Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK"— Sunum transkripti:

1 ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK
TURK//AY Gayrimenkul Ticari Bektaş A C A R Şehit Osman Avcı mah. Şehit Mehmet Çavuş Cad. 1401.SokakÇınar Sit. A-1Blok No.17 Eryaman / ANKARA Tlf : BEKTAŞ’ dan ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK KAFE RESTORAN OLARAK KULLANILAN 250 m² BAHÇE, 850 m² KAPALI ALANLI EĞİTİM KURUMU, SAĞLIK TESİSİ, ARGE VE TEST MERKEZİ YAZILIM BİLİŞİM SEKTÖRÜ, DANIŞMANLIK ŞİRKET BİNASI OLABİLİR 11OO m² BAHÇELİ MÜSTAKİL TESİS Bektaş kiralıyor Bektaş’ın Sunumu “Gayrimenkul Alım ve Satımında Sıra Dışı Başarı, Ticaride Uzman” Gayrimenkulde En iyi hareketiniz Bektaş’ ı Aramak :

2 BÖLGESEL KONUM / Uydu Fotoğrafı
Göksupark METRO HİPODRUM Kiralık olan mülk OPTİMUM AVM HIZLI TREN Metro, Toplu ulaşım, Okullar, Sağlık, YAKIN ÇEVRE/ Uydu Fotoğrafı MNG Kargo Beğendik Spor kompleksi Bahçen sit. Kiralık olan mülk Gayrimenkulde En iyi hareketiniz Bektaş’ ı Aramak : “Gayrimenkul Alım ve Satımında Sıra Dışı Başarı, Ticaride Uzman”

3 Özellikler Tanıtıcı Fotoğrafı
2015 YILI YAPIMI, STATİĞİ VE İNŞAATI ÖZENLE YAPILMIŞ, KULLANIŞLI ESTETİK, PRESTİJLİ MÜSTAKİL TESİS GİRİŞ TERAS AÇILIR KAPANIR TAVAN 850 m² KAPALI, 250 m² AÇIK ALAN ERYAMAN BÖLGESİNDE SON YILLARDA TİCARİ VE KONUT PROJELERİ İLE ÖN PLANDA OLDUĞUNDAN FARKLI FONKSİYONLAR İÇİN DÖNÜŞTÜRÜLMESİNE KULLANIMA ÇOK UYGUN ESNEK YAPIYA SAHİP YANGIN MERDİVENİ YANGIN VE SU DEPOSU, HİDRAFOR, İNTERCOM, TLF, ADSL, DOĞALGAZ ISINMA, OFİS BÖLÜMLERİ, WC, MUTFAK, AÇIK OTOPARK ISI-SU YALITIMI, TERAS Gayrimenkulde En iyi hareketiniz Bektaş’ ı Aramak : “Gayrimenkul Alım ve Satımında Sıra Dışı Başarı, Ticaride Uzman”

4 Bektaş A C A R 0532 7163756 Bektaş Acar Kimdir…… TURK//AY Ticari
Gayrimenkul Ticari Bektaş A C A R Şehit Osman Avcı mah. Şehit Mehmet Çavuş Cad. 1401.Sokak Çınar Sit. A-1Blok No.17 Eryaman / ANKARA Tlf : Bektaş Acar Kimdir…… Bektaş Acar, TSK.da emekli olduktan sonra, Halkla ilişkiler ve pazarlama ile ilgili tecrübesi ile 2006 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe çalışmaktadır. Re/max’ den Şubat da ayrılarak kendi şirketini kurarak TURK//AY Gayrimenkul Hizmetlerinde çalışmaya başlamıştır. Bektaş ACAR başarılı sonuçları elde edecek çalışmaları yapan ve çok çalışan bir Gayrimenkul Danışmanıdır. Evli ve dünya tatlısı Görkem’in babasıdır. Enerjik tavrı ve hayata pozitif bakışı ile yaşamayı seviyor ve yaşamı çevresi ile paylaşmaktadır. Hedefi; Gayrimenkul Danışmanlığı konusunda geleceğe dönük güven ve dostluk temeli oluşturarak tüm yaşamımız boyunca birlikte çalışabilmektir. Müşterilerinin gözüyle ”güvenilir, işi için zamanı önemseyen, her zaman ulaşılabilen, dersini iyi çalışan, her koşulda başarıyı garantileyen ufku açık bir profesyonel”. EĞİTİM ŞART ALDIĞIM MESLEKİ EĞİTİMLER Re/max Kariyeriniz Eğitimi, 2006 Re/max Kariyerim,2009 (Tekrar) Başarılı satış stratejileri – Özel Satış Becerileri 2007 Gayrimenkulde ileri Satış Stratejileri 2007 Emlak Danışmanlığı Kursu Sertifikası2008 Özel Satış Becerileri 2009 (Tekrar) Gayrimenkulde ileri Satış Stratejileri 2009 (Tekrar) Halkla ilişkiler ve pazarlama İşletme (Halen okuyorum) Temel Emlakçılık Eğitimi 2009 Mortgage Brokerliği Eğitimi 2009 Gayrimenkulde En iyi hareketiniz Bektaş’ ı Aramak : “Gayrimenkul Alım ve Satımında Sıra Dışı Başarı, Ticaride Uzman”

5


"ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları