...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TAŞ DUVAR YÜZÜ DERZ YAPILMASI Y-Y YÖNÜ AKSLARI DIŞ 2 0,650
Advertisements

Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Beykoz BaklacI 2b arazisi
ÜNİTE : 8 HEPİMİZİN DÜNYASI. ÇOCUKLARIN ORTAK YÖNLERİ VE İLGİ ALANLARI Çocuklar; Sevmeye,Sevmeye, Korunmaya,Korunmaya, Bakılıp büyütülmeye muhtaçtır.Bakılıp.
DÖNEMİ  Yönetim Kurulumuz, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliğini esas almak koşuluyla, okulumuzun eğitim öğretim kalitesini.
MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUK HAKLARI KULÜBÜ SEHER KOÇAK BEYZANUR GENÇ BEYZA CELİL ELİF YILDIRIM.
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
PLANLAMA 2 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ
DAĞLARI: Ortalama yükseltini az olduğu Marmara Bölgesi’nin yerşekilleri engebeli bir yapıya sahip değildir. Trakya’daki Işık, Koru ve Yıldız Dağları ile.
1 Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Şube Müdürlüğü ORTAK SINAVLAR.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
BİYOM BİYOM; aynı iklim koşullarının yaşandığı ve bunun paralelinde aynı bitki örtüsüne sahip olan geniş coğrafi alanlardır. Canlıları ve yaşadıkları ortamı.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
TÜRBİNLER Yrd. Doç. Dr. Nesrin ADIGÜZEL.  Türbinler; su, buhar veya gaz gibi akışkanların enerjisini mekanik enerjiye çeviren makinelerdir. Türbinler;
HALK MİMARİSİ.
Dinamik sağlık sigortası. Yatarak tedavi planı dinamik sağlık sigortası Poliçeye giriş yaşı 6 ile 44 arasında olan ve geniş sigortalılık süresine sahip.
TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve İstanbul Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği ''Beklenen İstanbul Depremi ve Kentsel Dönüşüm” konu.
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
Hacı Bayram Veli Camii.  Yer: Ankara, Türkiye  Coğrafi Koordinatlar:39°56 ′ ″ K32°51 ′ ″ D  İnanç: İslam  İnşaat Başlangıç Tarihi: 1427.
LABORATUVAR DESTEKLERİ. 1. KOSGEB Laboratuvar Hizmetleri KOBİ’lerin piyasa koşullarına göre daha uygun ücretlerle test – analiz yaptırabilmeleri amacıyla;
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
 Orhan Bey'in ölümüyle yerine oğlu I.Murat (Hüdavendigar) geçti.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
TRANSİZMİT- Kocaeli Monoray Ulaşım Projesi
TALEP (İstem).
MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ
Erciyes Üniversitesi TÜBİTAK ARDEB Fonları İstatistikleri
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
KEVSER KURNAZ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF - II. ÖĞRETİM
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
ÇALIŞAN HAKLARI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ & BEYAZ KOD Ahmet DEMİR Çalışan Hakları ve Güvenliği Birim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı.
DÜZLEM Ölüdeniz Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Ölüdeniz, çok güzel bir turizm beldesidir. Ölüdeniz, durgun deniz yüzeyi özelliği ile bilinir. Ölüdeniz’in.
CENTURY21 ABC IPHONE UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ
BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ
Halıcılığın Tarihçesi
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İŞLETMELERİN BÜYÜMESİ
©McGraw-Hill Education, 2014
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
BÖLÜM 3-GELİR VERGİSİ & VERGİ MATRAHININ TESPİTİ
ÇALIŞMA İZİN İŞLEMLERİ OTOMASYON PROJESİ
NBP103 Programlama Temelleri Öğr. Gör. Mahmut Kılıçaslan
ABD İÇ GİYİM PAZARI Kaynak: statısta.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
BİNA PLANLARI Yrd. Doç. Dr. İsa VURAL Teknik Resim.
FATİH ELMALI SATILIK: TL
Dr. İbrahim ÇETİN Veteriner Hekim GTHB Bursa İl Müdürlüğü
12 Ticari Alacaklar 12 Ticari Alacaklar 22 Ticari Alacaklar
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
CİHANGİR MAHALLESİ YAPISAL RİSK ANALİZİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu
İçerik GELİRİN BÖLÜNMESİ DEVAM ( FAİZ, KAR).
Hayvanlar Tavukların Yaz aylarında daha fazla yumurtladıkları bilinen bir gerçektir. Bu durum gün uzunluğunun daha fazla olması ile açıklanabilir.
İKTİSADA GİRİŞ I DERS 4 Y.Doç.Dr.Umut Öneş.
BÖLÜM 3: ARZ VE ÜRETİM TEORİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
ZAMİRLER(ADILLAR) 6.SINIF.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GÜNEŞ BASKI «CYNOTYPE BASKI HAZIRLAMA»
Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve.
Hayvan Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sunum transkripti:

BURSA İLİ, NİLÜFER İLÇESİ, ÇALI MAHALLESİNDE (5879) ADA ve (9) PARSEL ÜZERİNDE BULUNAN Sinan ŞAHİN ADINA KAYITLI TAŞINMAZ’da YAPILAN İNCELEME SONUCUNDA ; SALON DUVARINDA NEM’LENMELER OLDUĞU’

SALON CAMININ KIRILMIŞ OLDUĞU BANYO KAPISININ PERVAZLARI TAKILI OLMADIĞI YATAY ODASINDA BULUNAN EBEVEYN BANYOSU’na AİT KAPI’NIN KASASININ OLMADIĞI (ÜST KAT-MUTFAK DOLAP KAPAKLARININ TAKILI OLMADIĞI VE İLAVELERİN YAPILMADIĞI

YERİNDE TESPİT EDİLMİŞ OLUP; pesinat-yok,cali-4-plus1-240m2-kombili-sifir-dublex,2-daire- kullan /detay/ son-fiyat%2Caz-pesinat%2Ccali-4-plus1-235m2-kombili- terasli-sifir-dublex / hur-emlak-cali-4-plus1-220m2-sifir-dublex /detay/ nilufer-cali-emlakcidan-apartman- dairesi/detay?sParam=O5AgOj04AllYpg1puTfrIg==&new=1 nilufer-cali-emlakcidan-apartman- dairesi/detay?sParam=sIFiLFcNtbyZciGsMPaSZg==&new= 1

Gayrimenkulünüzün satış değeri; bulunduğu lokasyon, bölgedeki emsal satılan ve satılık gayrimenkullerin fiyatları göz önüne alındığında, günümüz piyasa koşulları ve durgun piyasa göz önüne alındığında gayrimenkulünüzün satılabilir fiyatı TL TL arasındadır.