KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ALEVSIZDIRMAZLIK TESTİ
Advertisements

İŞ EKİPMANLARININ PERİYODİK KONTROLLERİ
Süt Soğutma Tankları.
Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Enerjisi Sistemi
Örnek Sorular Kapalı Alanlarda Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği Basınçlı Kaplarla Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği.
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? KURGU KUŞAĞI
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
KÖSMAK MAKİNE MİKRO FOK (MİKRO FİBER OPTİK KABLO TESİS MAKİNESİ)
HDP BAĞLANTI MANŞONLARI
BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları
KAZAN EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Sorular ve Cevaplar.
BASINÇLI KAPLARDA GÜVENLİK.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Güç Ve Dağıtım Transformatörleri Techizatları
Adil BUYAN Fizik Y. Müh. Koordinatör Kocaeli Sanayi Odası 22 Nisan 2014-Kocaeli.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
ÖRNEK FABRİKA RAPORU ENERJİ TASARRUFU ÇALIŞMASI RAPOR FORMATI
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
ERK İSG-İK – –
The art of Engineering The art of Engineering.
3. Sıcaklık Farkından Kaynaklanan Hava Olayları
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
Basınçlı Kaplar.
SEMİH ÖZÇAKIR MAKİNA MÜHENDİSİ İŞ MÜFETTİŞİ
ERK İSG&İK ERK –
YANGIN GÜVENLİĞİ VE YANGINLA MÜCADELE
Hazırlayanlar : Görkem ÖZTÜRK M. Çağla ÖRMECİ Kenan KESKİNKILIÇ /İzmir.
KOROZYONDAN KORUNMA.
Kapalı ve Açık Sistemler Arş. Gör. Mehmet Akif EZAN
BURSA / TÜRKİYE
İMALAT YÖNTEMLERİ Bölüm- 3 Endüstrİ Ürünlerİ TasarImI bölümü.
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
Aşındırıcı su jeti ile işleme
TAN I M LAR Kap : İçine akışkan doldurmak için
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
PREFABRİK SARNIÇ İZMİR YÖNDER KOLEJİ. AMAÇ VE HEDEF Prefabrik su sarnıcı projesi tarım ve yerleşim alanlarında su ihtiyacının ekolojik dengeyi bozmadan,
ÜRET İ M VE ÜRET İ M YÖNET İ M İ KAVRAMLARI.  Üretim:" İ nsan ihtiyaçlarını kar ş ılamak amacıyla mal veya hizmetlerin meydana getirilmesi i ş lemidir."
BASINÇLI TÜP İLE ÇALIŞMA TALİMATI
Boru ve hortumlar.
KAYNAK İŞLERİ ÇALIŞMA TALİMATI
BORU İŞLERİ ÇALIŞMA TALİMATI. Hiçbir kapalı boru kontrol edilmeden kesinlikle kesilmemelidir. Tüm borular flanşı varsa sökülmeli ve borudan gazdan arındırma.
BAKIM ONARIM İŞLERİ ÇALIŞMA TALİMATI
FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ
Basınçlı Kaplarla Çalışmalarda İş Sağlığı ve İş Güvenliği
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 1 GİRİŞ.
Endüstriyel vakum makinası. Delfin MISTRAL 202 DS AIREX endüstriyel temizlik ürünleri endüstriyel temizlik ürünleri Kuru ve sıvı maddelerin vakumlanması.
İŞ GÜVENLİĞİ YÖNÜNDEN YAPILMASI GEREKLİ KONTROLLER DÜZENLENECEK BELGE FORM ve RAPORLAR FİRMA ADI.
ORHAN BAYKAN MAKİNE MÜHENDİSİ. Düktil Boru kesme aparatı ; Düktil Boruların parçalı imal edileceği yerlerde boruların düzgün kesilmesi önem az etmektedir.
TBS’DE MUTFAK VE YEMEKHANE
Periyodik Kontroller-Ölçümler
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.

Örme Mamul Ön Terbiyesi- Tüp Kesme
BÖLÜM-3.1 KONDENSERLER.
BORU İŞLERİ ÇALIŞMA TALİMATI
KLİMA SİSTEMLERİ 42&pt=Turgutreis+Oto+Klima+Gaz+D olum+Servisi
BAFRA İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIM SUNUSU Hazırlayanlar : Hasan YILMAZ Erkan BÜLBÜL.
Süt Soğutma Tankları.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
RİSK YÖNETİMİ VE RİSK DEĞERLENDİRMESİ.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
MEKATRONİKTE PNÖMATİK VE HİDROLİK SİSTEMLER
HOŞGELDİNİZ HAZIRLAYAN : BERAT ÖZBEY GEÇİOĞLU MAKİNA MÜHENDİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Kompresör hava tankı, kompresörün dur-kalk zaman aralığındaki basınç farklılığını düşürmek için kullanılır. Hava tankları, kompresörün dinlenmesi anında sistemin ihtiyacı olan havayı depolar ve sistem, kompresörün dinlenme anındaki hava ihtiyacını hava tüpü içinde depolanan havayı kullanarak karşılar. Sistemin ihtiyaç duyduğu hava miktarı, kompresörün ürettiği kapasiteden fazla ise, hava tankı, havayı depolayarak sistemin hava basınç dalgasını minumuma indirir. Ayrıca, kompresör emdiği havayı sıkıştırırken hava içinde nem vardır. Hava deposu, nemin yoğuşmasını sağlar. Hava tüpü tabanına inen su, tahliye vanasıyla boşaltılır ve sistemdeki hava kuru olur. Hava tankının yerleştirildiği yer ne kadar soğuk olursa, havanın içindeki su buharı o oranda fazladan yoğuşur ve hava sisteme kuru gider.Kompresör tankı / tankları nın içinde su buharı ve su oluşmasından dolayı hava tüpleri korozyona uğramaktadır. Ve zaman geçtikçe tank sacı çürümekte cidar kalınlığı incelmektedir. Hava tanklarınızın yıllık test kontrollerini yaptırmanız gerekmektedir.

Ülkemizde, basınçlı kapların kontrolünde tek yetkili kuruluş MMO (makine mühendisleri odası) odasıdır. Bu kontroller MMO mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Yüksek basınç kullanan müşterilerimiz için yüksek basınçlı hava tankı / tankları imalatı yapılmaktadır. Gemi sanayisi için marin / marine / tank / tankı / tankları üretilmektedir. Hava tankı içinde oluşan pas sisteminize gidebilir. Eğer, basınçlı hava tankı, gıda sektörü, tıbbi sektörde veya pahalı makineler için kullanılacaksa korozyona uğramayacak basınçlı kap talebinde bulununuz. Bu sebeple, yatırım bütçesi ayırabiliyorsanız hava tankı imalatı yapan firmamızdan paslanmaz çelik hava tankı, sıcak daldırma galvaniz hava tankı isteyiniz. Paslanmaz çelik hava tankı fiyatı yüksek olabilir, ancak gıda ve ilaç sektöründe veya teknolojik makineler için bu ayrıntı önemlidir. Konu ile ilgili hava tankı imalatı yapan firma olarak bizlere danışabilirsiniz. Firmamız ihtiyacınıza göre en uygun hava tankı fiyatını / fiyatlarını verecektir.Firmamızdan satın aldığınız hava tankının üst yüzünde emniyet valfi manşonu, manometre monşonu, hava kazanı altında pas, su boşaltma vana sı manşonu vardır.

Ön yüzünde etiket plakası, adam veya el giriş menholleri vardır. Yan yüzeylerde hava giriş -çıkış manşonu/flanşı vardır. Hava tanklarımız çalışma basıncının 1,5 katı basınçta hidrostatik test kontrolü yapılmaktadır. Fabrikamızdan test yapılmamış ürün kesinlikle dışarı çıkmamaktadır. Hava tankı hesabı, hava tanklarının kapasitesi kompresörün kapasitesine ve sistemin hava ihtiyacına bağlı olarak seçilir.. Hava tüpünün kapasitesi (litre), kompresörün kapasitesinin (litre/saniye) 6 katından 10 katına kadar bir aralıkta seçilebilir. Fabrika içinde bazen anlık sürede büyük miktarda hava kullanımı olabilir. havayı kullanan makineler, kompresörden ve/veya ana hava tankından uzakta olabilir. Böyle bir durumda, havayı kullanacak makinelerin yakınına yardımcı bir hava tankı yerleştirmek faydalıdır.Hava tanklarımızın imalatında, gövdesindeki delikler, bombe pulları, pistonlu kompresör şasileri, tankların ayakları cnc lazer kesim, cnc plazma kesim, cnc boru kesim, cnc silindir büküm (kıvırma), cnc abkant sac büküm, tezgahlarında yapılmaktadır. hava tanklarımızın imatında, kaynaklar otomasyon tozaltı / gazaltı kaynak makinelerinde yapılmaktadır. Kaynaklar otomatik yapıldığından personel hatası en aza inmiştir. Müşterinin isteğine göre galvaniz kaplama, elektrostatik toz boya, epoksi boya, yüzey kumlama yapılmaktadır