Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. ETKİNLİK/DRAMA Çocukların kullandıkları elleri bağlanarak kullanmadıkları elleri serbest bırakılır ve öğretmen tarafından kısa bir metin yazdırılır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. ETKİNLİK/DRAMA Çocukların kullandıkları elleri bağlanarak kullanmadıkları elleri serbest bırakılır ve öğretmen tarafından kısa bir metin yazdırılır."— Sunum transkripti:

1 1. ETKİNLİK/DRAMA Çocukların kullandıkları elleri bağlanarak kullanmadıkları elleri serbest bırakılır ve öğretmen tarafından kısa bir metin yazdırılır. Daha sonra çocukların yazma sırasında neler hissettikleri ve yaşadıkları zorluklar konuşularak not edilir.

2 2. ETKİNLİK/DRAMA Öğretmen bir futbol takımı oluşturur. Bir çocuğu tekerlekli sandalyeye oturtur. (Tekerlekli sandalye yoksa koltuk değnekleri de olabilir). Engeli olan çocuk top oynayan çocukların yanına giderek bir süre izler ve onlarla oynamak istediğini söyler. Çocuklardan bazıları karşı çıkar, bazıları kabul eder. Engelli çocuk bir süre top oynamaya çalışır ama oynayamaz. Daha sonra diğer çocuklar tarafından oyundan çıkarılır. Öncelikle engelli çocuğun ve diğer çocukların hissettikleri konuşulur ve yazdırılır.

3 3. ETKİNLİK/DRAMA Birkaç çocuk seçilerek kullandıkları elleri bağlanır ve diğer elleriyle kazak, ceket (fermuar ve düğmeli) bağcıklı ayakkabı giyip çıkarmaları istenir. Daha sonra bu süreçte yaşadıkları zorluklar anlattırılır ve yazdırılır.


"1. ETKİNLİK/DRAMA Çocukların kullandıkları elleri bağlanarak kullanmadıkları elleri serbest bırakılır ve öğretmen tarafından kısa bir metin yazdırılır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları