Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır."— Sunum transkripti:

1 “Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.

2 “Okul Planları” ekranında İl,İlçe ve yer seçili olarak gelir
“Okul Planları” ekranında İl,İlçe ve yer seçili olarak gelir. Tarih ve Katılımcı sayısını(öğrenci sayısını) giriş yaparak öğrencilerinize vereceğiniz eğitim planlarınızı kaydedebilirsiniz. Plan girişlerine devam etmek için “Yeni” yazan yere giriş yapmanız gerekmektedir.

3 “Okul Planları” kısmında tarih ve katılımcı sayısı malzeme talebiniz için önemlidir. Okul planı kayıt edildikten sonra öğrencileriniz için malzeme talebiniz otomatik olarak sisteme girilmiş olacaktır. ( Malzeme teslimatı ‘ okul eğitim planı kayıt’ tarihinden sonra maksimum 2 haftadır. Eğitim tarihleri de bu bilgiye göre belirlenmelidir.)

4 “Raporlar” sayfasında tüm sekmeler kayıtlı gelmekte
“Raporlar” sayfasında tüm sekmeler kayıtlı gelmekte. ”Planları Getir” derseniz yapmış olduğunuz tüm planlar ekranınıza yansımaktadır. Kayıtlarınızı Döküman olarak almak isterseniz “Excell’e Gönder”butonundan excelle aktarabilir siniz.

5 “Şifre Değiştir” ekranından mevcut şifrenizi değiştirebilirsiniz
“Şifre Değiştir” ekranından mevcut şifrenizi değiştirebilirsiniz. Yeni Şifre girişini tamamladıktan sonra “Kaydet”diyerek yeni şifreniz tanımlanmış olur. İşleminiz bittikten sonra Sağ üst köşeyede bulunan “Oturumu Kapat” kısmından çıkış yapabilirsiniz.


"“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları