Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları."— Sunum transkripti:

1 Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları

2 Yukarıdaki Şifreli Giriş ekranından öğretim üyeleri öğrencileri işlerinden aldıkları kullanıcı adı ve şifre bilgilerini yazarak sisteme giriş yapacaklar.

3 Soldaki Menüden ‘İnternetten Kayıtlanma Onayı’ nı tıklayarak Danışmanı olduğu bölümlerin listesi veya tek bölümde danışman ise öğrencilerin listesi gelir.

4 Yukarıdaki Danışmanı olunan bölümlerden biri seçilerek o bölümdeki öğrencileri listeleriz.

5 Üst Bölümde sol kısım onaylanmamış ogrencileri, sağ kısım danışman tarafından onaylanmış öğrencileri gösterir. Danışman her öğrenci için tekrar tekrar girerek onaylanmış derslerde değişklikler yapabilir. Öğrenci Seçilip ‘Gönder’ ‘ e basılarak Kayıt Onay Ekranına geçilir.

6 Öğrenci’nin Kaldığı dersleri, sınıfının zorunlu ve secmeli dersleri listelenir. Danışman alınması gerekren dersleri öğrencinin sectiği şekliyle görür (Eğer öğrenci seçmediyse Yukarıdaki uyarı yazısı gelir ama danışman yinede onay verebilir. ) Secilecek dersleri işaretleyip, kaldırılacak derslerin işaretini sağ kısımdan kaldırarak ‘Tüm Seçimlerimi Kaydet’ ‘ tıklar.

7 Farklı bölümden alınması gereken ders varsa bölüm seçilir, Ders kodu kısmına dersin kodu girilir. ‘ Dersi Ekle ve Seçimlerimi Kaydet ’ ‘ e basılır.

8 Kaydet e basıldıktan sonra Seçilmiş derslerin liste ekranı çıkar. Dersler kontrol edilebilir. Kayıt Onay verme işlemi bu öğrenci için tamamlanmış olur.


"Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları