ÖMER ERDEM. Ömer Erdem 1967 yılında Konya’nın Bozkır'a bağlı olan Harmanpınar köyünde dünyaya geldi. KİMDİR?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Diyadin İmam Hatip Lisesi Eğitim Öğretim yılında toplamda 4 sınıf ve 146 dokuzuncu sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. İmam.
Advertisements

+ Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi. + Sunum İçeriği Eğitim Fakültesi Tarihçesi Eğitim Fakültesinin Şu Anki Durumu Öğrenci/Öğretim Elemanı Sayısı.
Fakir Baykurt 1929’da Burdur’un Yeşiloca ilçesi Akçaköy’de doğdu. Az topraklı köylü bir ailenin çocuğu. 1948’de Gönen Köy Enstitüsü’nü bitirdi, 5 yıl köy.
MURATHAN MUNGAN. MURATHAN MUNGAN KİMDİR? Murathan Mungan, yazar, oyun yazarı ve şair. Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı sanatçılarından olan Murathan Mungan’ın.
SORULAR PERDEYESORULAR PERDEYE YANSITILCAK VE YANSITILCAK VE SUNUCU TARAFINDANSUNUCU TARAFINDANOKUNACAKTIR.
ELİF EROĞLU PSİKOLOJİK DANIŞMAN M.T.O.K. Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunları.
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ EN İYİ GENÇ ARAŞTIRICI ÖDÜLÜ-2010.
TANZİMAT EDEBİYATI 2. DÖNEM
BİLİMSEL PROGRAM: 27 ŞUBAT 2016 G R U P İmplantüstü Destekli Protezler ve Komplikasyonları Prof.Dr. A.Ersan ERSOY İmplant Çevresi.
$1,000,000 $500,000 $100,000 $50,000 $10,000 $5000 $1000 $500 $200 $100 Ülkemize Müzeciliği gerçek anlamda getiren kişi kimdir? SORU 1? Osman Hamdi Hoca.
Öğretmeye bağlı, gerçekçi anlatım türlerinden biri olan günlükler, bir kişinin önemli ve kayda değer bulduğu olayları, gözlem, izlenim,duygu-düşünce.
%68 % 32 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ İMAM HATİP ORTAOKULLARI EĞİTİM İÇERİĞİ.
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER. SORU ÇÖZERKEN!!! Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur. Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur.
Journal, Magazine, Periodical, Bulletin Dergi (Journal) Tanım:  Düzenli aralıklarla yayınlanırlar(haftalık,aylık vb)  Çeşitli yazarlar tarafından yazılmış.
TRAKYA ÜN İ VERS İ TES İ K İ MYA BÖLÜMÜ ORGAN İ K K İ MYA TE Ş V İ K ÖDÜLÜ PROF. DR. MUVAFFAK SEYHAN ANISINA.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KATALOGLAMA VE SINIFLAMA EĞİTİM SEMİNERİ.
ERBAA SINAV DERGİSİ DERSHANESİ. 1. SORU Mevlana’nın beyitlik mesnevisinin asıl adı nedir?
ŞOK HABER YAZILARI M.ŞAHİN. Haber Yazıları ile ilgili bazı terimler: Gazete: Politika kültür, ekonomi ve daha başka konularda haber ve bilgi vermek için.
BİLGİ YARIŞMASINA HOŞGELDİNİZ. 1. SORU Türk dilinin ilk yazılı belgeleri nedir?
BİYOGRAFİ Sanatta, bilimde, politikada veya başka alanlarda tanınmış kişilerin yaşamlarını anlatan yazı türüne biyografi (yaşam öyküsü) denir. "Biyografi"
Gezi Yazısı. Gezi yazısı bir yazarın gezdiği, gördüğü yerleri edebi bir üslûpla anlattığı bir yazı türü. Gezi yazılarından oluşan esere seyâhatnâme denir.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Nurullah Ataç.  21 Ağustos 1898’de İstanbul Beylerbeyi’de doğdu. 1957’de Ankara’da yaşamını yitirdi. Türk edebiyatında modern anlamda deneme türünde.
[Hüseyin Nihâl Atsız 7 Yaşında iken] [Atsız’ın Askeri Tıbbiye yıllarına ait bir fotoğraf.] [Atsız’ın Askeri Tıbbiye yıllarına ait bir başka fotoğraf.]
Mevlana Celaleddin-i Rumi. Mevlana Celaleddin-i Rumi: Mevlana hazretleri 1207 yılında Horasan'ın Belh şehrinde dünyaya geldi. Asıl adı Muhammed Celaleddin'dir.
HAZIRLAYANLAR GÖZDENUR KAHRAMAN BETÜL SOLAKOĞLU MÜJGAN DİLEK.
KONU:ÇOCUĞUN DÜZELTTİRDĞİ MİNARE SUNUSU
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
MEKTUP.
HARRAN ÜNİVERSİTESİNE VE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNE
B E D İ A C E Y L A N G Ü Z E L C E "Devrim, kadınların gözlerinde başlar. Bir kadın gözlerini deviriyorsa, bir şeyler değişecektir.’’
Peyami Safa Hamza Solak.
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
GENÇLİK ve ÇOCUK EDEBİYATINDA 49 YIL GÜLTEN DAYIOĞLU
AHMET HAŞİM ( ).
Bal Arıları KSS projesi – Ön bülten ve basın toplantısı
CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRK EDEBİYATI
Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans.
GAZİ ANADOLU LİSESİ 52.KÜTÜPHANELER HAFTASI PROGRAMI.
Şinasi Şair Evlenmesi.
İstiklâl Marşı şairi. Asıl adı Mehmet Ragif olan Mehmet Akif 1873 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Emine Şerife Hanım, babası Temiz Tahir Efendidir. İlk.
Hazırlayan:Serap Çivioğlu
FBE Lisansüstü Öğrenci Veri Analizi
Kaynak Gösterme Teknikleri
ADNAN MENDERES 'da, Aydınlı toprak ağası varlıklı bir çiftçinin oğlu olarak doğdu. Büyük babası Hacı Ali Paşa Konya'dan Tire taraflarına.
Eğitim-öğretim Yılı Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi
CELİL OKER.
<<<<<<>>>>>>
ÖDE5024 DAVRANIŞ BİLİMLERİNDE İSTATİSTİK Yüksek Lisans
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
SAHAFLAR DÜNYASINA YOLCULUK
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Cahit Zarifoğlu.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ COĞRAFYA BÖLÜMÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kadir KESKİN Kimdir ? 1944 Afyon Dazkırı- Çiftlik doğumlu. İlkokulu kendi köyünde, ortaokulu dışarıdan bitirdi. İzmir İmam- Hatip Lisesi’ni 1965’te, aynı.
AHMET HAMDİ TANPINAR ( )
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
‘‘KARİYERİNDE BAŞARI SENİN ELİNDE’’
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İSLAM TARİHİ I.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

ÖMER ERDEM

Ömer Erdem 1967 yılında Konya’nın Bozkır'a bağlı olan Harmanpınar köyünde dünyaya geldi. KİMDİR?

Üniversiteyi okumak için geldiği İstanbul’da İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan Erdem, yeni Türk edebiyatı sahasında yüksek lisans yaptı.

Şairin Diriliş, Dergâh, Düşler, Göçebe, Nar, Hece, Sonsuzluk ve Birgün, Yasakmeyve, Kitap-lık ve aynı zamanda yayın müdürlüğünü de yaptığı Kaşgar dergilerinde şiirleri yayımlandı. Yarım Ağaçlar adlı kitabındaki eserleriyle 2001 Cahit Zarifoğlu Şiir Ödülü'ne sahip olan Erdem'in yazdığı 11 kitap mevcuttur: ESERLERİ  Pas  Yitirişler  Kör  Evvel  Kireç  Üsküdar  Unutulmayan Masallar  Yarım Ağaçlar  Mesafesi Kadar İnleyen Rüzgar  Dünyaya Sarkıtılan İpler  İslam ve Müslümanlarda Denge Meselesi