BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARAMA MOTORU PAZARLAMASI
Advertisements

E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
DOAJ veritabanını açmak için bannere tıklayın.. İsterseniz konuya tıklarak o konuya ait dergileri açabilirsiniz. Örnek olarak “Biology and Life Sciences”
İnoksan Seo Analizi ve Yapılandırması
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Hazırlayan Ebru SIRMACI
-Scopus- Uz. Kübra DEMİR
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Google Analytics Nedir?
Oracle Kurulumu.
4/3/2017
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Blog Oluşturmak Burcu Sümengen L.Gonca Arıcılar.
EKO- OKULLAR.
 Önemli, yüksek kalitesi olan siteler, Google'ın her arama yapıldığında hatırladığı, daha yüksek PageRank'a (Sayfa Sıralaması) sahip olurlar. 
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Arama Motoru Optimizasyonu SEO (Search Engine Optimization)
E-Posta Nedir?.
Web Sitesi Hazırlama.
WEB TASARIMININ TEMELLERİ HTML. HTML FORMLARI VE BİLGİ GİRİŞİ FORM, FORM ELEMANLARI BARINDIRAN BİR ALANDIR. FORM ELEMANLARI KULLANICILARDAN BİLGİ GİRİŞİNE.
Web 2.0 Yeni nesil Internet.
BlOG OLUŞTURMA VE KULLANIMI
ARAMA MOTORLARI Öğreneceklerimiz 1-Arama motoru nedir?
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
Arama Motorlarını Kullanmanın Püf Noktaları
Wordpress Eğitimi 2.
BBY Bilgi Erişim İlkeleri
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
Arama Motoru Nedir?.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Mevlana Üniversitesi WEBOMETRICS Sunumu
Sosyal Medya ve Türleri
Web Teknolojileri Hafta İçerik  Hosting (Barındırma)  Domain (Alan Adı)  Ücretli Hosting ve Domain Siteleri  Ücretsiz Hosting ve Domain Siteleri.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri Çağlar Gülcek.
ROBOTS.TXT NEDIR? PAGERANK NEDIR, NASıL ÇALıŞıR PR değerinin sitelere etkisi 4. hafta.
GOOGLE NASIL İNDEKSLER. iNDEKSLEME İndeksleme, sitemizin içeriklerinin arama motorlarına, yani Google, Yahoo, Bing gibi sitelerin veri tabanlarına kayıt.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Sitenizin trafiğini artırmanın püf noktaları
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
SOSYAL MEDYA.
Sosyal Medya Araçları Tanıtımı
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Yeni Medya Kültürü ve Sanal Kimlik
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION).
TrustRank, Dalgalanmalar, Google Penguin
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İNTERNETTE ARAMAYI ÖĞRENİYORUM
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Arama Motoru Optimizasyonu SEO (Search Engine Optimization)
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı

BACKLINK(GERİLİNK) NEDIR? Backlink (A) sitesinin (B) sitesine yani sizin sitenize verdiği linke denir. Kaliteli backlink alımı sitenizin arama motoru botları tarafından daha sık ziyaret edilmesini sağlayarak sitenizin daha hızlı index almasına yardımcı olur.

Backlink almadan önce hedef kelime ile ilgili sayfanizin içerigini geliştirmeli, sayfanizin içerigini anlatan özgün ve etkili makaleler yayınlamalısınız. Özgün, etkili makaleler yayinladiktan sonra backlink alirsaniz backlinklerin etkisi %100 daha fazla olacaktir. Backlink alımı yaptıktan sonrada her gün en yeni bir sayfa olusturarak aldığınız backlinklerin gücünü artırabilirsiniz.

KALITELI BACKLINK NASIL ALINIR? SEO'da önemli etkisi olan backlinklerin kalici olmasi çok önemlidir. Yani backlink aldiginiz zaman 1 aylik 3 aylik 5 aylik degil ömürlük olmasina da dikkat etmelisiniz. Bir site ana sayfasindan veya herhangi bir sayfasindan banner reklam veya text link seklinde baska bir siteye link verirse link vermis oldugu siteyi desteklemis olur. Pagerank degerinin yükselmesi için önemli olan bir referans link sistemidir.

Arama motorlarinin backlinke önem vermesinin mantigi sudur; A-B-C-D-E-F-G siteleri, sizin sitenize link veriyorsa demek ki bu site kaliteli iyi bir site ki birden fazla site bu siteye referans oluyor.

Pagerank'inin yükselmesinde en etkili araç kaliteli backlink çalismasidir. -Tabiki pagerank degeri yüksek sitelerden link almak daha faydali olacaktir -Örnegin Pr 0 olan sitelerden 100 linkiniz olacagina Pr 4,5,6 olan siteden 1 link almak daha iyidir. Yanliz bu tabiki pagerank çalismasi için geçerlidir. -Ama siralamada yükselmek için link aldiginiz sitenin pagerank değeri önemli degildir; öncelikle alexa degeri ve sonrasinda kendi kelimesinde siralama konumu çok önemlidir.

KALITELI BACKLINK ALMAK ISTIYORSANıZ İçeriğinizle alakalı sitelerden Backlink almaya çalışın.Bu işlem biraz zordur ama başardığınızda emin olun size katkısı çok fazla olacaktır. Kaliteli dizinlere kayıt olmaya çalışın. Sosyal sitelerden link almaya çalışın. ( örn: Facebook,Twitter) Kaliteli forumlarda veya bloglarda yazılar yazarak bu sitelerden Backlink almaya çalışın bu web sitelerinden alacağınız Backlinklerin siteniz için önemi oldukça yüksektir.

ÜCRETLI VE ÜCRETSIZ BACKLINK Internet üzerindeki evcil hayvanlarla ilgili bilgi veren, paylaşımda bulunan sitelerin sahipleri ile iletişime geçebilir ve bu sitenin ziyaretçilerinin ve arama motorlarının rahatlıkla fark edebileceği bir bölümüne kendi sitemizin bağlantısının ücretli ya da ücretsiz olarak yerleştirilmesini sağlayabiliriz.

ÜCRETSIZ BACKLINK VEREN SITELER