İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEHLİKELİ ATIK BEYAN SİSTEMİ (TABS)
Advertisements

İTS (İlaç Takip Sistemi)
(Free Tokens) Kullanımı Wiley Online Library VTS
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Turkuaz Grup Otomasyon
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ Tablolar ile Gösterim
Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
KURSLAR İzmirMembis. KURSLAR Adresinden okul kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girilerek kurslar.
Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz.
T.C ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Merkez Proje Ofisi 2008 – 2009 SODES PROJELERİ WEB YÖNETİM ARAYÜZÜNÜN KULLANILMASI.
3 Örnek Veritabanı Tasarımı
E-R Çizelgelerini İVTYS’ye Dönüştürme
STEPSPRO STEPSPRO entegre modüler lojistik yazılımı - Barkod Modülü Gökhan GİRGİN w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) STEPSPRO ©
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
ÖRNEKLER. musteri Id adi soyadi mus_satis Id barkod adet Urunlar barkod urun_adi kodu fiyati Stok_hareket tarih barkod gelen giden.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
ADRES DEFTERİMDE NELER VAR?. Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın ve tanıdığınız diğer kişilerin adresleri, telefon numaraları, e-posta adresleri vb. bilgilerini.
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
Access’te İlişki Kurma
VERİTABANI ve YÖNETİMİ
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
DynEd Şifre İşlemleri.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ Tablolar ile Gösterim
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
4. Hafta Laboratuar Çalışması. ÖĞRENCİ Öğrenci No Adı Soyadı Yaşı D. Tarihi DERS Ders Kodu Ders Adı Kredisi İçeriği Örnek-1: Örnek-2:
E-Arşiv Fatura. Tebliğler: 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu 433 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği-Aralık Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel.
Veritabanı Yönetim Sistemleri
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Osman SİVRİ Veri Tabanı Örnek Çalışma (Demir.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Özkan YAMAN Veri Tabanı saatçi takip örneği.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ İsa DURDU VERİTABANI YÖNETİMİ (İlişkisel.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Yeliz Demirtaş Nakliye Firması.
1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ (Bir Çanta Fabrikasının Veritabanı)
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Hasan Yaman ŞİMŞEK Veri Tabanı Örnek Çalışma.
 1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Emin YALÇIN VERİTABANI YÖNETİMİ.
Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetiminde Dijitalleşme Vizyonu Ahmet Usta.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Giriş Yapıldıktan sonra gelen EBA Ana sayfasından kullanıcı ismine tıklanıldığında açılan menüden öğrenci şifre seçilir Tablet aktivasyon İşlemleri Öğretmenlerin.
Veri Tabanı Ve Yönetimi Vize Ödevi
VERİTABANI SİSTEMLERİ Prof. Dr. Hasan Balık CEP TELEFON SATIŞI Veritabanı Tasarımı Levent ÖZÇELİK.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
Firma kaydı oluşturulmalı. Depo kaydı oluşturulmalı. Ürün birim kaydı oluşturulmalı. Ürün ambalaj şekli kaydı oluşturulmalı. Ürün için bir tanıtıcı kayıt.
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
İŞLETME DEFTERİ NAZAN PAT
“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
© Marmara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
E-R Çizelgelerini İVTYS’ye Dönüştürme
14.DERS Örnekler, Sorular BUKET DOĞAN.
Öğretim Görevlisi Alper Talha Karadeniz Veri Tabanı 1
Kargo Veritabanı Derviş AYGÜN.
Çevre Görevlisi Eğitimi
E-iskonto.
PROEJE CRM Hazırlayan : Murat USLU
Veri Tabanı Temel Kavramlar.
Sunum transkripti:

İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı yapılacak olan parçanın Kategorisinin tespit edilmesi gerekmektedir.  Ürünlerin alt kategorisinin belirlenmesi gerekmektedir.  Ürün Adının, hangi Alt Kategoriye ait olduğu ve tedarikçi bilgisinin tutulduğu alan bulunmalıdır.  Ürünlerin alındığı tedarikçi bilgisinin tutulması gerekmektedir.

 Ürünlerin Alış Faturalarının tutulması gerekmektedir.  Alış Fatura Detaylarının tutulması gerekmektedir.  Ürünleri satın alan firmanın kayıt bilgilerinin tutulması gerekmektedir.  Ürünlerin satış faturalarının tutulması gerekmektedir.  Ürünleri satış Fatura detay hareketleri tutulmalıdır.  Ürünlerin Stok bilgisinin tutulması gerekmektedir.  Tedarikçi, Ürün satın Alan Firma ve Kullanıcıların kayıt bilgilerinin tutulduğu kısımlarda yer Semt, İlçe ve İl bilgileri için ayrı bir table açılmıştır.

Oluşturulan Tablolar  Kategori : Ürünlerin Ana Kategorisinin tutulduğu tablo(Bisiklet,Motorsiklet)  AltKategori: Ürünlerin Alt Kategorisinin tutulduğu tablo(Bisiklet ana kategorisi olan Jant Sistemleri Alt Kategorisi gibi)  Urunler: Parçaların bilgisinin tutulduğu tablodur.  Tedarikci: Ürünleri üreten firma bilgilerinin tutulduğu tablo(firma Adi, Adres, semt ilçe, il vs. Bilgileri tutulması  KullanıcıDetay: Programı kullananların kişisel verilerinin tutulduğu tablo (Kullanici adi soyadi,adres, semt il,ilçe vs bilgilerinin tutulması  KullaniciBilgileri: Sisteme giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre bilgilerini tutan tablo

 AlisFatura: Ürünlerin tutar ve tedarikçi firma bilgilerinin tutulduğu tablo(urun id, tarih ve fatura genel toplamı vs. bilgileri)  Alis_Fatura_Detay: Alınan ürünleri Stok bilgilerinin tutulduğu tablo(adet, tarih ve bilgileri tutulmaktadır.)  Stok: Ürünleri Stok bilgilerinin tutulduğu tablo(urun adi, urun_stok, tarih vs bilgileri tutulmaktadır.)  SatisFatura: Ürünlerin satış bilgilerinin tutulduğu tablo(urun id, adet tarih vs bilgileri tutulması)  Satis_Fatura_Detay: Ürünlerin satış detaylarının tutulduğu tablo(firma id, adet, tutar vs bilgileri tutulması)  Firma: Ürünleri Satın Alan Firmanın bilgilerinin tutulduğu tablo (Firma kayıt bilgileri yer alır)  Üretici, Satın Alan Firma ve Kullanıcı bilgilerinin tutulduğu yerde yer alan Semt,İlce ve İl tabloları

Teşekkürler  DERS ADI: Veri Tabanı Sistemleri  HAZIRLAYAN : Engin KOÇ  DERS ÖGRETMENİ: HASAN H. BALIK