO Ağahan köse
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Sunum transkripti:

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını gerçekleştiren şirket, 1954'de ilk boya fabrikasını açarak boya sektöründe önemli bir ilerleme kat etti. 1957'de ise Arev Boya Pazarlama Şirketi kuruldu.1927Durmuş Yaşar Arev Boya Pazarlama Şirketi 1958'de Dyo, reçine üretim ve imalatına başlayarak, dış pazara ilk adımını attı. 1964'te mikronize mineraller fabrikası ve Dyo Harris Boya Fırçaları fabrikasını, 1965'te Dyosad fabrikasını ve 1968'de Dyo Matbaa Mürekkepleri Fabrikası'nı açarak sektördeki etkinliğini arttırmaya çalıştı.1969'da, polyester üretimine başlandı ve Dyo Araştırma Geliştirme Laboratuvarları, Dyo Transocean Deniz Boyaları Fabrikası açılarak ürün sahasını genişletti polyester 1979'da, Bayiler ve Dyo, Yasaş adı altında birleştirildi ve Yasaş Yaşar Boya ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak devam etti. Bayraklı boya fabrikası ve polyester fabrikası satın alınıp, Yasaş Gebze fabrikası açılarak içte ve 1982'de Yadex/Almanya şirketi kurularak dışta büyümesini hızlandırdı.BayraklıGebze Şirkete isim olan Dyo kelimesi, şirketin kurucusu olan Durmuş Yaşar ve Oğullarının kısaltmasıdır.

MUSTAFA SELİM YAŞAR- YÖNETİM KURULU BAŞKANI İDİL YİĞİTBAŞI- YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ MEHMET KAHYA- BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ EROL- YÖNETİM KURULU ÜYESİ YILMAZ GÖKOĞLU- YÖNETİM KURULU ÜYESİ AHMET FAHRİ YİYİĞTBAŞI- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

HİSSEDARLAR YAŞAR HOLDING A.Ş. : ŞAHISLAR : 25.47

Köklü bir marka olmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak; çalışanlarımızdan, iş ortaklarımızdan ve müşterilerimizden aldığımız güçle Dyo markasını geleceğe taşımak için yola devam etmek. Tüketicilerimizin yaşadığı mekanlardan keyif alması için, en yenilikçi, en fonksiyonel, en pratik, en çözümleyici ürünleri üretmek ve bu ürünleri en uygun fiyatlarla, en kolay ulaşılabilir şekilde, en anlaşılır uygulama bilgileriyle pazara sunmak..

Nanoteknolojik boyalar Emülsiyon ve sentetik son kat boyalar Dış cephe son kat boya ve kaplamaları Ahşap koruyucular Vernikler, parke cilaları Renk Pınarı Sistemi Sorun çözücü özel ürünler (Dr. DYO ürünleri) Astarlar, macunlar Fırça-Rulo-Boya uygulama makineleri İnşaat boyaları Isı yalıtım sistemleri Sanayi boyaları Mobilya boyalar Matbaa mürekkepleri Deniz boyaları Bobin boyaları

FİLLİ BOYA POLİSAN SAFRAN CABELLA MARSHALL KALE COLOR

Dyo - Geleneksel sektör eğitimi (Dyo AKADEMİ) sürdürülmüştür. Lise ve üniversite öğrencilerine tesislerde staj yapma imkanı sunulmuştur. Başarılı öğrencilere Yaşar Eğitim Vakfı aracılığıyla eğitim bursu verilmeye devam edilmiştir. Geleneksel Dyo Resim Yarışması’nın 34.’sü düzenlenmiştir. Her Evde Hayat Var Projesi (Mardin); 2010 yılı yaz okulu- çalışma atölyeleri kapsamında “çocuk hakları” ve “çocukların duygu dünyalarını özgürce anlatabilmelerine” olanak sağlayacak şekilde tematik duvar boyama etkinliği yapılmıştır. Bu çerçevede çocuklar tarafından yapılan duvar resimleri ve boyama çalışmalarına Dyo Boya tarafından boya desteği sağlanmıştır..

Çalışma Bakanlığı’ndan “Sosyal Sorumluluk ve İstihdama Katkı Ödülü” Kocaeli Görme Engelliler Derneği’nden “Teşekkür Plaketi” Çevre ve Ekoloji dergisinden “Fidan Dikme Teşekkür Belgesi”

MALİYE İ.Ö YÖNETİM VE ORGANİZASYON BUKET ERDAN REŞİT BEŞALTI