Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…"— Sunum transkripti:

1 “Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK BEYAZ BARET OSGB (370)

2 BİZ KİMİZ??? 20 yılı aşkın süredir iş sağlığı ve güvenliği konusunda profesyonel olarak çalışan kişilerin bir araya gelerek kurduğu BEYAZ BARET OSGB, Karabük’ün ilk Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak 2013 yılında faaliyete geçmiştir. Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

3 BİZ KİMİZ??? Bünyesinde bulunan; 3 işyeri hekimi,
4 A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, 2 ÇSGB Emekli Başmüfettişi, 2 B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, 9 C sınıfı İş güvenliği Uzmanı 2 İş Güvenliği Teknikeri, 3 İşyeri sağlık memuru/hemşiresi 5 Eğitmen İle Sağlıklı ve Güvenli Bir İşyeri İçin Doğru Çözümler üretiyor. Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

4 (370) 415 1 112 Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi
(Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

5 NEDEN BEYAZ BARET OSGB??? İş sağlığı ve güvenliği alanında yılların bilgi, birikim, tecrübe ve deneyimli kadroların bir araya gelmesiyle oluşturulan BEYAZ BARET OSGB; hızlı, doğru ve kararlı adımlarla işverenlere, çalışanlara ve işyerlerine İSG konusunda yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

6 NEDEN BEYAZ BARET OSGB??? “Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler” sloganıyla yola çıkan BEYAZ BARET OSGB sahip olduğu deneyim ve tecrübelerini, mesleğe olan saygı ve sevgisinden güç alarak yoluna devam etmektedir. Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

7 NEDEN BEYAZ BARET OSGB??? Bugüne kadar yaptığımız tüm işlerde, yürüttüğümüz her projede, hizmet verdiğimiz her sektörde iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri konusunda ürettiğimiz çözümler, risklerin kontrolü, bilgili ve bilinçli çalışan topluluğu, çalışma sahalarına ve işyerlerine özel sunduğumuz başarılı projelerle binlerce çalışanımıza ulaşmaya çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız… Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

8 NEDEN BEYAZ BARET OSGB??? İş sağlığı ve güvenliği alanında yılların bilgi, birikim, tecrübe ve deneyimli kadroların bir araya gelmesiyle oluşturulan BEYAZ BARET OSGB; hızlı, doğru ve kararlı adımlarla işverenlere, çalışanlara ve işyerlerine İSG konusunda yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

9 (370) 415 1 112 Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi
(Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

10 HİZMETLERİMİZ; İş sağlığı ve güvenliği alanında ihtiyacınız olan her türlü hizmetinizde BEYAZ BARET OSGB yanınızda, hizmetinizde… İş güvenliği hizmetleri (A-B-C sınıfı) İşyeri hekimliği hizmetleri, Diğer sağlık personeli hizmetleri, İSG Eğitimleri başta olmak üzere 54 farklı konu ve branşta eğitim hizmetleri, Danışmanlık hizmetleri, Risk analizlerinin işyerine özgü hazırlanması hizmetleri, Acil Eylem Planları ile Sağlık ve Güvenlik Planlarının hazırlanması hizmetleri, Sağlık taraması hizmetleri, Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

11 HİZMETLERİMİZ; İş sağlığı ve güvenliği alanında ihtiyacınız olan her türlü hizmetinizde BEYAZ BARET OSGB yanınızda, hizmetinizde… Tehlikeli ve Çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu, Periyodik ve işe giriş muayeneleri, Gürültü, gaz, toz, aydınlatma ve titreşim ölçümleri ve raporlama hizmetleri, Kişisel koruyucu donanım temini hizmetleri, Yangın söndürme sistemleri, eğitimleri ve tüplerin temini hizmetleri, Kaldırma araçları, asansör, iş makinaları, basınçlı kaplar, kompresörler ve vinçlerin periyodik kontroller hizmetleri, v.b. birçok İSG Hizmetlerinde hızlı ve doğru çözümler BEYAZ BARET OSGB’de… Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

12 BEYAZ BARET OSGB Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…..

13 Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…
Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370) Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…

14 İş yaşamında karşılaşabileceğiniz olası riskleri titiz gözlem ve değerlendirmeler sonucunda çözüm önerileri ile sunan firma BEYAZ BARET OSGB Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

15 İşyerinizdeki riskleri ön planda tutarak etkin ve uygulanabilir nitelikle Acil Durum Planlarınızın hazırlanmasında çözüm ortağınız BEYAZ BARET OSGB Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

16 Çalışanların eğitimleri konusunda uzman kadromuz ve profesyonel eğitmenlerimizle BEYAZ BARET OSGB
Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

17 İş kazalarına dur demek,
Bilgili ve bilinçli çalışan topluluğu oluşturmak, İSG konularında yasal mevzuatları etkin ve düzenli şekilde takip etmek, İşletme ve işyerlerimizin daha sağlıklı ve güvenli olması için Karabük’teki doğru adres BEYAZ BARET OSGB Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

18 Çalışanlarınızın işe giriş muayeneleri,
«Çok Tehlikeli İşlerde Çalışabilir» raporları, Yükseklik Denge muayeneleri, Gece çalışabilir raporları Meslek hastalıklarına karşı koruyucu hekimlik hizmetleri, İlkyardım ve iş hijyeni eğitimleri, Konusunda profesyonel işyeri hekimlerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. BEYAZ BARET OSGB Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

19 Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…
Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370) Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…

20 İşyerlerinizin tehlikelerine karşı çalışanları uyarmak için uyarı-ikaz levhalarının tespit ve temini için BEYAZ BARET OSGB Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370)

21 0 (370)

22 Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…
Bayırmahalle Kemal Güneş Cad. Çınar İşmerkezi (Akbank yanı) 147/4 KARABÜK (370) Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…

23

24 Sağlıklı ve güvenli işyerleri için doğru çözümler…

25

26 Ve Güvenli İşyerleri İçin Doğru Çözümler
Sağlıklı Ve Güvenli İşyerleri İçin Doğru Çözümler BEYAZ BARET OSGB


"“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları