Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi"— Sunum transkripti:

1 TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
| M. Hakan KIZILTOPRAK TOBB Başkanlık Özel Müşaviri (CERN Industrial Liaison Officer for TURKEY)

2 TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi
CERN ve üye ülkelerdeki firmalar arasında bilgi akışı ve iletişimi sağlamak üzere üye ülkeler tarafından kurulan Sanayi İrtibat Ofisleri kapsamında; TAEK ile Birliğimiz arasında yapılan işbirliği neticesinde Türk sanayi ve endüstrisinin temsili TOBB bünyesinde kurulan ofisimizce yürütülmektedir.

3 TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi
Haziran 2015 te temaslarımız ve çalışmalarımız başlamıştır. Bilgilendirme Web sitemiz hizmete girdi. (Adım adım yapılacakları takip edebilirsiniz !) Hali hazırda devam eden alımlar ve ihaleler için TOBB Sanayi Veri Tabanımızdaki firmalar ile iletişim sağlanmakta ve bilgilendirme / yönlendirme yapılmaktadır. CERN ve CERN Alımları / İhaleler hakkında farkındalık yaratmak amacı ile pek çok çalışmalar planlanmaktadır. Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği KONFERANSI sunumları web sayfamıza kısa süre içinde yüklenecektir. Odalarımız tarafından organize edilecek bölgesel toplantılar/sunumlar yapılacaktır. Talep ve önerilerinizi bekliyoruz. Sizler için buradayız. CERN de tedarikçiler için bir veri tabanı bulunmaktadır. Veri tabanına girişlerde yalnızca üye ülkelerin firmaları dikkate alınmakta, ancak özel durumlarda diğer ülke firmalarıda bu portal da yer alabilmektedirler. Firmalar Veri Tabanına kendileri kayıt olmaktadır. Kayıt için başvurular web üzerinden alınmakta ve incelenmekte olup, gerekli görülen durumlarda yerinde ziyaret edilerek sisteme girişleri ve onayları tamamlanmaktadır. Firmaların sisteme girişlerinde faaliyet alanları için girdikleri kodlar tamamı ile CERN e özel olarak hazırlanmış olup herhangi bir uluslararası sistem gözetilmemiştir. Ancak bu kodlarda 2015 sonuna kadar değişikliklere de gidileceği ifade edilmiştir.

4 TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi
CERN Firma Veritabanı CERN Alım Kıstasları CERN Store <1.000 CHF CHF CHF CHF CHF ve Üzeri CHF 2013 İhale ve Tedarik Dağılımı (352 Milyon CHF) < CHF ~%12 CHF ~%25  (duyuruları almak için iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz) CHF ve üzeri ~%63  Departmanlar – Doğrudan Alım Departmanlar - Satınalma Bölümü kontrol ve takip. Satınalma Bölümü - Veri Tabanından en fazla 5 firma - Ülke durumu gözetilerek teklif isteme ve değerlendirme ( CHF üzeri ILO lar müdahil oluyor) Satınalma Bölümü - Veri Tabanından en fazla 10 firma ve Web den Çağrı - Ülke durumu gözetilerek teklif isteme ve değerlendirme (ILO lar müdahil oluyor) CERN de tedarikçiler için bir veri tabanı bulunmaktadır. Veri tabanına girişlerde yalnızca üye ülkelerin firmaları dikkate alınmakta, ancak özel durumlarda diğer ülke firmalarıda bu portal da yer alabilmektedirler. Firmalar Veri Tabanına kendileri kayıt olmaktadır. Kayıt için başvurular web üzerinden alınmakta ve incelenmekte olup, gerekli görülen durumlarda yerinde ziyaret edilerek sisteme girişleri ve onayları tamamlanmaktadır. Firmaların sisteme girişlerinde faaliyet alanları için girdikleri kodlar tamamı ile CERN e özel olarak hazırlanmış olup herhangi bir uluslararası sistem gözetilmemiştir. Ancak bu kodlarda 2015 sonuna kadar değişikliklere de gidileceği ifade edilmiştir.

5 TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
| M. Hakan KIZILTOPRAK TOBB Başkanlık Özel Müşaviri

6 Katılımınız ve İlginiz için Teşekkürler…


"TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları