Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında."— Sunum transkripti:

1

2 Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında dergi yayınlamaya yoğunlaşmış bir firmadır son zamanlarda biyoenerji, nano teknoloji ve biyomimetik konu alanlarında da dergiler yayınlamaktadır. TTP; kitap serileri, özel konu ciltleri, konferans tutanakları, monograflar ve yazar grupları tarafından yazılmış kitapları içeren 15 uluslararası-indekslenmiş süreli yayını sağlamaktadır. TTP; Malzeme bilimi ve mühendisliği alanındaki büyük arşivi ile 32 ülkeye distribütörleri aracılığı ile basılı kitap ve dergi, e- kitap, ısmarlama CD’ler, yıllık abonelikler ve electronic/.pdf/.doc formatlarındaki bilimsel raporları kullanıcıların erişimine sunmaktadır. TTP tarafından sağlanan dergiler dünya çapında 220 Üniversite, akademik kütüphane ve araştırma merkezi tarafından okunmaktadır.

3 Sayfalar üzerinde kolay navigasyon Kolay & hızlı erişim Kullanıcı - dostu arayüz Kullanıcı - dostu arayüz Malzeme bilimi ve mühendisliği alanında dünyanın en geniş eKitap platformlarından birisidir Tam metin arama seçenekleri : anahtar kelime; yazar; sayfa; başlık. Tam metin arama seçenekleri : anahtar kelime; yazar; sayfa; başlık.

4 1. Adım: 1. Adım: Erişim kapsamındaki kitapları görüntülemek için “My eBooks” linkine tıklayınız 1. Adım: 1. Adım: Erişim kapsamındaki kitapları görüntülemek için “My eBooks” linkine tıklayınız 2. Adım: İlgilendiğiniz kitabı seçiniz 2. Adım: İlgilendiğiniz kitabı seçiniz 3. Adım: Kitabı görüntülemek için“view eBook” sekmesine tıklayınız 3. Adım: Kitabı görüntülemek için“view eBook” sekmesine tıklayınız

5 Yaklaşık 1.000.000 TTP kullanıcısı ayda 6.000.000 sayfadan fazla araştırma içeriği ve PDF doküman okumaktadırlar. TTP websitesi www.tp.net malzeme bilimi ve mühendisliği ile ilgili 1.500.000 sayfadan fazla araştırma kaynağı içermektedir.www.tp.net Tutanaklar, özel konu cilt ve monograflarını içeren TTP yayınlarına yılda 300.000 yeni sayfa eklenmekte ve yüksek kalitede araştırma kapsamı yıldan yıla geliştirilmektedir. TTP ürünleri dünya çapında birçok bayi ve distribütör aracılığı ile erişime sunulmaktadır.

6 Materials Science Forum Key Engineering Materials Solid State Phenomena Defect and Diffusion Forum Diffusion Foundations Applied Mechanics and Materials Advanced Materials Research Advances in Science and Technology Journal of Nano Research Journal of Biomimetics, Biomaterials and Biomedical Engineering Journal of Metastable and Nanocrystalline Materials Materials Science Foundations (monograph series) International Journal of Engineering Research in Africa Advanced Engineering Forum Nano Hybrids Tüm yayınlarımızı online olarak okuyun ya da eKitap olarak indiriniz www.ttp.net


"Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları