Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sosyal Medya Araçları Tanıtımı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sosyal Medya Araçları Tanıtımı"— Sunum transkripti:

1 Sosyal Medya Araçları Tanıtımı

2 Infogr.am Infogr.am yalnızca birkaç dakika içinde trendlere uygun infografikler yaratmanızı sağlıyor. Bu araçla, basit ve yüksek kalitede infografikler yarattıktan sonra web sitenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Eğer infografiğinizi indirmek isterseniz ücretli sürümü kullanmanız gerekiyor.

3 Hoot Suite Sosyal medya yönetiminin önemli isimlerinden biri olan Hoot Suite, bu aracıyla farklı platformlarda paylaşacağınız içeriğinizi planlamanızı, farklı ağlarda neler olduğunu görmenizi ve sonuçları analiz etmenizi sağlıyor.

4 Bit.ly Aslında bir URL kısaltma aracı olan bit.ly, göze hoş gelmeyen uzun URL’lerinizi daha tıklanabilirhale getiriyor. Ücretsiz üye olabileceğiniz sitede kısalttığınız bağlantı adreslerinin izini sürerek analiz edebiliyorsunuz.

5 Mention Mention ile farklı sitelerde kullanılan anahtar kelimeleri görebiliyorsunuz. Bu aracı kullanarak marka isminize ya da belirlediğiniz anahtar kelimelere referans bulmak için internetten aldığı yorumlardan bir derlemeye ulaşabilirsiniz. Böylece markanız ya da sektörünüzle ilgili yorumlara kolaylıkla karşılık verebilirsiniz.

6 Metninizi Yazın Buzzsumo
Buzzsumo, en çok paylaşılan içeriği ve en fazla etki yaratan kişileri keşfetmenize yardımcı oluyor. Bir anahtar kelime aratın ve etkileşim açısından en iyi sonuç veren içerikleri görün. Metninizi Yazın

7 Tint Rebel Mouse ile benzer işlevlere sahip olan bu aracın biraz daha kolay kullanıldığını söyleyebiliriz. Açıklayıcı videoları bu konuda oldukça yardımcı oluyor. Ayrıca markanızla ilgili neler konuşulduğunu görmenizi sağlıyor.

8 Share As Image Bir imaj bulun ve bu aracı kullanarak metin yerleşim seçenekleriyle imajınızı özelleştirin. Metin içerikli imajlar yaratırken işlerini klaylaştıracak bu araç, filtreleri ve imaj paylaşımındaki kolaylığıyla öne çıkıyor.

9 IFTTT Bu otomasyon aracıyla farklı sosyal medya araçlarınızı ve kanallarınızı birbirine bağlayabilirsiniz. Böylece, Pinterest’te paylaştığınız bir fotoğrafı diğer sosyal medya hesaplarınızda da paylaşmak için zaman kaybetmezsiniz.

10 Buffer Buffer özellikle kullanıcı dostu bir araç olmasıyla dikkat çekiyor ve farklı platformlarda gerçekleştireceğiniz sosyal medya güncellemelerini planlamanıza yardımcı oluyor.

11 Slide Share Slide Share, Power Point sunumlarınızı harika slaytlara dönüştürerek sosyal medya takipçilerinizle paylaşmanızı sağlamanın en kolay yollarından biri. Böylece bir içeriği farklı hedef kitlelere ulaştırabilirsiniz.

12 Pixabay Pixabay, kaliteli imajları ücretsiz bulabileceğiniz bir site olmasının yanı sıra bu imajları ticari amaçlı kullanmanızı sağlıyor. Anahtar kelimelerinizi girerek sitenizi kaliteli bir görünüme kavuşturacak imajlara kolaylıkla erişebiliyorsunuz.

13 Topsy Topsy sosyal medya arama seçenekleriyle oldukça kullanışlı bir araç. Anahtar kelimeleri girerek bağlantılar, tweetleri, fotoğrafları, videoları ve kullanıcıları kategorilere ayırabilirsiniz.

14 Canva Share As Image ile benzer özelliklere sahip bu araç binlerce sticker ve tarz sahibi metinaksesuarları sunuyor. Canva, sosyal medya paylaşımlarınızı güzelleştirecek renkli metin tasarımlarına sahip olmanızı sağlıyor. Farklı ebat seçenekleriyle de platformlar için ideal imajı yaratabiliyorsunuz.

15  Click to Tweet Click to Tweet ile seçtiğiniz özelleştirilmiş metinleri dikkat çekici hale getirebiliyorsunuz. Birçok hizmetin ücretsiz olarak sunulduğu bu aracı kullanarak tweetlerinizin daha çok tıklanmasını sağlayabilirsiniz.


"Sosyal Medya Araçları Tanıtımı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları