Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kendi işimi kurma nedenlerim;

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kendi işimi kurma nedenlerim;"— Sunum transkripti:

1 Kendi işimi kurma nedenlerim;
ilk 10 gerekçe İlk 5 gerekçe Kendi kararlarımı kendim vermek istiyorum Daha fazla para kazanmak istiyorum Kendi işimin patronu olmak istiyorum İstediğim şeyi istediğim zaman yapma özgürlüğüm olsun istiyorum Gayretlerime karşılık adil bir ödüllendirme istiyorum Ailem için bir şeyler yaratmak istiyorum İş fikrimi sınamak istiyorum Kendimi sınamak ve yapabileceğimi görmek istiyorum Becerilerimi kullanmak istiyorum Başkalarına değerimin olduğunu kanıtlamak istiyorum Hoşnut olduğum bir işim olsun istiyorum Başkalarının kendi işini kurduğunu görüyorum ve bunu benim de yapabileceğimi düşünüyorum Kendi hayatım üzerinde daha fazla kontrolüm olsun istiyorum Ciddiye alınmak istiyorum Mevcut işimden çok usandım Becerilerimi sonuna kadar geliştirmek istiyorum Bağımsız olmak istiyorum Bir şansa daha ihtiyacım var Kendimden hoşnut olmak istiyorum İşsiz kalma riskimi en aza indirmek istiyorum.

2 Kendi işimi kurmanın getirdiği olumlu ve olumsuz hususlar;
gerekçelerim Yaşamıma getirdiği Olumlu hususlar Yaşamıma getirdiği Olumsuz hususlar 1. 2. 3. 4. 5.

3 İş kurma sürecinde karşılaşacağım en etkin 3 husus ve bunları bertaraf etme yolları
Kendi işimi kurduğum zaman karşılacağım hususlardan en etkin 3 adedi Karşılacağım hususları bertaraf etme yolları 1. 2. 3.

4 İş kurma sürecinden önce hayatınızda keyifli bulduğunuz hususlar...
Keyif aldığım faaliyetlerim, iş kurma sürecimde nasıl etkilenecek? İş kurma sürecinden önce keyifli bulduğum hususlar (min. 3 – max. 5)


"Kendi işimi kurma nedenlerim;" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları