Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1- Para biriktirmek,toplumun bize olan güvenini arttırır. 2- Para biriktirmek, ihtiyacımız olmayan şeyleri almamızı engeller. 3-Para biriktirmek, bizi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1- Para biriktirmek,toplumun bize olan güvenini arttırır. 2- Para biriktirmek, ihtiyacımız olmayan şeyleri almamızı engeller. 3-Para biriktirmek, bizi."— Sunum transkripti:

1

2

3 1- Para biriktirmek,toplumun bize olan güvenini arttırır. 2- Para biriktirmek, ihtiyacımız olmayan şeyleri almamızı engeller. 3-Para biriktirmek, bizi başkalarına muhtaç olmaktan kurtarır.

4

5 4- Para biriktirme alışkanlığı kazanmak, irademizi kuvvetlendirir. 5- Zor günlerimizde bize yardımcı olması için para biriktirmeliyiz. 6-Para biriktirmek, kendimize güven duymamızı ve huzurlu olmamızı sağlar.

6

7 7- Ailemizin ihtiyacı olduğunda yardımcı olmak için para biriktirmeliyiz. 8-Çok istediğimiz birşeyi almak için para biriktirmeliyiz. 9-Tutumlu ve tasarruflu olmak için çocuklar para biriktirmeye teşvik edilmelidir.

8

9


"1- Para biriktirmek,toplumun bize olan güvenini arttırır. 2- Para biriktirmek, ihtiyacımız olmayan şeyleri almamızı engeller. 3-Para biriktirmek, bizi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları