Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SULUOVA BOLAT İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI HAZIRLAYAN Şerafettin TAŞOVA

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SULUOVA BOLAT İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI HAZIRLAYAN Şerafettin TAŞOVA"— Sunum transkripti:

1 SULUOVA BOLAT İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI HAZIRLAYAN Şerafettin TAŞOVA
Okul Müdürü 1

2 Suluova Bolat İlkokulu

3 Suluova Bolat İlkokulu

4 Suluova Bolat İlkokulu
B R İ F İ N G D O S Y A S I Bu Dosyanın Hazırlanmasında Yeterli ve Düzenli Bilgi Amaçlanmıştır. Şerafettin TAŞOVA Okul Müdürü

5 Suluova Bolat İlkokulu
I. BÖLÜM a) Okulun Adı, Yeri, Türü (6) b) Okulumuzun Tarihçesi (7) II. BÖLÜM a) Okulumuzu Tanıyalım (8) b) Okulumuzun Amaçları (9) c) Okul Yönetimi ve İdari Kadromuz (10) d) Okulun Misyonu ve Vizyonu (11) e) SWOT Analizi ( ) f) Okulun İlkeleri ve Değerleri (16-17-) g) Kurumun Politika ve Stratejileri ( ) III. BÖLÜM a) Binanın Özellikleri (23) b) Okulun Yerleşim Planı ( ) IV. BÖLÜM a) Ders Öğretmen ve Personel Durumu (29) b) Belirli Günler Haftalar ve Görevli Personel (30-31) c) Sosyal Kulüpler ve Rehber Öğretmenler (32) d) 24 Saat çalışma Esasına Göre Görev Dağılımı (33) e) Öğretmen-Öğrenci İstatistikleri (34) f) Nöbet Görevleri (35) g) SBS- DPY İstatistikleri ( ) h) Kaynaştırma Öğrencilerimiz (42) I) Öğretmenlerimiz, Sınıf Dağılımları ( ) i) Sınıf Mevcutları (48) V. BÖLÜM a) Okulun Genel Sorunları. (49-50)

6 Suluova Bolat İlkokulu
A) OKULUN ADI Suluova Bolat İlkokulu YERİ Hürriyet Mahallesi, Mumcu Sokak Suluova/AMASYA TÜRÜ İlkokul

7 Suluova Bolat İlkokulu
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz ilk olarak 1976 yılında eğitim öğretime açılmıştır ve halen eğitim öğretim devam etmektedir. Hacı "Bekir BOLAT" 2700 m2 olan arsasını okul yeri olarak bağışlamıştır. Okulumuz Amasya İl İdare Kurulunun tarih ve no'lu kararı ile Hacı Bekir BOLAT'ın soyadı olan "BOLAT" adını almıştır. Okulumuz öğretim yılında 6 öğretmen ve 112 öğrenci ile eğitim öğretime tek katlı olarak açılmıştır öğretim yılında ikinci katı, öğretim yılında ek binası yapılarak eğitim öğretime devam edilmektedir. Okulumuz bünyesinde ana binada 11, ek binada 10 derslik, bir ana sınıfı, 21 şube, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 fen ve teknoloji lâboratuvarı, 1 bilgisayar lâboratuvarı, 1 araç-gereç odası, 2 öğretmenler odası, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, 1 kantin ve tuvaletler mevcuttur. Okulumuzda halen 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 22 öğretmen, 5 hizmetli ve 420 öğrenciyle eğitim ve öğretime normal eğitim olarak devam edilmektedir.

8 Suluova Bolat İlkokulu OKULUMUZU TANIYALIM
Okulumuzda Eğitim-Öğretim Derslik Sistemi ile Yapılmaktadır. 1. Okulumuzda Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Yardımcı Hizmetler Odası, Öğretmenler Odası (2) olmak üzere toplam 5 idari bölüm bulunmaktadır Okulumuz A Blokta; Anasınıfı, 4-A,B ile Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji Laboratuarı, İngilizce, Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar, Müzik derslikleri bulunmaktadır. Zemin katta 70 Kişilik çok amaçlı salonumuz da bulunmaktadır. 3. A Blok 1. katında; Müdür Yardımcısı Odası, Hizmetli Personel Odası, Anasınıfı, 6-A Sınıfı, Fen ve Teknoloji Laboratuarı, Türkçe Sınıfı, Matematik Sınıfı vardır. 4. A Blok 2. katında;Müdür Odası, Öğretmenler Odası, İngilizce Sınıfı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınıfı, Sosyal Bilgiler, 4-A,B sınıfları 5. Okulumuz A Blok zemin katta; Teknoloji Tasarım, Müzik, Görsel Sanatlar sınıfları ile spor salonu, Kantin ve Kalorifer dairesi ile depoları mevcuttur. 6. Okulumuz B Blokta; 1. katında 1- A,B,C,D,E,F sınıfları öğrenci ile WC leri bulunmaktadır. 7. B Blok 2. katta öğretmenler odası, kütüphane, BTS, Spor Odası, 2-A,B sınıfları ile 3-A,B sınıfları bulunmaktadır.

9 Suluova Bolat İlkokulu
B) OKULUN AMAÇLARI 1- Bolat İlkokulunun yürüttüğü faaliyetleri Milli Eğitim Temel Kanunu’nda ve diğer ilgili mevzuatlarda belirtilen hükümler doğrultusunda planlamak. 2- Mevcut durumu tespit etmek ,ölçülebilir hedefleri saptamak ve bunların kriterlerini belirlemek. 3- SBS ve DPYB Sınavları için öğrencileri en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken, milli ve manevi duygularına bağlı, vatan, millet ve ailesine yararlı olabilecek şekilde eğitimini almış öğrenciler yetiştirebilmek. 4- Öğretmen-Öğrenci ve Velilerimizle birlikte “ Birlik ve Beraberlik Takdir-i İlahi Dışında Her şeyi Değiştirir” sözüne uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek.

10 Suluova Bolat İlkokulu
B)OKUL İDARİ PERSONELİMİZ S.NO ADI VE SOYADI GÖREV SÜRESİ FOTOĞRAFI BAŞ. TARİHİ AYR. TARİHİ 1 Şerafettin TAŞOVA (Okul Müdürü) 2012  2 H. Basri KOYUNCU (Müdür Yardımcısı) 2008 3 Celal CÜRE (Hizmetli)  1998 4 Cemil CÖMERT 2011  5 Rıfat KAYA  2011 6 Dursun ALKAN 2011 7 Y. Emre DUMAN

11 Suluova Bolat İlkokulu
TKY ve Okul Gelişim Süreci: 1- Okulun Misyonu ve Vizyonu MİSYONUMUZ (Zoru Başarırız, İmkânsız Zamanımızı Alır.) Öğrencilerimizin zihinlerinde, insana, düşünceye,özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, Öğrencilerimizi toplumun sorumlu ve uyumlu ,toplum ilke ve değerlerine sahip, kendini ifade edebilen bireyleri olarak yetiştirmek. VİZYONUMUZ (En İyi Değiliz, Ama; Mutlaka En İyi Biz Olacağız.) Tercih edilen ve takdir gören okulunu seven ve ilgi duyan elemanlar yetiştirmek. Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Okulun fiziki şartlarını en iyi duruma getirerek, karşılaşılabilecek problemleri en aza indirip eğitimde kaliteyi artırarak dünya standartlarında bir eğitim kurumu olmak. Öğrencilerimizi kendine, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek.

12 Suluova Bolat İlkokulu
S W O T A n a l i z i GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ : 1. Öğretmenlerin genç ve yeniliğe açık olması. 2. Öğretmenlerin okul yönetimi ile ilişkisinin iyi olması. 3. Öğrenci davranışlarının iyi olması. 4. Ulaşımın çok zor olmaması. 5. Rehberlik servisinin düzenli ve programlı bir şekilde çalışma yapması. 6. Okul binasının fiziki olarak yeterli olması. 7. Kütüphanenin olması. 8. Bilgisayar ve fen laboratuarlarının olması. 9. Çok amaçlı salonunun olması. 10. Öğretmenler odasının yeterli olması. 11. Okul bahçesinin büyük ve her türlü gelişime açık olması. 12. İdari kadronun ve idarecilerin tecrübeli olması.

13 Suluova Bolat İlkokulu
ZAYIF YÖNLERİMİZ : 1.Öğrencilerimizin ikamet ettikleri bölgelerin genellikle uzak olması. 2. Ailelerin sosyo - ekonomik durumlarının yetersiz olması. 3. Veli katılımının yeterli düzeyde olmaması. 4. Yabancı dil laboratuarının olmaması. 5.Okulun çevresinde öğrencilerin ihtiyacını karşılayabileceği ticarethanelerin olmaması. 6.Sağlık müdahalesi yapabilecek revir personelinin olmaması. 7.Öğretmenlerin yeterli düzeyde ilk yardım bilgisine sahip olmaması. 8.Yetenekli öğrencilerin yeteri kadar teşvik edilememesi. 9.Velilerin ilgisiz olması. 10.Öğretmenlerimizin genellikle Amasya ve Merzifon’ a gidiş geliş yapmaları.

14 Suluova Bolat İlkokulu
FIRSATLARIMIZ 1. Okulumuza kayıt döneminde veliler tarafından gösterilen ilgi ve talebin yoğunluğu. 2. Okulöncesi eğitiminin öneminin anlaşılıyor olması. 3. Velilerin okul yönetimine ve öğretmenlere karşı tutum ve davranışlarının iyi olması. 4. Sivil Toplum Kuruluşlarının, esnafın okulumuza maddi manevi destek vermesi. 5. Okulumuzun laboratuarlarının eğitim ihtiyaçlarına cevap verir yapıda olması. 6. Halkımızın ve velilerimizin maddi olarak okulumuzu desteklemesi. 7. Eğitim kadromuzun ve idarecilerimizin deneyimli ve değişime açık olması. 8. Dershanelerin çok uzak olmaması 9. Devlet Hastanesine yakınlığı. 10. Hükümet Binası ve Belediyeye, ana caddeye yakınlığı.

15 Suluova Bolat İlkokulu
TEHDİTLER 1. Teknolojik gelişmeleri eğitim ortamına aktarmada karşılaşılan iletişim zorlukları. 2. Okul dışında güvenliğin yeterli olmaması. 3. Çevredeki bazı esnafların öğrencilere kalitesiz ürün satması. 4. Öğrencilerin evden kahvaltı yapmadan gelmeleri. 5. Okul yakınlarında kontrolsüz geçiş alanlarının bulunması. 6. Anayasa, Kanun ve tüm yazılı emirlerde öğrencilerden veya velilerden para toplanılmamasının emredilmesine rağmen, ilköğretimlere kaynak aktarılmaması.

16 Suluova Bolat İlkokulu
Okulun İlkeleri ve Değerleri İlkelerimiz: 1. Atatürk İnkılâp ve İlkeleri ve Atatürk Milliyetçiliği, 2. Disiplinli ve planlı eğitim, 3. Eleştiriye açık olmak. 4. Fırsat ve imkan eşitliği, 5. Laiklik 6. Bilgiye ulaşmada rehberlik eden eğitim anlayışı, 7. Eğitimde kalite. 8. İletişime açık olma, 9. Okul-aile işbirliği, 10. Aktif öğrenme. 11. Disiplinli çalışma. 12. Karar almada katılımcılık,

17 Suluova Bolat İlkokulu
Değerlerimiz: 1. Atatürk ilkelerini benimseyen öğrenciler yetiştirmek. 2. Öğrencilerimizi ,beden zihin ahlak,ruh ve duygu bakımlarından dengeli , sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere hür ve bilimsel düşünce gücüne geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına saygılı kişiliğe değer veren topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek. 3. Üstün başarı gösteren veya özel becerilere sahip olan öğrencilerin liderlik özelliklerinin desteklenip geliştirilerek diğer öğrencilere Örnek olmalarını sağlamak. 4. Ezberci ve baskı altında değil konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşımı benimsetmek. 5. Çalışmalarımızda şekilcilikten kaçınır ,öğrencilere okuyup Düşünerek karar verme prensibini yerleştirmek için çalışırız. 6. Sürekli gelişimin ilk şartının değişim, değişimin ilk şartının da yeniliklere ön yargısız yaklaşım olduğuna inanırız. 7. Fırsat eşitliğini okulda yaşatırız. 8. Kurum çalışanları ve öğrencilerimiz Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulunu ailesinin bir ferdi olmanın sorumluluğunu bilir ve bu anlayışla hareket ederler. 9. Ailelerin eğitim sürecine etkili katılımının önemine inanır onların istek ve önerilerin önem veririz. 10. Öğrenci, toplum ve aile beklentileri odaklı çalışırız.

18 Suluova Bolat İlkokulu Kurumun Politika ve Stratejileri
1. Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve İlköğretim Okulu Öğrencilerine kazandırmayı hedeflediği beceriler doğrultusunda yöneltilmesini sağlamak. 2. Öğrencilerin öğrenmeye aktif katılımını sağlayacak ortam ve süreçler yaratmak. 3. Öğrencilerimizin kötü alışkanlıklarla mücadele etmesini sağlamak. 4. Öğrencilerin bireysel farklarını, ilgilerini,bilgi birikimini dikkate alarak gerekli özeni göstermek. 5. Öğrencilerin, okul içinde ve okul dışında sağlıklı arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler kurmasını imkanlar dahilinde takip etmek. 6. Derslerinde başarılı olan ve okul içinde örnek davranışlar sergileyen öğrencileri ödüllendirmek ve diğer öğrencilere örnek teşkil edecek şekilde ön plana çıkarmak. 7. Öğrencileri; içki, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak bilinci oluşturmak. 8. Rehberlik çalışmalarına gereken önemi vermek ve öğrenci velileriyle sürekli iletişim içinde olmak.

19 Suluova Bolat İlkokulu
9. Okul içinde ve dışında yapılacak sosyal aktivitelere öğrencilerin katılımını sağlamak. 10. Veli toplantılarında öğrencilerle ilgili konularda sürekli işbirliği içinde bulunarak velilerin memnuniyetini sağlamak. 11. Öğrencileri mesleki alanda,fen bilimlerinde ,güzel sanatlarda, sosyal ve kültürel konularda proje çalışmaları yapmaya teşvik etmek. 12. Sınıflar arasında eğitim kalitesi açısından rekabeti yaşatmak. 13. Üstün başarı gösteren veya özel beceriye sahip öğrencilerin liderlik özelliklerini destekleyerek ,diğer öğrencilere örnek olmalarını sağlamak. 14. Düzenlenen spor müsabakalarında sınıflar arası rekabeti sağlamak. 15. Ödül almış öğrencilerin çalışmalarının ve ödüllerinin sergilenmesini sağlamak. 16. Proje oluşturma ve uygulama çalışmalarını arttırmak.

20 Suluova Bolat İlkokulu
17. Sık sık geziler düzenlemek. 18. Öğrencilere bireysel, duygusal, sosyal ve meslek programları ile ilgili danışmanlık yapmak, araştırma ve incelemelerde bulunmak. 19. Üniversiteler ve meslek kuruluşları ile işbirliği yaparak okul dışından destek almak. 20. Sosyal etkinlikleri arttırmak. 21. Maddi ve manevi insani kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak. 22. Okulda paylaşımcı bir yönetim anlayışını ve işbirliğine dayalı bir çalışma sistemini esas almak. 23. Okulun bir kurum olarak kendini sürekli yenilemesini ve okul yönetiminin öğretme-öğrenme etkinliklerinde daha iyiyi arama çabası içinde olmasını sağlamak. 24. Okulda ekipmanın ve malzemelerin kaydı, bakımı ve güvenliğinden sorumlu olan, teknoloji ve gelişmeleri takip eden ekipler oluşturmak.

21 Suluova Bolat İlkokulu
25. Çalışanların performanslarını arttırmak ve değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapmak. 26. Maddi ve insani kaynakların kullanımında keyfi ve verimsiz uygulamaların önüne geçmek için gereken tedbirleri almak. 27. Doğal,tarihi ve turistik inceleme ve araştırma gezileri düzenlemek. 28. Grup çalışmaları yaparak öğrencileri kendi öğrenmelerinde aktif duruma getirmek. Bu amaçla; yaparak, yaşayarak öğrenme imkanı sağlamak. 29. Proje gruplarını,öğrencilerle tek tek ilgilenme gruplarını, araştırma gruplarını ve öğrenci destek gruplarını öğretimin içerisine sokmak. 30. Gözlem programı yoluyla öğrencilerin sosyalleşmelerini sağlamak için; müzeleri,kütüphaneleri, tarihi eserleri, sergileri, milli parkları ve havaalanlarını ziyaret etmek.

22 Suluova Bolat İlkokulu
STRATEJİK HEDEFLERİMİZ: 1. İnsan yaşamına anlam kazandıran, insanın insanca yaşamasına yardımcı olan, insanların birbirlerini anlayabilmeleri için gerekli olan temel iletişim kodlarını bünyesinde taşıyan, İnsan ilişkilerini düzenleyen eğitimini öğrencilere kazandırmaya çalışmak. 2. İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaki değerlere ve kültürel mirasa saygı temeline dayalı etik anlayışına sahip öğrenciler yetiştirmek. 3. Akıl ve Bilimi rehber edinen, evrensel değerlere saygılı, bireysel beklentilerle uyumlu ve ülkenin ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklı öğrenciler yetiştirmek. 4. Öğrencileri her yıl ulusal ve uluslararası proje yarışmalarına katılmaya teşvik etmek, desteklemek ve ödüllendirmek . 5. Hızla değişen dünyaya yetişmek için dinamik, esnek ve değişime açık öğrenciler yetiştirmek. 6. Öğrencilerin hayal gücünü ve yaratıcılıklarını geliştirmek, bağımsız düşünmelerini sağlamak ve öz güvenlerini tesis ederek onlara girişimcilik ruhu kazandırmak. 7. Öğrencilerimizin mezun olmadan önce gidebileceği okulların tanıtılmasını sağlamak ve mezun olup da devam etmeyen öğrencilerimizin tamamının bir üst öğrenime devamını sağlamak. 8. Öğrenci başarısının arttırılması kapsamında etüt çalışmalarını yapmak.

23 Suluova Bolat İlkokulu

24 Suluova Bolat İlkokulu
KAZAN DAİRESİ KALORİFER ODASI GÖRSEL SANATLAR SINIFI TEKNOLOJİ-TASARIM/MÜZİK SINIFI SALON ÜST KATLAR VE OKUL ÇIKIŞ MERDİVENİ A BLOK ZEMİN KAT DEPO KANTİN ÇOK AMAÇLI SALON

25 Suluova Bolat İlkokulu
TÜRKÇE SINIFI FEN VE TEKNOLOJİ LABORATUARI HİZMETLİLER MATEMATİK SINIFI SALON MÜDÜR YARDIMCISI BAYAN ÖĞRENCİ WC ZEMİN KAT İNİŞ A BLOK KAT 1 LAVABO A BLOK GİRİŞİ BAY ÖĞRENCİL WC ANASINIFI 6-A SINIFI

26 Suluova Bolat İlkokulu
DİN KÜL.VE AHL.BİLGİSİ SINIFI İNGİLİZCE SINIFI ÖĞRETMEN DİNLENME ODASI SOSYAL BİLGİLER SINIFI SALON BAYAN PERSONEL WC A BLOK KAT 2 PERSONEL LAVABO BAY PERSONEL WC MÜDÜR ODASI 4-B SINIFI 4-A SINIFI

27 Suluova Bolat İlkokulu
ÜST KAT ÇIKIŞ-İNİŞ MERDİVENİ DEPO 1-E SINIFI 1-D SINIFI SALON 1-C SINIFI 1-F SINIFI 1-B SINIFI 1-A SINIFI B BLOK GİRİŞİ

28 Suluova Bolat İlkokulu
ÜST KAT ÇIKIŞ-İNİŞ MERDİVENİ 2-B SINIFI 3-B SINIFI 2. KAT SALON KÜTÜPHANE 2-A SINIFI ARŞİV 3-A SINIFI BİLGİ TEKNOLOJİ SINIFI ÖĞRETMEN DİNLENME ODASI

29 Suluova Bolat İlkokulu
ÖĞRETMEN KADROMUZ VE GÖREV DAĞILIMI ( Öğretim Yılı) Sıra No Sınıf Adı ve Soyadı Yıllık plan yapıldı mı? Seçimler yapıldı mı? Öğrt Okul Yön. Belirledi mi? Düşünceler 1 Anasınıfı Aydanur SEZER EVET 2 Günseli GÜNEŞ 3 1/A Eşe AFACAN 4 1/B S. Ahmet DİŞLİ 5 1/C H. Murat ZENNUN 6 1/D Meryem ÇELİK 7 1/E Emine LAFÇI 8 1/F Ayhan LAFÇI 9 2/A Duygu DENİZ 10 2/B Harun ŞAHİN 11 3/A Mahmut KIRIMLI 12 3/B Yakup UYAR 13 4/A İsmet ÜÇOK 14 4/B Erdinç ÖNDAŞ 15 Türkçe Arzu İLHAN 16 Fen ve Tekn. M. Bahadır GÜVENER 17 Matematik Hüsna ERMİŞ 18 S. Bilgiler Songül KARAGÖZOĞLU 19 İngilizce Sibel ECEVİT 20 Din Kül.Ahl.B Mustafa USTA Tek. Tasarım Ayşenur ÖZ 21 B. Eğitimi Hasan UYAR 22 Gör. Sanatlar Yasemin TURAN 23 Müzik 24 25 26

30 Suluova Bolat İlkokulu Belirli Gün ve Haftalar
BELİRLİ GÜN - HAFTALAR VE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLER Sıra No Belirli Gün ve Haftalar Nasıl Kutlanacağı Öğretmen Adı ve Soyadı Tarihi 1 İlköğretim Haftası Kutlama Arzu İLHAN - Eşe AFACAN - Ayhan LAFÇI – Emine LAFÇI 21 Eylül 2 Cumhuriyet Bayramı TÜM PERSONEL 29 Ekim-4 Kasım 3 Kızılay Haftası Burcu DEMİR – Yakup UYAR 4 Atatürk Haftası İsmet ÜÇOK – Songül GÖZÜKARAOĞLU 10-16 Kasım 5 Öğretmenler Günü Ayhan LAFÇI – Hüsna ERMİŞ – Yasemin TURAN 24 Kasım 6 İnsan Hak. ve Demok. Günü Gazete Harun ŞAHİN – Songül GÖZÜKARAOĞLU 10 Aralık 7 Tut. Yatırım. ve Türk Mal. Haf. 12-18 Aralık 8 Enerji Tasarrufu Haftası Mahmut KIRIMLI – Mustafa USTA Ocak 2. Hafta 9 Sivil Savunma Günü Mahmut KIRIMLI – Ayşenur ÖZ 28 Şubat 10 Yeşilay Haftası Harun ŞAHİN – Meryem ÇELİK Mart 1. Hafta 11 Bilim ve Teknoloji Haftası M. Bahadır GÜNEREN – Ayşenur ÖZ 8-14 Hafta 12 İstiklal Marşı’nın Kabulü Hafta Arzu İLHAN – Sibel ECEVİT 12 Mart 13 Tüketiciyi Koruma Günü S. Ahmet DİŞLİ – Hüsna ERMİŞ 15-21 Mart

31 Suluova Bolat İlkokulu
BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR VE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLER-2 14 Şehitler Günü Kutlama-Hafta Mustafa USTA – Sibel ECEVİT – Murat ZENNUN 18 Mart 15 Türk Dünya Topluluk Haftası Gazete Yakup UYAR – Bucu DENİZ 21 Mart (Nevruz Haf.) 16 Orman Haftası İsmet ÜÇOK – Erdinç ÖNDAŞ 21-26 Mart 17 Kütüphaneler Haftası S. Ahmet DİŞLİ – Arzu İLHAN Mart Ayı 3. Haftası 18 Turizm Haftası Kutlama-Gazete Mustafa USTA – Murat ZENNUN 15-22 Nisan 19 23 Nisan M.E ve Ç. Bayramı Kutlama TÜM PERSONEL 23 Nisan 20 Trafik ve İlkyardım Haftası Meryem ÇELİK – Ayşenur ÖZ Mayıs ilk hafta 21 Vakıflar Haftası Mahmut KIRIMLI – Eşe AFACAN Mayıs 2. hafta 22 Engelliler Haftası S. Ahmet DİŞLİ – Erdinç ÖNDAŞ 10-16 Mayıs 23 Anneler Günü Eşe AFACAN ve Tüm Bayanlar 18-24 Mayıs Müzeler Haftası Yasemin TURAN – Emine LAFÇI 24 Etik Günü Yakup UYAR – M.Bahadır GÜNEREN 25 Mayıs 25 Çevre Koruma Haftası Haziran 2. hafta

32 Suluova Bolat İlkokulu
SOSYAL KULÜP REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ Çevre Koruma Kulübü: İsmet ÜÇOK – Erdinç ÖNDAŞ SYD ve Kızılay Kulübü: Burcu DENİZ – Songül GÖZÜKARAOĞLU Sivil Savunma Kulübü: Mahmut KIRIMLI – S. Ahmet DİŞLİ Kültür ve Edebiyat Kulübü: Arzu İLHAN – Eşe AFACAN Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Spor Kulübü: Ayhan LAFÇI – Emine LAFÇI Gezi, İnceleme Kulübü: Mustafa USTA – H. Murat ZENNUN Resim Kulübü: Yasemin TURAN – Ayşenur ÖZ Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü: M. Bahadır GÜNEREN – Hüsna ERMİŞ Satranç Kulübü: Yakup UYAR – Sibel ECEVİT Yeşilay Kulübü: Harun ŞAHİN – Meryem ÇELİK

33 Suluova Bolat İlkokulu
BOLAT İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OLAĞANÜSTÜ HAL VE SAVAŞ 24 SAAT 3 POSTA HALİNDE DEVAMLI ÇALIŞMA PLANI 1. POSTA ( ) 2. POSTA ( ) 3. POSTA ( ) ADI VE SOYADI ÜNVANI Şerafettin TAŞOVA Okul Müdürü H. Basri KOYUNCU Müdür Yardımcısı Yakup UYAR Öğretmen Sibel ECEVİT Yasemin TURAN Ayhan LAFCI Hüsna ERMİŞ Emine LAFCI Mustafa USTA İsmet ÜÇOK Mahmut KIRIMLI Erdinç ÖNDAŞ S. Ahmet DİŞLİ H. Murad ZENNUN Eşe AFACAN M. Bahadır GÜNEREN Ayşenur ÖZ Meryem ÇELİK Günseli GÜNEŞ Arzu İLHAN Harun ŞAHİN Songül GÖZÜKARAOĞLU Y. Emre DUMAN Hizmetli Aydanur SEZER Celal CÜRE Dursun ALKAN Cemil CÖMERT Rıfat KAYA

34 Suluova Bolat İlkokulu

35 Suluova Bolat İlkokulu 2012-2013 Öğretmen Nöbet Çizelgesi
GÜN GÖREV YERİ ADI VE SOYADI PAZARTESİ BAHÇE (Okul, bahçe girişleri) Yakup UYAR BAHÇE (Genel) S. Ahmet DİŞLİ A Blok Songül GÖZÜKARAOĞLU / Sibel ECEVİT B BLOK Emine LAFÇI SALI M. Bahadır GÜNEREN Mahmut KIRIMLI Yasemin TURAN Harun ŞAHİN ÇARŞAMBA İsmet ÜÇOK Ayhan LAFÇI Hayriye ÖZBAKIR Meryem ÇELİK PERŞEMBE Mustafa USTA Erdinç ÖNDAŞ Arzu İLHAN Burcu DENİZ CUMA Hasan UYAR H. Murat ZENNUN Ayşenur ÖZ / Hüsna ERMİŞ Eşe AFACAN

36 Suluova Bolat İlkokulu
BOLAT İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Son 3 Yıl SBS Okul Ortalamaları ) Öğretim yılı SEVİYE BELİRLEME SINAV ORTALAMALARI İLDE BAŞARI SIRASI OYP ORTALAMASI OYP AMASYA ORTALAMASI 44 312,48 314,902 43 308,065 311,117 49 315,207 320,431

37 Suluova Bolat İlkokulu
2012 SBS SONUÇLARIDIR S.NO TC ADI VE SOYADI SBS 8 OYP GENEL BAŞARI G.BAŞARI % İL BAŞARI İL BAŞARI % 1 ERKAN AKYÜZ 472,328 469,149 29606 2,84 143 3,04 2 KÜBRA ÖZBAKIR 449,424 452,685 59224 5,68 290 6,16 3 HÜSNA NUR PEYNİR 465,557 448,698 67269 6,45 341 7,25 4 ELİF ŞAHİN 440,593 446,113 72506 6,96 373 7,93 5 YUNUS EMRE ŞAHİN 436,519 429,526 110122 10,57 585 12,44 6 DÖNDÜ AKKUŞ 389,061 397,222 198821 19,08 1031 21,92 7 HİLAL KAVAK 393,042 390,329 220566 21,16 1152 24,49 8 FEYZANUR ATEŞ 370,929 389,752 222444 21,34 1160 24,66 9 SELAHATTİN GÖNÜL 379,696 384,561 239301 22,96 1263 26,85 10 TUĞBA AYTAŞ 383,864 382,958 244633 23,47 1290 27,42 11 AYTUNÇ SEMİZ 384,052 382,337 246665 23,67 1297 27,57 12 ÜMMÜGÜLSÜM PELİT 385,879 378,669 259339 24,89 1360 28,91 13 ŞAZİYE BÜYÜKBIYIK 390,850 369,786 291164 27,94 1546 32,87 14 AYŞENUR BİÇER 354,940 367,916 298049 28,60 1576 33,50 15 ASLIHAN USTA 362,739 360,783 325052 31,19 1723 36,63 16 AYŞE GÜL BOLAT 353,376 360,179 327411 31,42 1737 36,93 17 BAHADIR AYVALI 379,486 358,690 333232 31,98 1763 37,48 18 YELİZ SEMİZ 367,324 358,297 334820 32,13 1767 37,56 19 SERHAT ÖZER 360,484 354,546 349573 33,54 1831 38,92 20 MUSTAFA TOPCU 352,177 348,906 372765 35,77 1942 41,28 21 SİNAN ÖREN 360,047 348,186 375718 36,05 1958 41,62 22 ESRA İKİZ 345,438 339,970 410924 39,43 2127 45,22 23 AYŞENUR AKMAN 356,087 338,282 418345 40,14 2157 45,48 24 NURAY KAYA 327,481 338,002 419558 40,26 2165 46,02 25 AYŞENUR TAŞDEMİR 340,609 331,412 449424 43,12 2303 48,96 26 ÖZGE KIRLANGIÇ 335,434 329,302 459180 44,06 2346 49,87 27 BEYZA NUR UYSAL 327,859 321,993 493500 47,35 2511 53,38 28 ZELİHA DOĞAN 315,430 319,515 505267 48,48 2560 54,42 29 OKTAY KARAKAYA 320,961 315,569 524271 50,31 2644 56,21 30 METEHAN AYAZ 305,914 307,974 561676 53,90 2781 59,12 31 BÜŞRA AKÇA 327,889 307,918 561933 53,92 2782 59,14 32 MURAT KAVAK 300,060 301,978 591661 56,77 2921 62,10 33 MERT BAKİCAN ÇAPRAZ 277,018 300,045 601286 57,70 2959 62,90 34 YAKUP SÖZEN 275,194 295,455 624485 59,92 3034 64,50 35 MUHAMMED CENİK 283,279 289,965 652513 62,61 3148 66,92 36 MERT CAN BÜLBÜL 280,313 279,161 707368 67,88 3399 72,26 37 YELİZ PEHLİVAN 269,547 272,455 741402 71,14 3534 75,13 38 HİLMİ TUNAHAN İNAN 282,283 364,693 779567 74,80 3688 78,40 39 HAKKI DURAN 259,221 262,447 790663 75,87 37,39 79,49 40 AHMET SATILMIŞ 279,681 253,125 835528 80,17 3948 83,93 41 ABDULKADİR KEÇECİ 232,899 246,412 866707 83,17 4059 86,29 42 SERAP ALTUNTAŞ 229,500 242,393 884432 84,87 4124 87,67 43 AYŞE DEMİREL 249,922 241,759 887270 85,14 4134 87,88 44 SEZER KARTAL 249,820 241,434 888653 85,27 4136 87,93 45 MEDİNE GEDİK 100,000 232,412 927681 89,02 4287 91,14 46 BERKAY CÖMERT 246,774 229,490 939681 90,17 4344 92,35 47 MİYASE NUR ŞAHİN 234,392 227,464 947598 90,93 4375 93,01 48 YUNUS EMRE OĞUZTAV 215,602 223,834 961382 92,55 4437 94,32 49 YASİN UZUN 236,295 221,029 971689 93,24 4464 94,90 50 ERCAN AYTAŞ 219,361 207,063 97,46 4622 98,26 51 BURAK CAN KİPER 254,571 204,010 98,21 4650 98,85 52 MURAT SEFER KÖSE 197,224 196,319 99,93 4703 99,98 53 UĞUR DURUKAN 230,141 191,785 100,00 4733 54 ENES PEHLİVAN 197,109 167,239 4854

38 Suluova Bolat İlkokulu

39 Suluova Bolat İlkokulu
2010 SBS YERLEŞTİRME SONUÇLARI FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 7 ANADOLU LİSESİ 5 SAĞLIK MESLEK LİSESİ 4 MESLEK LİSELERİ 13 GENEL TOPLAM 29 MEZUN ÖĞRENCİ SAYISI 49 SINAVA GİREN 46 YERLEŞTİRME YÜZDESİ 2011 SBS YERLEŞTİRME SONUÇLARI FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 1 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 3 ANADOLU LİSESİ 7 SAĞLIK MESLEK LİSESİ MESLEK LİSELERİ 18 GENEL TOPLAM 30 MEZUN ÖĞRENCİ SAYISI 50 SINAVA GİREN 47 YERLEŞTİRME YÜZDESİ 2012 SBS YERLEŞTİRME SONUÇLARI FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 1 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 3 ANADOLU LİSESİ 11 SAĞLIK MESLEK LİSESİ 2 MESLEK LİSELERİ 13 GENEL TOPLAM 30 MEZUN ÖĞRENCİ SAYISI 54 SINAVA MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİ SAYISI 48 TERCİH YAPMA HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ SAYISI TERCİH YAPAN ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİ SAYISINA GÖRE YERLEŞTİRME YÜZDESİ MEZUN ÖĞRENCİ SAYISINA GÖRE YERLEŞTİRME YÜZDESİ TERCİH YAPAN ÖĞRENCİ SAYISINA GÖRE YERLEŞTİRME YÜZDESİ

40 Suluova Bolat İlkokulu
T.C. AMASYA VALİLİĞİ Suluova Bolat İlkokulu Müdürlüğü Burslu Öğrenci Listesi S.No Öğrenci No Sınıfı/Şubesi Adı Soyadı Cinsiyeti 1 168 8. Sınıf / B Şubesi AYŞE SENA ÇİNPOLAT Kız 2 333 8. Sınıf / A Şubesi FATMA ZEHRA TAŞOVA 3 558 7. Sınıf / B Şubesi İREM SERÇE 4 561 7. Sınıf / A Şubesi MAHMUT CAN AYVALI Erkek 5 470 ÖMER FARUK BACANAK 6 129 TÜLÜN YÜCEL 7 512 7. Sınıf / C Şubesi ZEHRA ARSLANTAŞ OKULUMUZDA; 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DEVLET PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİMİZ BULUNMAMAKTADIR

41 Suluova Bolat İlkokulu
T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK FONU Sosyal Riski Azaltma Projesi Şartlı Nakit Transferi Uygulaması EĞİTİM YARDIMI TAKİP İL / İLÇE : AMASYA / SULUOVA OKUL ADI: BOLAT İLKOKULU  S.No T.C. Kimlik No Adı ve Soyadı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16

42 Suluova Bolat İlkokulu
T.C. SULUOVA KAYMAKAMLIĞI Bolat İlkokulu Müdürlüğü Özel Eğitim İhtiyaçlı Öğrenci Listesi S.No Öğr. No Sınıfı/Şubesi Adı Soyadı Cinsiyeti Engel Durumu Önerilen Hizmet 1 6/A Arif Can GEDİK Bedensel Yetersizlik Kaynaştırma 2 6/B Ferit ALTUNTAŞ Hafif Düzeyde Zihinsel Yetersizlik 3 8/B Pınar AYTAŞ Bedensel Yetersizlik 4

43 Suluova Bolat İlkokulu
B.ÖĞRETMEN NORM KADROSU İLE İLGİLİ BÖLÜM Branş Kodu Branş Adı TOPLAM DERS SAATİ YÖNET. GİRDİĞİ DERS SAATİ NORMA ESAS Norm Kadro Sayısı Eksik Fazla AÇIKLAMALAR 1119 Bilişim Teknolojileri 1245 D. Kült.ve Ahlak B. 20 4 16 1 1386 Fen ve Teknoloji 32 2 1524 İngilizce 38 1715 İlköğretim Matematik 1822 Müzik 8 1894 Rehber Öğretmen 1925 Görsel Sanatlar 2143 Türkçe 40 2265 Beden Eğitimi 2403 Sınıf Öğretmenliği 12 2510 Sosyal Bilgiler 24 4439 Okulöncesi Öğretm. 4900 Teknoloji ve Tasarım TOPLAM 297 293

44 Suluova Bolat İlkokulu
BOLAT İLKOKULU KADROLU ÖĞRETMEN İSİM LİSTESİ - 1 S.N ADI SOYADI GÖREVİ KADRO DURUMU BRANŞI 1 Şerafettin TAŞOVA Müdür Kadrolu Sınıf Öğretmenliği 2. H. Basri KOYUNCU Müdür Yardımcısı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni 3. Aydanur SEZER Okulöncesi Öğretmeni Okulöncesi 4. Günseli GÜNEŞ 5. S. Ahmet DİŞLİ Öğretmen 6. Halim Murat ZENNUN 7. Ayhan LAFCI 8. Emine LAFCI 9. Eşe AFACAN 10. Meryem ÇELİK 11. Burcu DENİZ 12. Harun ŞAHİN 13. Mahmut KIRIMLI 14. Yakup UYAR

45 Suluova Bolat İlkokulu
BOLAT İLKOKULU KADROLU ÖĞRETMEN İSİM LİSTESİ -2 15 İsmet ÜÇOK Öğretmen Kadrolu Sınıf Öğretmenliği 16 Erdinç ÖNDAŞ 17 M. Bahadır GÜNEREN Fen ve Teknoloji Öğretmeni 18 Hüsna ERMİŞ Matematik Öğretmeni 19 Sibel ECEVİT İngilizce 20 Mustafa USTA Din Kül.Ahl.Bilgisi Öğretmeni 21 Ayşenur ÖZ Teknoloji-Tasarım 22 Yasemin TURAN Görsel Sanatlar 23 24 25 26 27 28 29 30 31

46 Suluova Bolat İlkokulu ÜCRETLİ-GÖREVLENDİRME PERSONELİMİZ
1 Arzu İLHAN Öğretmen Görevlendirme Türkçe 2 Songül GÖZÜKARAOĞLU Ücretli Sosyal Bilgiler 3 Hasan UYAR Beden Eğitimi 4 Arife SERÇE İngilizce 5 Hayriye ÖZBAKIR 6

47 Suluova Bolat İlkokulu PERSONEL VE YARDIMCI HİZMETLER DURUMU
S.No ADI SOYADI MEMUR ŞOFÖR BEKÇİ HİZMETLİ AŞÇI Asil Ücretli 1 Celal CÜRE 2 Cemil CÖMERT x 3 Dursun ALKAN  x 4 Rıfat KAYA 5 Y. Emre DUMAN  X 6 7 8 9

48 Suluova Bolat İlkokulu
Sınıf/Şube Erkek Öğrenci Sayısı Kız Öğrenci Sayısı Toplam Anasınıfı / A Şubesi 13 6 19 Anasınıfı / B Şubesi 11 7 18 1. Sınıf / A Şubesi 8 15 1. Sınıf / B Şubesi 1. Sınıf / C Şubesi 14 1. Sınıf / D Şubesi 17 1. Sınıf / E Şubesi 1. Sınıf / F Şubesi 4 12 2. Sınıf / A Şubesi 21 2. Sınıf / B Şubesi 10 22 3. Sınıf / A Şubesi 3. Sınıf / B Şubesi 4. Sınıf / A Şubesi 9 4. Sınıf / B Şubesi 16 6. Sınıf / A Şubesi 20 6. Sınıf / B Şubesi 6. Sınıf / C Şubesi 7. Sınıf / A Şubesi 7. Sınıf / B Şubesi 7. Sınıf / C Şubesi 8. Sınıf / A Şubesi 24 8. Sınıf / B Şubesi Genel Toplam 209 208 417

49 Suluova Bolat İlkokulu
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENEBAŞI EKSİKLERİMİZ Öğretmen Eksiğimiz: Yardımcı Hizmetler Personeli Eksiğimiz Projeksiyon-Tahta Eksiğimiz Çevre Düzenlemesi Gerekliliği Öğretmenler Odası Düzenlenmelidir. Rehber Öğretmen Odası Açılmalıdır. Destek Eğitimi Sınıfı Açılmalıdır. Egzersiz Sayıları Artırılmalıdır. SENESONU GENEL DURUMUMUZ .

50 Suluova Bolat İlkokulu
GENEL DURUM ÇALIŞMALARIMIZ: 1. Öğrencilerin Sosyal İlişkilerini Geliştirmek Amacıyla Egzersiz Sayımız azami ölçüde yüksek tutulacaktır. 2. Okul Bahçe Düzenlemelerimiz Devam Etmektedir. 3. Okulda Bakım İsteyen Bölümlerin Boya başta olmak üzere yapılmasına devam edilmektedir. 6 Birim boyanmıştır. 4. Yetiştirme ve Sınavlara Hazırlama Kurslarının Bu Dönemde Açılmasına Çalışılmaktadır. 5. Okul kütüphanesi ve Fen ve Teknoloji Laboratuarı ile ilgili özendirici çalışmalar yapılmaktadır. 6. 6 ve 7. sınıflara 2 yeni şube açılmıştır. 7. A-B Blokların dış –iç cephelerindeki kablolar kanala alınmaktadır. 8. A Blok ile B Blok arasındaki kablolar yer altına alınmıştır. İHTİYAÇLARIMIZ: 1. Okulumuza yeteri kadar projeksiyon cihazı kazandırılmalıdır. 2. Personel İlişkilerimiz ve Veli İşbirliğimiz En Üst Düzeye Çıkarılmalıdır. 3. Seviyenin Yükseltilebilmesi İçin Kurslara ve Ders Dışı Çalışmalara (Etüt) Ağırlık Verilmelidir. 4. Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personelimiz Artırılmalıdır.


"SULUOVA BOLAT İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI HAZIRLAYAN Şerafettin TAŞOVA" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları