ÜRÜN PORTFÖYÜ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TOPRAĞIN HİKAYESİ HORİZON: Toprağı meydana getiren katmanlara horizon adı verilir. TOPRAK: Toprak taşların parçalanması ve ayrışmasıyla meydana gelen,
Advertisements

GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
CİLT BAKIMI. HUNCALIFE ESSENTIALS ACIBADEM SERİSİ Sistem kodu: (20 ml) Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol İçermez ! Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol.
MADENSEL MADDELER (MİNERALLER)
Betonarme Yapılarda Deprem Hasarları
Karakalem Tekniği ve Özellikleri
Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.
Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
Bilimsel bilgi Diğer bilgi türlerinden farklı
İklim ve İklim Elemanları SICAKLIK. Bilmemiz Gereken … Isı : Cisimlerim potansiyel enerjisidir. Sıcaklık : Isının dışa yansıtılmasıdır.Birimi santigrat.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
PAS PAYI ELEMANLARI Son yıllarda, “paspayı” olarak adlandırılan, donatı örtü tabakasının kalınlığının bazı ülkelerde (örneğin Almanya’da) 4-5 cm’ye kadar.
TEOG YAKLA Ş IRKEN 7. SINIF TEOG B İ LG İ LEND İ RME SEM İ NER İ.
Biçimbilimsel Özniteliklerin Eş-Oluşumlarına Dayalı Doku Betimleme Okan Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü / İstanbul İzzet Özen Erchan Aptoula.
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ. Test çözmede 3 unsur önemlidir.
Rensis Likert ( ) – Sosyal psikolog, Michigan Üniversitesi – Verimsiz, etkinliğin düşük olduğu işletmelerde çalışanlar «işe eğilimli yönetici»
ÖZÜRLÜLÜĞE YAKLAŞIM. Yanlış: Özürlü kişiler hastadır, tedavi edilip iyileştirilmelidirler. Doğru: Özürlülük hastalık değildir. Özürlü kişiler özürlü olmayan.
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
Zihinsel engellilerin sınıflandırılması
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
İNSAN BİLGİSAYAR ETKİLEŞİMİ: BİLİŞSEL BOYUT III. İBE alanında etkileşimi anlamaya çalışan uzmanlar, özellikle şema ve zihinsel modeller üzerinde yoğunlaşırlar.
Uzmandan Öneriler... Ezgi Sadeghi Güzellik Eğitmeni, Makyaj Artisti.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
IŞIĞIN SOĞURULMASI TANER BULUT. S OĞURULMA Işığın cisimler tarafında tutulmasına soğurulma denir.
AMBALAJ MALZEMELERİ VE STERİLİZASYON
MUTFAKTA ARANAN FİZİKSEL ÖZELLİKLER
İşletmelerde Tesis Yönetimi
SU İTİCİ APRE TUĞBA DÜZAL.
Işık Işık kaynakları Işık ve madde Işığın yayılması Işığın yansıması
OYUN VE OYUNCAĞIN ÇOCUK GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Stokiyometri, element ölçme anlamına gelen Yunanca, stocheion (element) ve metron (ölçme) kelimelerinden oluşmuştur. Stokiyometri, bir kimyasal reaksiyonda.
HEM314 YARA BAKIMI HEMŞİRELİĞİ Yrd. Doç. Dr. Nurten TAŞDEMİR
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
ARAÇ GEREÇLERİN EĞİTİMDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
NOT VERME VE MEZUNİYET.
HALİM GÜNEŞ.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
Uçak Bileti Değiştirme
HAVA PERSPEKTİFİ Doğada yakınımızda bulunan varlıklar gözümüze gerçek renk ve boyutlarıyla net olarak görünür. Oysa bizden uzaklaştıkça nesnelerin boyutları.
Fluvyal Jeomorfoloji Yrd. Doç. Dr. Levent Uncu.
a) Burada gördüğünüz eserler sizde hangi duyguları uyandırdı
TEKNİK RESİM GÖRÜNÜŞ (12. HAFTA).
Fare Biyomedikal çalışmalarda için uygun ve en çok kullanılan türdür. 400’ün üzerinde farklı soyu vardır. Başlıca kanser, antikor, ilaç ve aşı araştırmalarında.
Bölüm IV Öğretimde Görsel İşitsel Araçlar
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ.
Gözde Görüntü Oluşumu ve Göz Kusurları
Meriç ÇETİN Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
BÖLÜM 2 BİLİŞSEL GELİŞİM.
Bilgisayar II 26 Nisan-7Mayıs Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş.
Dokunma duyusu (DERİ) ÖĞR.GÖR.CEM SAMUT.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KALITIM VE ÇEVRE I. Kalıtım II. Çevre
Yaratıcı Strateji: Planlama ve Geliştirme
Yüzde Problemleri Ve Çözümleri
BÖLÜM X FİYATLANDIRMA.

2. Isının Işıma Yoluyla Yayılması
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
GÖRSEL ARAÇ ÇEŞİTLERİ.
Çiçekli Bitkilerde Üreme 2
Nitel Araştırmalar.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
KİMYA DERSİNİ SEVMENİN YOLU
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Sunum transkripti:

ÜRÜN PORTFÖYÜ

MAKYAJ

Bir Cilt Görünümü ve Parlamayan COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441

Doğal, Mat ve Parlamayan COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Kolay uygulanan yumuşak dokusu ile pürüzleri ve kusurları gizlemeye, yüzünüze doğal ve canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Uzun süre kalıcı formülü, cildinizdeki yağ dengesini kontrol altına alırken mat ve parlamayan bir görünüm sunar. Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 EKSTRAKT BİLGİSİ: VİTAMİN E cildi nemlendirirken hücre yenilenmesini destekler.

Güzelliğiniz Her Yaşınızda COLOR ILLUSION PERFECT MATCH FONDÖTEN Güzelliğiniz Her Yaşınızda Taze Kalsın! Açık Bal 80442 Nude 80443 Karamel 80444

COLOR ILLUSION PERFECT MATCH FONDÖTEN Güzelliğiniz Her Yaşınızda Taze Kalsın! EKSTRAKT BİLGİSİ: HYALURONİK ASİTLİ ürünler deriye uygulandığında derinin nem oranı artar; deri üzerinde ince bir film tabakası oluşur ve deri yumuşar; cildin esnekliği ve yeniden yapılanması sağlanır.  KOENZİM Q10 serbest radikal hasarlarına karşı cildi koruyarak hücresel yaşlanmaya karşı etkili olmaktadır. VİTAMİN E cildi nemlendirirken hücre yenilenmesini destekler. MİNERAL KOMPLEKS ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi nemlendirip beslemeye ve onarmaya yardımcı olur. ÖDÜLLÜ HİDROELASTOMER KARIŞIMI fondötenin ince bir tabaka halinde sürülmesini sağlarken cilt kusurlarını kapatır.

Tek Krem ile 8 Muhteşem Etki COLOR ILLUSION BB KREM Tek Krem ile 8 Muhteşem Etki Nemlendirir, Cilt tonunu dengeler, Ciltte bulunan kusurları giderir, Kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur, Cilde doğal bir parlaklık ve canlı bir görünüm sağlar, Güneşin zararlı ışınlarına karşı korur, Cildi besler ve onarır, Cilt direncini arttırır. SPF 15 Açıktan Ortaya Ortadan Koyuya EKSTRAKT BİLGİSİ: MACADAMİA YAĞI gün boyu nemli bir cilt için idealdir. 30 ml LAVANTA EKSTRAKTI daha sıkı, daha pürüzsüz ve diri bir cilt sağlar. Cilt çatlaklarına ve kırışıklıklarına iyi gelir. VİTAMİN E cildi nemlendirirken hücre yenilenmesini destekler.

COLOR ILLUSION DD KREM DAILY DEFENCE KREM: Nemlendirir, Cilt direncini arttırır, Cilt lekesi, ince çizgiler ve yorgunluk belirtilerini kapatır, Cilt tonunu dengeler, Güneşin zararlı ışınlarına karşı korur, Cilt yaşlanmasını korumaya yardımcı olur, SPF 15 EKSTRAKT BİLGİSİ: ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI güçlü bir antioksidandır. Yaşlanma etkilerini geciktirir. OMEGA 3 ve 6 bakımından çok zengindir. 30 ml VİTAMİN E cildi nemlendirirken hücre yenilenmesini destekler. Hücre yapısını korur.

Koyu Renkli Halka ve İnce Çizgilere COLOR ILLUSION LİKİT KAPATICI Koyu Renkli Halka ve İnce Çizgilere SON! İnci çizgileri kapatmaya yardımcı olur. Ten ve göz makyajının daha kusursuz olmasını sağlar. Aplikatörü pratik uygulama sağlar. Orta kapatıcılığa sahiptir. Yapay bir görünüm vermez. EKSTRAKT BİLGİSİ: VİTAMİN E cildi nemlendirirken hücre yenilenmesini destekler.

Pudran Doğal Güzelliğini Göstersin COLOR ILLUSION PUDRA Pudran Doğal Güzelliğini Göstersin Kendisini Değil! Yumuşak bir dokuya sahiptir. Gün boyu cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı olur. Ten renginize uygun renk alternatifleri mevcuttur. Fildişi 80436 Bej 80437 Karamel 80438

Mükemmel Yüz Hatları İçin COLOR ILLUSION ALLIK Mükemmel Yüz Hatları İçin Mükemmel Tonlar! İnce dokusu ile yanaklarınıza ve yüzünüze renk verir. Kalıcılığı sayesinde, kusursuz makyaj imkanı sunar. Mercan 80433 Şeftali 80434 Işıltılı Bronz 80435

GÖZLER

COLOR ILLUSION 4’ LÜ FAR Büyüleyici Gözler! Zengin Renkler 3 2 4 4 2 1 Buğulu Siyah Bakışlar 80447 2 4 4 2 1 3 1 Derin Mavi Bakışlar 80448 Romantik Kahve Bakışlar 80450 Yaz Etkisi Yeşil Bakışlar 80449

COLOR ILLUSION 4’ LÜ FAR Büyüleyici Gözler! Zengin Renkler Pürüzsüz ve ipeksi dokusu ile kolay sürülüm sağlar. Birbiriyle uyumlu, farklı renk çeşitleri ile çarpıcı bakışlar elde etmenize yardımcı olur. Buğulu Siyah Bakışlar 80447 Derin Mavi Bakışlar 80448 Yaz Etkisi Yeşil Bakışlar 80449 Romantik Kahve Bakışlar 80450

HYPER CURL MASKARA Kolay uygulanan formülü yoğun siyah görünüm kazandırırken kirpiklerinizi kökten uca besler. Özel dizayn edilmiş fırçası ile kirpiklerin kolayca kıvrılmasını sağlar. Kısa kirpikler için idealdir.

THE MAX VOLUME LASH MASKARA Kremsi yapısı ve özel fırçası ile kirpiklerinize ekstra hacim kazandırır. İçerdiği Provitamin B5 ile kirpikleri besler ve elastikiyetlerini korur. The Max Volume Maskara için seçilen özel fırça, kirpikleri muhteşem bir biçimde kavrayarak dolgunluk kazandırır. Hiçbir topaklanma ve kalıntı bırakmaz.

HUNCALIFE VOLUME EFFECT MASKARA Kirpikleriniz artık ekstra siyah ve ekstra hacimli Silikon fırçanın sağladığı UYGULAMA KOLAYLIĞI İle İLK MAKYANIZDA BİLE mükemmel Görünün!!! Olağanüstü hacim, yoğun siyah etki ve kalıcı özellikli maskara. Kirpik diplerinden uçlara doğru uygulayınız. 80454 Volume Effect, kusursuz siyahın yoğunluk ve derinliğini kirpiklerinize taşır.

HUNCALIFE FANCY STAR MASKARA Kirpikler belirgin bir kıvrım kazanır ve daha uzun bir görünüme kavuşur. Silikon fırçanın sağladığı UYGULAMA KOLAYLIĞI İle İLK MAKYANIZDA BİLE mükemmel Görünün!!! Alışılmışın dışında yuvarlak ucu sayesinde her yönden (yatay, dikey çapraz) uygulama ile muhteşem dolgunluk ! 80455 En kısa kirpikleri bile ayırır, şekillendirir ve belirginleştirir.

Vazgeçilmez Buğulu BAKIŞLAR ! COLOR ILLUSION APLİKATÖRLÜ KALEM Vazgeçilmez Buğulu BAKIŞLAR ! Yumuşak ve kremsi minesi sayesinde sürümü kolay ve kusursuzdur. Göze çekildikten sonra arka ucundaki aplikatör ile uygulanan renk dağıtılarak gölgelendirilmiş olunur. 80343 1,5 gr

Heyecan Veren, Göz Alıcı COLOR ILLUSION SÜRME KALEM Heyecan Veren, Göz Alıcı BAKIŞLAR ! Kaleme oranla çok daha yumuşak bir yapıya sahiptir. Zengin formülü sayesinde göz kenarlarını korur. 80081 1,8 gr

CARMINA OTOMATİK SİMLİ GÖZ KALEMİ Işıltılı ve Göz Alıcı Bakışlar... Fonksiyonel kullanımı ile kolay sürülür. Asansörlü sistemi sayesinde kalemtıraş kullanmanıza gerek kalmaz. Tek sürümde yoğun renk verir. 1,8 gr Siyah Gri Mavi Mürdüm 80210 80211 80212 80213

COLOR ILLUSION EYELINER ve DIPLINER Işıltılı ve Göz Alıcı Bakışlar... Göz makyajınıza çarpıcı bir görünüm kazandırmanızı sağlayacak uzun süre dayanıklı formüle sahiptir. Özel tasarım ince fırçası ile kolayca sürülür, bulaşmayı engeller. 4 gr Dipliner 80452 Eyeliner 80451 EKSTRAKT BİLGİSİ: VİTAMİN E kirpik diplerini nemlendirir. İPEK PROTEİNİ kirpiklerin ve cildin doğal görünümünü koruyarak yumuşak ve ipeksi bir yapı kazanmalarını sağlar. AKTİF NEMLENDİRİCİLER kirpikleri ve cildi derinlemesine nemlendirir.

DUDAKLAR

COLOR ILLUSION SATIN SHINE RUJ İnci Parlaklığında Baş Döndüren Dudaklar! Uyguladığınız andan itibaren dudaklarınıza pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. EKSTRAKT BİLGİSİ: VİTAMİN E dudakları nemlendirir ve besler. Pürüzsüz bir görünüm sağlar.

Daha Dolgun ve Mat Dudaklar! COLOR ILLUSION MAT RUJ Güçlü Renkler ile Daha Dolgun ve Mat Dudaklar! Kadifemsi yumuşak yapısı ile sürülümü kolaylaştırır. İçeriğindeki pudra sayesinde mat görünümü destekler. EKSTRAKT BİLGİSİ: VİTAMİN E dudakları nemlendirir ve besler. Pürüzsüz bir görünüm sağlar.

CASMERE GOLD SPARK RUJ Yumuşak ve parlak yapısıyla kolay sürülür. Kadifemsi bir görünüm sağlar. Argan yağı ile dudakları yoğun bir şekilde nemlendirir ve besler.

HUNCALIFE COLOR RICH RUJ İçeriğindeki yağı ve Evitamini sayesinde dudakların gün boyu nemli ve bakımlı görünmesini sağlar.

Mükemmel Öpücüğün SIRRI ! COLOR ILLUSION DUDAK PARLATICISI Mükemmel Öpücüğün SIRRI ! IŞILTILI RENKLER PARLAK RENKLER EKSTRAKT BİLGİSİ: JOJOBA YAĞI dudakları nemlendirir ve besler. Çatlak oluşumunu engeller. VİTAMİN F dudak görünümünü düzgünleştirir ve çevresel faktörlere karşı koruma sağlar. PANTHENOL cildi yumuşatırken yeni hücre oluşumunu destekler. Serbest radikallere karşı savaşır.

DELIGHT THERAPHY DUDAK PARLATICISI Işıltılı ve Parlak Dudaklar… 20044 20043 20042 20041 11 ml

TIRNAKLAR

Dibutyl Phthalate (DBP) COLOR ILLUSION TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ Toluen, Formaldehit ve Dibutyl Phthalate (DBP) içermez. Tırnak Bakım Ürünleriyle BAKIMLI ve SAĞLIKLI Tırnaklar

COLOR ILLUSION TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ Oje Matlaştırıcı Ojenizin pürüzsüz ve mat görünmesini sağlar. Uzun süre kalıcı yapısı çabuk kurur. Ojenizi iki kat sürdükten sonra Matlaştırıcı ojeyi isteğe bağlı olarak tüm tırnağınıza ya da sadece tırnak uçlarına sürebilirsiniz. Sistem kodu: 80406 (11 ml) Oje Kurutucu Ojenizin çabuk kurumasına ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Uzun süre kalıcılık ve parlak renkler sağlar. Sistem kodu: 80408 (11 ml)

COLOR ILLUSION FRENCH MANİKÜR SETİ Tırnaklarınızın Bakımını Evinizin Rahatlığında Yapın… Kullanımı: 1. Adım: Tırnağınızın uç kısmına beyaz ojeyi ince bir çizgi halinde uygulayın. 2. Adım: Tamamen kuruduktan sonra, tırnağınızın tamamına beyaz baz ojeyi uygulayın. 3. Adım: Tırnaklarınız tamamen kuruduktan sonra cilayı uygulayın ve kurumasını bekleyin. Sistem kodu: 80369

COLOR ILLUSION OJELER Parlak, Canlı ve Moda RENKLER ! İÇERMEZ! HUNCALIFE TIRNAK ÜRÜNLERİ TOLUEN, FORMALDEHİT, DİBÜTİL PHTHALATE (DBP) İÇERMEZ!

COLOR ILLUSION OJELER Parlak, Canlı ve Moda RENKLER ! İÇERMEZ! HUNCALIFE TIRNAK ÜRÜNLERİ TOLUEN, FORMALDEHİT, DİBÜTİL PHTHALATE (DBP) İÇERMEZ!

TEŞEKKÜRLER