1 FOTOGRAFLAR : CAN AKIN Cengiz Han ve Mirasçıları... S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi, Moğol İmparatorluğu’nun Cengiz Han tarafından kuruluşunun 800’üncü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SANAT SANAT İÇİN MİDİR? SANAT TOPLUM İÇİN MİDİR? YOKSA SANATKAR İÇİN MİDİR?
Advertisements

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İÜ Engelli Kadın İstihdamını Tartışıyor Paneli
ÜNİTE : 8 HEPİMİZİN DÜNYASI. ÇOCUKLARIN ORTAK YÖNLERİ VE İLGİ ALANLARI Çocuklar; Sevmeye,Sevmeye, Korunmaya,Korunmaya, Bakılıp büyütülmeye muhtaçtır.Bakılıp.
BBY 370 Müzelerde Bilgi Yönetimi Alev AyaokurTolga Çakmak Müze Türleri, Müzelerin Temel Unsurları – Organizasyonel Yapı ve Personel.
Fakir Baykurt 1929’da Burdur’un Yeşiloca ilçesi Akçaköy’de doğdu. Az topraklı köylü bir ailenin çocuğu. 1948’de Gönen Köy Enstitüsü’nü bitirdi, 5 yıl köy.
BAŞLIK Makale Künyesi: Yılı, Yazarları, Yayınlandığı Dergi, sayfa sayısı ( gibi)
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
İSLAMİYETTEN ÖNCE TÜRKLERDE EĞİTİM
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
1.TROIA MODA HAFTASI 1.TROIA MODA HAFTASI TANITIM DOSYASI.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Müslüm ÖZCAN tarafından yapılan Külliyenin kurucusu Sultan II. Bayezid büstünün açılışı.
Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" Konulu Resim Sergisi.
Motoplus’09 İSTANBUL- TURQUIA Fuarı'nın VIP açılışı Chris Pfeiffer.
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar 11.Milli Eğitim Tevhid-i Tedrisat(Öğretim Birliği Kanunu) ve Medreselerin Kaldırılması: (3 Mart 1924) Osmanlı Devleti’nin.
Diyarbakır İli Tekstil ve Hazır Giyim Sektörü Küme Yol Haritasının Oluşturulması Projesi Diyarbakır.
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURAN UNSURLAR VE TÜRK KÜLTÜRÜ
Temiz su kaynakları azalıyor. Dünyanın üçte biri sularla kaplı olmasına rağmen ancak yüzde iki buçuk kullanılabilir temiz su bulunuyor. temiz su kaynakları.
MELİKE DEMİRDAĞ ARKADAŞ ARKADAŞ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Şube Md Yılı Faaliyet Raporu Sunumu.
Tarihin En Büyük 10 Devleti
Italya. İ talya, 1861 yılında birli ğ ini sa ğ layana dek tek bir ülke de ğ ildi. İ talya topraklarındaki küçük devlet ve krallıklar birbirleri arasında.
DÜNYADA SAĞLIK TURİZMİNE GENEL BAKIŞ Öğr.Grv. Dr. Funda AKDURAN.
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ASYA HUN DEVLETİ. Asya Hun Devleti Tarih bilgilerimize göre Orta Asya'da kurulan ilk Türk devleti Büyük Hun Devleti'dir. Hunlar'ın bilinen ilk hükümdarı.
ASYA HUN DEVLETİ. Asya Hun Devleti Tarih bilgilerimize göre Orta Asya'da kurulan ilk Türk devleti Büyük Hun Devleti'dir. Hunlar'ın bilinen ilk hükümdarı.
[Hüseyin Nihâl Atsız 7 Yaşında iken] [Atsız’ın Askeri Tıbbiye yıllarına ait bir fotoğraf.] [Atsız’ın Askeri Tıbbiye yıllarına ait bir başka fotoğraf.]
 Tac Mahal, Hindistan'ın Agra şehrinde, yıllarında inşa edilmiş anıt mezar.Hindistan  İslâm türbe mimarisinin en önemli eserlerinden birisi.
EĞİTİM VE KÜLTÜR ALANI’NDA YAPILAN İNKİLAPLAR 3 Mart 1924’te Tevhid-i Tedrisat Kanunu ilan edildi. Eğitim öğretim laikleştirildi. Bütün okullar Milli.
HABERLE İLGİLİ BAZI KAVRAMLAR
GÜLÇİN KAPTAN KÖYCEĞİZ GÖL TURU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Ben de Savaş Suçlusuyum
Metinlerin Sınıflandırması
Ülkemizde Tıbbi Bitkiler
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
DEPREMLER İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR
Türkiye'deki Yasal Düzenlemeler
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
DÜNYANIN GEZİLECEK YERLERİ
Artık Aşk Değil Bana Sevdasın
TARİHDE BİLİM BİLİM VE SANAT ÖZGÜRLÜĞÜ
BEN BİR CAN GİBİ… Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
Geleneksel bilginin kullanılması
Toplumsal Yapı ve Toplumsal Değişme Perspektifinden Türkiye’nin Son Yüz Yılı
SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Madde 2: Tanımlar Bu Sözleşmenin amaçları bağlamında,
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
HLK 222 SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS (SOKÜM) ve KORUMA YAKLAŞIMLARI
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
Foto muhabiri görev yerine zamanında gitmelidir
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sayılarla WWF 50+ yıllık tecrübe (Kuruluş yılı 1961) 100+ ülke Yıllık
Osmanlı’da Sanat ve Mimarlık Kültürü
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
Erasmus projeleri kapsamında “Sağlıklı ve sorumlu bir yetişkinliğe doğru” adlı projenin Avrupalı öğrencilerin kültürler arası etkileşimi toplantısı.
Akdeniz Üniversitesi Gerçek Panoramik Fotoğraflarla Kampüs Gezintisi
SAHAFLAR DÜNYASINA YOLCULUK
Test Puanlarının Yorumlanması: Standart Puanlar
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 8
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Tarım Tarihi ve Deontolojisi Dersi 1.Hafta
CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI BİLEMEZDİM Kİ.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MEDYA OKUR YAZARLIĞI EĞİTİMİ
1. Ders içerik Dokumacılıkta kullanılan bazı terimler (halı, kilim, kumaş, tekstil, bez gibi), farklıkları, benzerlikleri Halı koruma ve onarımın Türkiye.
Sunum transkripti:

1 FOTOGRAFLAR : CAN AKIN

Cengiz Han ve Mirasçıları... S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi, Moğol İmparatorluğu’nun Cengiz Han tarafından kuruluşunun 800’üncü yıldönümünde, ‘Cengiz Han ve Mirasçıları: Büyük Moğol İmparatorluğu’ sergisine evsahipliği yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Moğolistan Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanlığı’nın himayesinde, Garanti Bankası’nın sponsorluğunda kapılarını açan sergi, Moğol İmparatorluğu’nun kültürler ve kıtalar arasında kurduğu bağı gözler önüne seriyor. Sergide, Moğolistan’ın en önemli müzeleriyle Asya ve Avrupa’nın başlıca koleksiyonlarından ve Türkiye’deki çeşitli müzelerden derlenen, bazıları ilk kez gün ışığına çıkan 600 eser yer alıyor. Tarihte, en geniş topraklara yayılan bir dünya imparatorluğunun öyküsü; en yeni arkeolojik keşifler, hazine parçaları, muhteşem silah ve zırhlar, minyatürlü elyazmaları, eski haritalar, tekstil ya da seramik eserler ve Moğol Budizmi’nin rengarenk dünyasını tanıtan nadir dinsel objelerle anlatılıyor. FOTOGRAFLAR FLAŞSIZ VE CAMEKAN ORTAMINDA ÇEKİLDİGİNDEN BAZI FOTOGRAF ÇEKİMLERİNDE HATA OLABİLİR… ÖZÜR DİLERİM… CAN AKIN

CENGİZHAN FOTOĞRAFLARIMA BAKMAK İÇİN İNTERNET BAĞLI İKEN TIKLAYINIZ…. d=1038&mid=8373&ItemID=5427&ItemIndex=0 d=1038&mid=8373&ItemID=5427&ItemIndex=0 1 Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI