Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 “YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
27 ARALIK 2013 CEMİL KAVUKÇU

2 Yazarlar Okullarda projesi kapsamında, Yazar Cemil KAVUKÇU, Süleyman Tarman Yatılı Bölge Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi

3 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında yapılan törene  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahameddin Karaköse, Ekrem Kayaaslan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Yardımcısı Murat Cahid Çıngı, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kütahyeci, Kemal Olgaç ve öğretmenler, öğrenciler katıldı.

4 Yazar Cemil KAVUKÇU’ya katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin KARAKÖSE tarafından teşekkür plaketi verildi.

5 Törende katkılarından dolayı Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Yardımcısı Murat Cahid ÇINGI’ya ,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem KAYAASLAN tarafından plaket verildi.

6 Yazar Cemil KAVUKÇU, okumanın önemine değindiği konuşmasında “Kitap okumak bize ne veriyor. Neden okumalıyız ?, çünkü  ders kitaplarında öğrendiğimiz bilgilerin dışındaki bilgileri öğrenmemizi sağlıyor. İki türlü başarı vardır, birincisi okul başarısıdır. İkincisi de hayat başarısıdır. Hayat başarısı için de çok okumak gerekir, kişisel gelişimimizi sağlar. Konuşmamız, dinlememiz, düşüncemiz, gülümsememiz değişir, hayal gücümüz gelişir” dedi.

7 Öğrenciler,yazara çeşitli sorular sordular

8 Yazarın kitap imzalamasıyla program sona erdi.

9 Öğrencilere Yazar Cemil KAVUKÇU’nun 500 adet kitabı ücretsiz dağıtıldı.

10 YAZAR CEMİL KAVUKÇU BASINDA ÇIKAN YAZILAR

11 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan 'Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi' kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bahameddin Karaköse, yazar Cemil Kavukçu'ya teşekkür plaketi verdi. Etkinlikte daha sonra Yazar Kavukçu, öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahsetti. Etkinlikte öğrencilere, yazar Cemil Kavukçu'nun kitapları hediye edildi. - KAYSERİ

12 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan ‘Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi’ kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bahameddin Karaköse, yazar Cemil Kavukçu’ya teşekkür plaketi verdi. Etkinlikte daha sonra Yazar Kavukçu, öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahsetti.

13 ‘YAZARLAR OKULLARI İLE BULUŞUYOR PROJESİ’ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu.

14 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan ‘Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi’ kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

15 Yazar Cemil KAVUKÇU,öğrencilere hayal etmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı.Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları gerektiğini de sık sık yineleyen KAVUKÇU,’kitap okuyarak hayal dünyamızı alabildiğince genişletiriz.Bu gücümüzün elimizde olmasını sağlar’dedi.

16 Yazarlar okurları ile buluşuyor Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Yazarlar Okulları İle Buluşuyor ‘protokolü dahilin de gerçekleşen 2.etkin- likte Yazar Cemil Kavukçu Genç Okurlarla Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu Seminer Salonunda buluştu.


"“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları