Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
MSS® GRUP – Mop Sil Sistemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Müşerref Üstek.
Inı VAKKO.
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.

JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
EMİNE DİLAVER NİSA GÜRBÜZ.  Pekin aralarından 2008 yaz olimpiyatları ve parlimbik oyunlarında da olduğu pek çok spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.1990.
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
BASKETBOL
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
Omni Kanal daki Adımları
BURSA / TÜRKİYE
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
KANO.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TANITIM DOSYASI.
Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta.
GİRİŞİMCİ.
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEVCUT ALAN VE DALLAR ADALET ADALET Zabit Katipliği Zabit Katipliği BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Logo.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Hazırlayan: Selim ERDEM
1947 yılında İsveçli girişimci Erling Persson tarafından kurulmuştur.
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
Merve ÇAKMAK.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Setur-2.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ
SUNUM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
TANITIM SUNUMU.
HAKKIMIZDA Cepkask İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. A.Ş, 60 yıllık sigortacılık tecrübesi ile 2003 yılında Türkiye’de ilk defa Cepkask Cep Telefonu Hizmet.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti

Kuruluş Tarihi 1984 Ticari Unvan Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. Tic. Ltd. Şti Marka Adı Kar Spor Kurumsal Web Sitesi www.karspor.com Ticari Web Sitesi www.karspor.com.tr Kazım Karabekir Vergi Dairesi - 323 010 1566 Erzurum Ticaret Odası 10931 - İstanbul Ticaret Odası 781853 Şirket Merkezi: Murat paşa Mah. İsmet paşa Cad. No:2/A Yakutiye/ERZURUM T: 0442 235 16 16 Lojistik Merkez: Evren Mah. Gülbahar Cad. 2. Sokak No: 55/2 Güneşli Bağcılar/İSTANBUL T: 0212 515 76 25 Center Office: Necatibey Cad. No:16 Kat:7 Karaköy Beyoğlu/İSTANBUL T: 90 212 243 27 89 – 99

Kurumsal 1987 yılında kurulan Kar Spor bugün 10 mağazası ile Türkiye’nin en önemli kış ve doğa sporları, toptan ve perakendecisidir. Kar Spor mağazalarında sporseverlere Kayak, Snowboard, Dağcılık, Outdoor, Futbol, Basketbol, Tenis, Yüzme, spor giyim ve daha birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markaları bir arada ve uygun şartlarda, uzman satış danışmanları, satış sonrası servis ve garanti desteği ile sunulmaktadır. Kar Spor; Völkl, Marker, Dalbello, Roxa, Elan, Emmegi, Uvex, Reusch, Holmenkol, Olang, Leki, Tatonka, Salewa, Dynafit, Source, Kayland, DMM Climb, Morpho, Kershaw, ZERO Tolerance, Fila Skates, Esbit, Coleman, GSI Outdoors, P.A.C markaların Türkiye distribütörüdür. Kar Spor; 2AS ®, Colle ®, VMT ® tescilli markalarıyla spor tekstili ve malzemeleri üretmektedir. Ürünlerimiz Türkiye genelinde 50’dan fazla noktada satılmaktır. Şirketimiz kurumsal bir aile şirketidir. Şirket ortaklarımız Selami, Selim, Arif ve Atakan Alaftargil’dir. Arif Alaftargil 1998 NAGONO 18.Kış Olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden tek sporcudur. Atakan Alaftargil 2002 SALTLAKE 19.Kış Olimpiyatlarında alp disiplini dalında ülkemizi tek başına başarı ile temsil etmiştir. Rekorları egale edilmemiş Türkiye’de en fazla milli olan ilk iki Türk kayakçısıdır. Pek çok kez Türkiye şampiyonu olmuşlardır. Olimpiyat Meşalesi ödülleri ve yüzlerce madalyaları vardır. Kar Spor; Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. Tic. Ltd. Şti , Kar Spor Turizm Malzemeleri Ltd. Şti. ve SA.AS Turizm Petrol Spor Tesisleri ve Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. olmak üzere üç şirketten oluşmaktadır. Lojistik ve operasyon merkezi İstanbul Güneşlide hizmet vermektedir. Kar Spor Bünyesinde 60’den fazla uzman personel çalışmaktadır Mağazalarımız: Kar Spor İstanbul Tophane Kar Spor İstanbul Karaköy Kar Spor İstanbul Ataşehir Kar Spor İstanbul Tuzla Marina AVM Kar Spor Ankara Panora AVM Kar Spor Ankara Çankaya Kar Spor Ankara Cepa AVM Kar Spor Erzurum Yakutiye Kar Spor Erzurum Palandöken (Erzurum AVM) Kar Spor Palandöken Polat Renaissance Hotel Kayak Odosı Kar Spor Palandöken Polat Renaissance Hotel Butik Kar Spor Palandöken Xanadu Hotel Butik Kar Spor Kartepe Kocaeli Kar Spor İstanbul Toptan Satış Merkezi Kar Spor Online Shop www.karspor.com.tr

Vizyon Türkiye’de “Kış ve Doğa Sporları” Mağazacılık Konseptinin Lider Markası Olmak Misyon: Sektör’e, Müşteri İhtiyaçları ve Müşteri Memnuniyeti Konularında Yenilikler Getirerek, Sektör Standartlarını Belirmek.

Markalarımız

Distribütörlüklerimiz MARKA ÜRÜN MENŞEİ VÖLKL Kayak,Snowboard ve Tekstil Ürünleri ALMANYA MARKER Kayak Bağlama ELAN Kayak-Snowboard ve Ayakkabısı SLOVENYA DALBELLO Kayak Ayakkabısı İTALYA ROXA EMMEGI Kayak Tekstili AVUSTURYA UVEX Spor Gözlük- Kayak Gözlüğü ve Kask REUSCH Eldiven LEKI Kayak – Outdoor Malzemeleri HOLMENKOL Kayak Bakım Malzemeleri TATONKA Çanta- Tekstil –Ekipman SALEWA Tekstil - Ayakkabı - Teknik Malzeme DYNAFIT Tekstil – Ayakkabı – Kayak - Bağlama OLANG Outdoor Ayakkabı - Kart Botu KAYLAND Outdoor Ayakkabı SOURCE Sandalet – Çanta İSRAİL DMM CLIMB Teknik Malzeme İNGİLTERE KERSHAW Çakı - Bıçak ABD ZERO TOLERANCE ESBİT Kamp Malzemeleri COLEMAN GSI OUTDOORS FILA SKATES Paten P.A.C Bandana

Tescilli Markalarımız ÜRÜN Kar Spor® Parkende ve Toptan Satış Mağazaları 2AS® Kayak, spor ve outdoor malzemeleri ve teknik tekstil ürünleri. Colle® Kayak ve outdoor teknik giyim VMT® Spor Malzemesi ve Tekstil

Bayiliklerimiz

Mağazalarımız Kar Spor Karaköy İstanbul Kar Spor Tuzla Marina AVM İstanbul Kar Spor Ataşehir İstanbul Kar Spor Panora AVM Ankara Kar Spor CEPA AVM Ankara Kar Spor Çankaya Ankara Kar Spor Sinpaş Altınoran Kar Spor Yakutiye Erzurum Kar Spor Erzurum AVM Palandöken Erzurum Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum Kar Spor Xanadu Hotel Palandöken Erzurum Kar Spor Kartepe KOCAELİ Kar Spor Sanal Mağaza www.karspor.com.tr Kar Spor Toptan İstanbul

Kar Spor Karaköy İstanbul

Kar Spor Tuzla Marina İstanbul

Kar Spor Ataşehir İstanbul

Kar Spor Tophane İstanbul

Kar Spor Tophane İstanbul

Kar Spor Panora AVM Ankara

Kar Spor CEPA AVM Ankara

Kar Spor Çankaya Ankara

Kar Spor Yakutiye Erzurum

Kar Spor Erzurum AVM Palandöken Erzurum

Kar Spor Xanadu Hotel Palandöken Erzurum

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum Kayak Odası

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum Kayak Odası

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum Kayak Odası

Kar Spor Polat Renaissance Palandöken Erzurum Kayak Odası

Kar Spor Kartepe KOCAELİ

Kar Spor Toptan İstanbul

Boyner İstinye Park

Internet Satış Mağazası www.karspor.com.tr

BASINDA

OLİMPİYATLAR VE ALAFTARGİLLER

OLİMPİYATLAR VE ALAFTARGİLLER Arif ALAFTARGİL OLİMPİYATLAR VE ALAFTARGİLLER Atakan ALAFTARGİL

Sponsorluklar

İletişim Bilgileri İstanbul Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Necatibey Caddesi No: 16/7 Karaköy Beyoğlu/İSTANBUL Telefon:  90 212 243 27 89 - 99 Faks: 90 212 243 47 36 E-mail: bilgi@karspor.com Ankara Turan Güneş Bulvarı No:47/E Çankaya/Ankara Telefon: 0312 438 81 01 Faks: 0312 438 77 99 E-mail: ankara@karspor.com Erzurum Muratpaşa Mah. İsmetpaşa Cad. Arif Alper İş Merkezi No:2/A Yakutiye/Erzurum Telefon: 0442 235 16 16 Faks: 0442 235 16 29 E-mail: yakutiye@karspor.com Mağaza adresleri www.karspor.com/shop