Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
- Eğitici netbook pilot uygulaması Dr. Riina.Vuorikari, European Schoolnet.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK YÖNETİMİ BECERİLERİ Ali DOĞAN ST Uzmanı 2016 Yılı Verimlilik Projeleri Değerlendirme.
DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ. İÇİNDEKİLER  DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ OKULLARDA DESTEK EĞİTİM HİZMETİ NERELERDE VERİLİR? NEDEN DESTEK EĞİTİM? DESTEK EĞİTİM.
DEZAVANTAJLı ÇOCUKLARDA EĞITIM HAKKı YENI ORHANLı ORTAOKULU – ÖZGÜR KAYA.
Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: Fatih.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Eğitim Sen Ocak 2015 Yükseköğretimde Örgütlenme Ümit Akıncı, Eğitim Sen İzmir 3 No'lu Şube.
Tablet Bilgisayar Tablet bilgisayar garanti ve arıza kaydı işlemleri için kullandığımız site Mebbis şifre girişi eklendi. Tablet.
Öznur DUMAN ELGÜL ZEKA. ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ DEĞİŞİMLER Duygu değişimlerinin hızı ve üst düzeyde yaşandığını önceden bilmek bu duygular yaşandığında.
1 KAMU İHALE KANUNU KİK YAVUZ ATEŞ MALİ HİZMETLER UZMANI.
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TASARRUF İŞLEMLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TASARRUF İŞLEMLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI UMUT-2 İYİLEŞTİRME.
TEFTİŞ SİSTEMİ VE İKS İLİŞKİSİ. İlköğretim Kurumları Standartları (İKS) Teftiş Sisteminde de bazı değişimleri beraberinde getirecektir (?) İlköğretim.
DESTEK EĞİTİM ODASI.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu YÜKSEKÖĞRETİM KURULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
ODUNPAZARI ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
İŞ’TE GÜVENLİK PROJESİ. AMAÇ Proje; ILO ile Türkiye arasında 2015 yılında imzalanan İş Sağlığı ve Güvenliğini Geliştirme Çerçeve Sözleşmesi doğrultusunda;
YOZGAT TAPU VE KADASTRO XXII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Takım Lideri : Elvan SİVAS Takım Raportörü : İsmail AKSOY Takım Üyeleri :Seval ŞAHİNER Onur EREN Hakan.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
Doküman Yönetİm (DYS) Sİstemİ
Engelli Amerikalılar Yasası (Americans with Disabilities Act -ADA)-(1990)
E-OKUL VE MEBBİS SİSTEMİNİN KULLANILMASI
İşletmelerde Tesis Yönetimi
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
DİYARBAKIR BİLİM VE SANAT MERKEZİ
Aile Atölyeleri Projesi
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Fransa Eğitim Sistemi Dr. Yar Ali METE.
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
ÖZ GELİRLER.
10. Sınıf alan-dal seçimi REHBERLİK SERVİSİ.
BİLİM ve SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Eğitim-Öğretim İzleme, Değerlendirme Sistemi
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Temel Bilgisayar Bilgileri
DARGEÇİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/2)
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/3)
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
02 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS-3) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
Etik.
öneriler Sınıfların tüm öğrencileri içerecek biçimde düzenlenmesi
ÜGD TEBLİĞLERİ ve TAREKS
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
KİMLİK YÖNETİM SİSTEMİ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ UYGULAMALARI
GEÇİŞ GEÇİŞ SÜRECİ Özel Gereksinimli ve / veya Engeli
Sunum transkripti:

Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü

Donanım Bile ş eni (Tüm Okul Sınıf ve Eğitim Ortamı) E- İ çerik Bile ş eni (E-içeriğin Sağlanması ve Yönetilmesi) Etkin BT Kullanımı Bile ş eni (Öğretim Programlarında Etkin BT Kullanımı) A ğ Altyapısı Bile ş eni (Bilinçli, Güvenli, Yönetilebilir ve Ölçülebilir BT ve İnternet Kullanımı) Hizmetiçi E ğ itimi Bile ş eni (Derslerde BT Kullanımı için Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim)

M.E.B. YEN İ L İ K ve E Ğİ T İ M TEK. GEN. MÜD. Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanlığı Eğitim Yayınları ve İçerik Yönetimi Daire Başkanlığı Eğitim Tek. Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı Eğitim Tek. ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İletişim Daire Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı Donanım Koor.Ağ Altyapısı Koor.Erişim Koor.İzleme Değ. Koor.

1.FAZ ( Adet ET-Vestel) TAMAMLANDI 1.FAZ ( Adet ET-Vestel) TAMAMLANDI 2.FAZ ( Adet ET-Vestel) DEVAM EDİYOR 2.FAZ ( Adet ET-Vestel) DEVAM EDİYOR 1.KISIM ( )  TAMAMLANDI 2.KISIM ( )  DEVAM EDİYOR Kurulumlar Tamamlanmak üzere 1.FAZ (3.657 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı-Konica Minolta) TAMAMLANDI 1.FAZ (3.657 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı-Konica Minolta) TAMAMLANDI 2.FAZ ( Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı-Kyocera) TAMAMLANDI 2.FAZ ( Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı-Kyocera) TAMAMLANDI 1.KISIM (16.612) 2.KISIM (25.384)

8.800 Adet Tablet Bilgisayar (Samsung-General Mobile) TAMAMLANDI-pilot Adet Tablet Bilgisayar (Samsung-General Mobile) TAMAMLANDI-pilot Adet Tablet Bilgisayar (Vestel) TAMAMLANDI-pilot Adet Tablet Bilgisayar (Vestel) TAMAMLANDI-pilot Adet Tablet Bilgisayar (General Mobile ETab-4) TAMAMLANDI Adet Tablet Bilgisayar (General Mobile ETab-4) TAMAMLANDI Adet Tablet Bilgisayar (General Mobile ETab-5) TAMAMLANDI Adet Tablet Bilgisayar (General Mobile ETab-5) TAMAMLANDI Adet Tablet Bilgisayar DEVAM EDİYOR Adet Tablet Bilgisayar DEVAM EDİYOR İhale Süreci Devam Ediyor. İhalesi tamamlandığında her yıl 5. ve 9. sınıfa başlayan öğrencilere tablet temini sağlanacak.

TABLET TABLET TABLET YÖNERGESİ

TABLET TABLET KAYBOLMA-ÇALINMA TABLET YÖNERGESİ Öğrenci ya da öğretmen kişisel olarak elinde bulunan tablet bilgisayarın kaybolması ya da çalınmasından sorumludur. Öğrencinin maddi durumunun yeterli olmadığının tespiti halinde (gerekli belgeler ve şube müdürü/il koordinatörü/okul idari yetkilisinden oluşan bir heyet ile tutanaklandırılarak) mücbir nedenlerde tablet bilgisayar yeniden verilebilir

TABLET TABLET KULLANICI HATASI TEKNİK ŞARTNAME Kullanıcı hatası olarak tespit edilen arızalarda kullanıcı tablet bilgisayar tamir ücretini ödemelidir. Kullanıcı hatası olup olmadığına istinaden ihtilaf yaşanması durumunda tablet bilgisayar için TEKNİK SERVİS YETKİLİSİ, İL MEM ŞUBE MÜDÜRÜ YA DA İL KOORDİNATÖRÜ, OKUL İDARİ YETKİLİSİNDEN OLUŞAN bir heyet kullanıcı hatası olup olmadığına karar verir.

TABLET TABLET YÖNETİCİ TABLETLERİ Yöneticilere verilen tabletler makama tahsis edilmiştir. Görev yeri değişikliğinde tablet yönetici tarafından teslim edilmelidir. Emekli olan öğretmenlerin tabletleri

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 1.FAZ 1.FAZ adet ET Hedef: Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Süreç tamamlanmış öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ 2.FAZ adet ET Taraflar MEB Milli Eğitim Bakanlığı UDHB Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı VESTEL Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sözleşmede Süreç 2.Kısma ayrılmıştır. 1.KISIM ( ET)  TAMAMLANDI 2.KISIM ( ET)  DEVAM EDİYOR

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ – 1.KISIM 2.FAZ – 1.KISIM adet ET Hedef: Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Süreç tamamlanmış öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ – 2.KISIM 2.FAZ – 2.KISIM adet ET Hedef: Temel Eğitim Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda yeni kurulum ve eksik tamamlama hedeflenmiştir. Yaklaşık ET nin kurulumu tamamlanmıştır. Paket muayene ve kabul süreci başlamıştır.

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ – 2.KISIM 2.FAZ – 2.KISIM

ETTS-Mauyene ve Kabul Modülü üzerinden işlem yapılıyor. Okul Bazında Her bir ET için Kabul yapılıyor. Makam Onaylı komisyon bilgileri ETTS’ye aktarılıyor. YEĞİTEK → Fabrika ve Depo Muayeneleri YÜKLENİCİ → Dağıtım ve Kurulum İşlemleri OKUL → Okul Bazında Muayene ve Kabul İşlemleri YEĞİTEK → Tutanak Kontrolü YEĞİTEK → Tutanaklar ve Okuldaki yapılan muayenede problem yok ise ödemeye esas Muayene Kabul İşlemi için UDHB’ye tutanakların sevki UDHB → Tutanak kontrolü ve Yükleniciye Paket bazında ödeme ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ -2.KISIM / MUAYENE VE KABUL 2.FAZ -2.KISIM / MUAYENE VE KABUL

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 2.FAZ -2.KISIM / MUAYENE VE KABUL 2.FAZ -2.KISIM / MUAYENE VE KABUL -Okul Bazında Muayene ve Kabul Komisyon Listeleri Gelmeyen İller

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA 3.FAZ 3.FAZ -İyileştirme için görüş ve önerilerin alınması -Maliyet ve Uygulanabilirlik yönüyle önerilerin analizi -Üreticilerle Görüşmeler -Teknik Şartnamenin Hazırlanması -İhale 1.FAZ2.FAZ3.FAZ

ETKİLEŞİMLİ TAHTA ETKİLEŞİMLİ TAHTA İL KOORDİNATÖRLERİMİZE DESTEK İL KOORDİNATÖRLERİMİZE DESTEK Okullarla ilgili değişiklik (taşınma, yıkılma vb.) bilgisinin gerçekleşmeden önce verilmesi Okullarla ilgili karar vermeleri gereken hususlarda gerekli desteğin ve kolaylığın sağlanması (yetki verilmesi) Okullara ulaşımı için araç desteğinin verilmesi İlçe düzeyinde personel desteğinin sağlanması Keşif, Sevk, Kurulum ve muayene kabullerde gerekli durumlarda okulların mesai saatleri dışında ve hafta sonları açık tutulmasının ve okul personelinin (okul müdürü, müdür yardımcısı, bt rehber öğretmeni vb.) desteğinin sağlanması Bakanlığımızca onaylanmış okul/öğrenci/öğretmen listelerinin dışında herhangi bir kurulum, dağıtım yapılması için il koordinatörlerine gelen baskıların eritilmesi Sahada çalışabilmeleri için mesai saatlerinde esneklik sağlanması

ETKİLEŞİMLİ TAHTA Sevgi /Keşif/Sevk/Kurulum Resul /Muayene Kabuller Abdulkadir A3/A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI Nihat TABLET BİLGİSAYAR Hayri Gökçen Hasan Özgür