Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen."— Sunum transkripti:

1

2 2013 Tanıtım Sunumu

3 Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli,
hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen oluşumlarından biridir. Kurumsal toplantı organizasyonları, teşvik gezileri, iş seyahatleri, kongre ve etkinlikler alanında uzmanlaşmış bir ekibe sahiptir.

4 Toplantı Organizasyonları
Türkiye genelinde farklı sektörlerdeki firmalara hizmet veren Üntaş A.Ş., eğitim amaçlı, dönemsel ve bayi toplantılarında tecrübesi ile organizasyonların kaliteli ve verimli olması için çalışmaktadır. Kongre Organizasyonu Resmi ve özel kurum-kuruluşların ulusal çaplı kongre, seminer, forum, sempozyum ve çalıştay organizasyonlarında danışmanlık, planlama, yönetim ve uygulama aşamalarını kapsayan tüm süreç en etkin şekilde yürütülmektedir. Etkinlik Planlaması Lansman, açılış, gala veya kokteyl gecesi, basın toplantısı, konser, festival... Planlanan etkinlik ne olursa olsun firmanızın kurumsal kimliğine, vermek istediğiniz mesaja ve tüm katılımcı profiline uygun, iz bırakan etkinlikler tasarlanır ve uygulanır.

5 Üntaş A.Ş. her etkinliğe farklı bir proje olarak yaklaşır. Profesyonel bakış açısı ile kişiye, kuruma veya etkinliğe özel konsept ve tasarımlarla yaratıcı çözümler üretir.

6 Organizasyon süreci Projelendirme Bütçelendirme Tasarım & Tedarik
Planlama Operasyon Ölçme & Değerlendirme Raporlama

7 Toplantı konseptleri Toplantı kayıt ve raporlama Teknik ekipman temini Dekor hizmetleri Karşılama hizmetleri Konaklama hizmetleri Promosyonel ürün önerileri Ulaşım ve transfer hizmetleri Tercüman hizmeti Sanatçı alternatifleri Görsel şovlar Gala gecesi organizasyonları Baskılı malzemeler Grafik tasarım hizmetleri Spor etkinlikleri Fuar stand hizmetleri Destinasyon yönetimi Yurtiçi ve yurtdışı tur alternatifleri Vize hizmetleri Sağlık sigortası hizmetleri Bayi gezileri Motivasyon gezileri Kültürel geziler Uçak bileti ve transferler Rehberlik hizmeti Havalimanı yerel hizmetler Baskılı malzemeler Vip hizmetler Konaklama hizmetleri Kongre planlama hizmetleri Bütçe yönetimi Medya planlama Lansmanlar Açılışlar Basın toplantıları Online kayıt hizmetleri Sekreterya hizmetleri Çağrı merkezi ve LCV Simultane çeviri Sosyal programlar Sponsorluk hazırlıkları Afiş, broşür, davetiye tasarımları Halkla ilişkiler hizmetleri Özel güvenlik Raporlama Host / hostes temini Asistanlık hizmetleri Outdoor reklamcılık Kusursuz bir organizasyonda hiçbir ayrıntı gözardı edilecek kadar küçük değildir.

8 ? ? ? NEREDE NE ZAMAN NASIL ZAMAN & BÜTÇE sorularınıza… DOĞRU PLANLAMA
DOĞRU YÖNETİM ile ZAMAN & BÜTÇE Tasarrufu sağlanır

9 7.500 37 64 15 44 10.000 2013 yılında… ‘i aşkın misafir
kişilik konaklamalı toplantı organizasyonları 37 64 yurtdışı olmak üzere toplam organizasyon 15 farklı ülkeye teşvik seyahatleri 44 farklı kurumsal firma ile anlaşma 10.000 ‘i aşkın misafir

10 Üntaş A.Ş. dünya genelinde IATA’ya üye olan
tüm havayollarının* uçak bileti kesebilme imkanına sahiptir. Her talep için avantajlı fiyat seçenekleri sunabilmektedir. 7/24 kesintisiz hizmet anlayışı ile doğru bilgilendirme ve yönlendirmeye önem verir. * 240 havayolu / Dünya hava trafiğinin %84’ü

11 Referanslar

12 Ulusal ve uluslararası ulaşım, konaklama ve gezi organizasyonlarında
Çözüm Ortaklarımızdan bazıları Üntaş A.Ş. üstlendiği projelerde ihtiyaç duyulabilecek bazı hizmet ve materyallerin temini konusunda, sektörlerinde uzman ve bilinirlikleri yüksek bazı çözüm ortakları ile çalışmaktadır. Ulusal ve uluslararası ulaşım, konaklama ve gezi organizasyonlarında Reklam ve tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler, medya planlama

13 Teşekkür ederiz…


"2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları