Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sekiz Müzik Organizasyon

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sekiz Müzik Organizasyon"— Sunum transkripti:

1 Sekiz Müzik Organizasyon
Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2 Sekiz Müzik Organizasyon
Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu şahsen üstlenmiş, besteci – müzisyen, aranjör, ve prodüktör olarak da sektörde başarıyla hizmet veren Sertaç Ekiz tarafından Sekiz Müzik Yapım bünyesinde kurulmuş bir bölümdür. Organizasyonlarımızın tümünde profesyonel çalışma prensibi, trendlere uygun konseptler, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ilkesini edinmiş olan şirketimiz, kurumsal ve bireysel tüm etkinliklerde A’dan Z’ye tüm teknik ve saha çalışmaları planlıyor, hazırlıyor ve müşterilerine sunuyor. Bugüne dek bir çok kurumsal ve bireysel organizasyonu başarıyla gerçekleştiren şirketimiz, çözüm ortakları ile gücüne güç katmaktadır.Sizleri de çözüm ortaklarımız içerisinde görmek bizi mutlu edecektir. Aynı Rüyayı Gören Bir Ekiple Çalışmanın Farkını Yaşayın..

3 Kurumsal Hizmetlerimiz
KURUMSAL DAVET VE ORGANİZASYONLAR Şirket Toplantıları ,Ürün – Hizmet Lansmanları, Bayi Toplantısı, Motivasyon Toplantısı, Yılsonu Baloları, Özel Günler, Seminer, Kongre, Fuar ve Piknik gibi tüm organizasyonlarında Plan, Proje, Sanatçı, Müzik Grupları, Orkestralar, Sahne,Ses Işık Tesisatı,Led Ekran,Audio & Video Kayıt, Montaj, 3D Animasyon, Dans, Show ve Gösteri Ekipleri gibi A’dan Z’ye tüm teknik ve sanatsal altyapıyı hazırlıyoruz..Dilerseniz, motive edici mottolar ile hazırlanmış ve sadece kurumunuza özel şirketi şarkınızı hazırlayıp, sonrasında da kullanabilmeniz için telifsiz bir şekilde hediye ediyoruz.. Şirketlere Özel Motivasyon Şarkıları Kurumsal Müzik Danışmanlığı Şirket Yemeği Müzik Organizasyonları Bayi Toplantısı Müzik Organizasyonları Ürün/Hizmet Lansman Müzik Organizasyonları Personel Gecesi Müzik Organizasyonları Şirket Piknik Müzik Organizasyonları Fuar,Kongre Müzik Organizasyonları M.İ.C.E Event Müzik Organizasyonu Motivasyon Toplantısı Müzik Organizasyonları

4 Bireysel Hizmetlerimiz
DÜĞÜN DAVET VE ORGANİZASYONLAR Düğün, Nişan, Doğum günleri, Özel gece, Davet gibi tüm organizasyonlarında Plan, Proje, Sanatçı, Müzik Grupları, Orkestralar, Sahne,Ses Işık Tesisatı,Led Ekran,Audio & Video Kayıt, Montaj, 3D Animasyon, Dans, Show ve Gösteri Ekipleri gibi A’dan Z’ye tüm teknik ve sanatsal altyapıyı hazırlıyoruz..Dilerseniz Düğününüze özel kendi şarkınızı , sizin sesinizden hazırlıyor, ayrıca çiftlerimize özel müzik danışmanlığını da yapıyoruz. Çiftimize Özel Beste Düğün Müzik Danışmanlığı Düğün Müzik Organizasyonu Düğün Canlı Müzik Sanatçıları Düğün Orkestraları Düğün Duo, Trio Karşılama Düğün Karşılama Grupları Düğün Dans Ekipleri Düğün Ses Işık Sahne Sistemleri

5 Orkestralarımız DÜĞÜN & DAVET ORKESTRALARIMIZ
A Class Duo : 2 Kişiden oluşan ve Akordeon, Keman, Gitar, Flüt ,Cello , Kontrbas enstrumanlarından seçebileceğiniz kokteyl ve düğün grubumuz. A Class Trio :3 Kişiden oluşan ve Akordeon, Keman, Gitar, Flüt ,Cello , Kontrbas enstrumanlarından seçebileceğiniz kokteyl ve düğün grubumuz. A Class Combo : 4 Enstruman ve 1 Solistten oluşan Düğün ve Kurumsal Geceler için hazırlanmış repertuarları ile profesyonel orkestramız. A Class Ensemble: 6 Enstruman ve 2 Solistten oluşan Düğün ve Kurumsal Geceler için hazırlanmış repertuarları ile profesyonel konsept orkestramız. A Class Big Band: 10 Enstruman ve 3 Solistten oluşan Düğün ve Kurumsal Geceler için hazırlanmış repertuarları ile profesyonel konsept büyük orkestramız.

6 Repertuarlarımız DÜĞÜN & DAVET REPERTUARLARIMIZ
A Class Duo : Klasik,Jazz,Napoliten,Golden Oldies,Easy Listening A Class Trio : Klasik,Jazz,Napoliten,Golden Oldies,Easy Listening A Class Combo : Yemek Müziği, Jazz Standartları, Napoliten, Golden Oldies, Nostaljik Yabancı Pop, Nostaljik Türkçe Pop, Türkçe Güncel Pop, Modern Sanat Müziği, Oyun Havaları A Class Ensemble: Yemek Müziği, Jazz Standartları, Napoliten, Golden Oldies, Nostaljik Yabancı Pop, Nostaljik Türkçe Pop, Türkçe Güncel Pop, Modern Sanat Müziği, Oyun Havaları, Yabancı Pop,Funk,Rock A Class Big Band: Yemek Müziği, Jazz Standartları, Napoliten, Golden Oldies, Nostaljik Yabancı Pop, Nostaljik Türkçe Pop, Türkçe Güncel Pop, Modern Sanat Müziği, Oyun Havaları , Yabancı Pop,Funk,Rock .

7 Teknik Ekip & Ekipman DÜĞÜN & DAVET TEKNİK EKİP
A Class Duo : Teknik Ekip ve ekipmana ihtiyaç duyulmamaktadır. A Class Trio : Teknik Ekip ve ekipmana ihtiyaç duyulmamaktadır A Class Combo :6 Adet Monitör, 2 Adet Side Speaker, 2 Adet Sub Bass, 8 Di-Box , 8 kanal Davul Mikrofon, 1 Adet Wireless Mikrofon + P.A.Seslendirme, Sahne, Truss, Işık Sistemi. A Class Ensemble: 8 Adet Monitör, 2 Adet Side Speaker, 2 Adet Sub Bass, 10 Di-Box , 8 kanal Davul Mikrofon, 6 kanal Perküsyon Mikrofonu, 2 Adet Wireless Mikrofon + P.A.Seslendirme , Sahne, Truss, Işık Sistemi. A Class Big Band: 13 Adet Monitör, 2 Adet Side Speaker, 2 Adet Sub Bass, 15 Di-Box , 8 kanal Davul Mikrofon, 6 kanal Perküsyon Mikrofonu ,3 Adet Wireless Mikrofon + P.A.Seslendirme , Sahne, Truss, Işık Sistemi.

8 Foto – Video Galeri FOTO – VİDEO GALERİ
Fotoğraf ve Videolarımız İçin adresini ziyaret edebilirsiniz.

9 Daha fazla referans için http://www.sekizorganizasyon.com
Referanslarımızdan…. Örnek Referanslarımızdan Daha fazla referans için

10 Sekiz Müzik Yapım & Organizasyon
Nispetiye Mah.Birlik Sok.Arıcan Plaza Kat :1 Ofis :16 (34340) Etiler / İstanbul / Türkiye Bize Ulaşmak için ; Sadece en iyi bildiğimiz şeyi yapıyoruz..


"Sekiz Müzik Organizasyon" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları