Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" Konulu Resim Sergisi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" Konulu Resim Sergisi."— Sunum transkripti:

1

2 Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" Konulu Resim Sergisi

3

4 Edirne Sağlık Müzesi Kuruluşunun 12.Yılını Törenle Kutladı Trakya Üniversitesi Sultan II.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, kuruluşunun 12. yılını çeşitli etkinliklerle kutladı. Trakya Üniversitesince (TÜ) müze haline getirilen, dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden Avrupa Konseyi 2004 Yılı Avrupa Müze Ödülü'nü kazanan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutluyor. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Enver DURAN'ın ev sahipliğindeki kutlamaya Edirne Valisi Mustafa BÜYÜK, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni COŞ, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Paşa ÖZEN, Edirne Belediye Başkanı Hamdi SEDEFÇİ, protokol üyeleri, Üniversitemiz Kurucu Rektörü Prof.Dr. Ahmet KARADENİZ ve İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof.Dr. Mesut PARLAK ve Şair ve Fotoğraf sanatçısı Can AKIN katıldı. Daha sonra Tıp Medresesi avlusunda Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" konulu resim sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılışını Aylin COŞ ve Mine DURAN birlikte yaptı.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Mr_canakin@yahoo.co.uk Mr_canakin@hotmail.com Avrupa Müze Ödülü EDİRNE Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi TÜMATA KONSERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ http://www.turklider.org/TR/EditModule.aspx?tabid=10 38&mid=8373&ItemID=12662&ItemIndex=0


"Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI Soner TUNA 'nın "Mimar Sinan ve Edirne" Konulu Resim Sergisi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları