Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Projemiz EUROPEAN TERRITORY OF CULTURE faaliyetleri kapsamında 24.10.2014 tarihinde Mehmet Memişoğulları Ortaokulu Konferans Salonu’nda Altındağ Sosyal.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Projemiz EUROPEAN TERRITORY OF CULTURE faaliyetleri kapsamında 24.10.2014 tarihinde Mehmet Memişoğulları Ortaokulu Konferans Salonu’nda Altındağ Sosyal."— Sunum transkripti:

1  Projemiz EUROPEAN TERRITORY OF CULTURE faaliyetleri kapsamında 24.10.2014 tarihinde Mehmet Memişoğulları Ortaokulu Konferans Salonu’nda Altındağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yararlanan anne ve babalar ve Mehmet Memişoğulları Ortaokulu velilerininde katılımıyla toplam 36 kişiye « İletişim Nedir? Aile İçi İletişim Semineri » verilmiştir. Seminer Vakıfta Görevli Sosyologlar Mukaddes Havva BAŞKONUŞ ve Gamze GAYRETLİ tarafından verilmiştir.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15  Bu seminer ile Altındağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yararlanan anne ve babalara çocukları ile nasıl sağlıklı iletişim kurabilecekleri ve çocuklarına nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgilendirme yapılmıştır.  Soru cevap bölümünde anneler diğer ailelerin içersinde soru sormaya çekinmişler ve seminer bittikten sonra prblemlerini sosyologlarımızla paylaşmış ve çözüm yolu bulmaya çalışmışlardır.  Seminer sosyologların bireysel sorunları velilerle görüşmesinden sonra sona ermiştir.


" Projemiz EUROPEAN TERRITORY OF CULTURE faaliyetleri kapsamında 24.10.2014 tarihinde Mehmet Memişoğulları Ortaokulu Konferans Salonu’nda Altındağ Sosyal." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları