Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli."— Sunum transkripti:

1

2 Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli olarak faaliyete geçmiştir. Daha sonra 4 derslik daha ilave edilerek derslik sayısı 13 e çıkarılmıştır. Okulumuza yapımını üstlenen iş adamı Mehmet Sesli´nin adı verilmiştir.

3 Fiziksel Özellikleri Okulumuz 3 katlı olup toplam 13 derslik, 1 bilişim teknolojisi sınıfı, 1 fen laboratuarı, anasınıfı ve kütüphaneye sahiptir. Ayrıca geniş bahçesiyle spor faaliyetleri için uygun bir pozisyona sahip olan okulumuz çağdaş eğitim anlayışı içerisinde her geçen yıl kendini geliştirerek ve eğitim kalitesini artırarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Okulumuz 40 personel ve 590 öğrenciye sahiptir.

4 ADSL Bağlantı Var BT Sınıfı Var Fen ve Teknoloji Laboratuarı Var BT Sınıfı Var Okul Kantini Var Öğrenci Sayısı 590 Öğretmen Sayısı 35

5 ZAYIF YÖNLERİMİZGÜÇLÜ YÖNLERİMİZ 1-Köklü bir eğitim kurumu olması 2-Tecrübeli bir öğretmen kadrosuna sahip olması 3-Okul binasının yeni olması 4-Kurum çalışanları arasında sağlıklı bir iletişim olması 5-Teknik donanımın iyi olması 6-Disiplin ve devamsızlık problemlerinin asgari düzeyde olması 1-Kütüphanenin iyi kullanılmaması 2-Okul – Veli işbirliğinin yetersiz olması 3-Yeterli spor olanaklarının bulunmaması 5-Okulun yeterli gelirinin olmaması 6-Öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlanmasında yetersizlikler

6 TEHDİTLERİMİZFIRSATLARIMIZ 1-İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iyi ilişkiler olması 2-Eğitimle ilgili potansiyel velilerin varlığı 3-Eğitime destek veren velilere sahip olmamız 1-Velilerin gelir düzeyinin düşük olması 2-İşlerinin yoğunluğundan dolayı velilerin öğrencilerle yeteri kadar ilgilenmemesi 3-Hızlı gelişen teknolojiye öğretmenlerin uyum sorunu

7 İhtiyaçlarımız 1.Okul Kütüphanesinin zenginleştirilmesi. 2.İhata duvarının öğrenci ve okul güvenliğini sağlayacak şekilde düzenlenmesi. 3.Çocuk oyun parkı ve dinlenme yerlerinin düzenlenmesi 4.Sınıflarımızın projeksiyon makinesi,bilgisayar,yazıcı vb. araçlarla donatılması. 5.Akıllı tahtaların kurulması.

8 Misyonumuz: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, Vizyonumuz: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

9 1.Voleybol ve Basketbol Sahalarının ve okul bahçesinin daha düzenli ve kullanılabilir hale getirilmesi. 2.Derslik sistemine geçilip dersliklerin araç gereç eksikliklerinin ve araç gereçlerini düzenli olarak kullanabileceği bölümlerin düzenlenmesi. 3.Öğrenci ve velilerimize yönelik eğitim ve seminerler düzenleyerek akademik başarımızın artırılması için yapılabilecek çalışmaların belirlenip herkesimin üstüne düşen görevlerini yerine getirmesinin sağlanması. 4.Öğrenci akademik başarısını artırabilmek için kütüphanemizi zenginleştirip,öğrencilerin kaynak sıkıntısının giderilmesinde yardımcı olunması.

10 Okul Müdürümüz Ufuk KESKİN Müdür yardımcımız Serpil YELTEKİN

11 Sınıflarımızdan Görüntüler

12 Okulumuzdan

13 Halk Oyunları Ekibi Okul Koromuz

14 AnasınıfımızSpor Etkinlikleri

15 AnasınıfımızBilgisayar Sınıfımız

16 Teşekkür Ederiz 2013


"Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları