Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak..."— Sunum transkripti:

1 SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...

2 Fikirleriniz Bizim İçin Önemli Dedik ve... 2 18 Bölge Müdürü 40 Bölge Satış Yönetmeni 27 Mayıs Salı günü, Satış Ailesi Tespit ve Değerledirme Toplantısı’nda buluştuk ve sizleri dinledik.

3 Bu Fikirler Nelerdi? 3 Diğer Hayat Adet veya BES Yeni İş Katılımcı Adet H/G <= %50 olan Satış Yöneticisi’ nin ilgili ay puanından -20 puan alınmaması. Yalnızca bir sonraki aydan -10 puan düşülmesi. Yeni işe başlayan Satış Yöneticileri’ nin 2. ve 3. aylarında da ilk ayındaki gibi kademeli olarak hedef almaları. Konut-Oto Penetrasyon hesaplamasında yalnızca hedefini tutturan ekibe değil, hedefine belli oranda yaklaşan ekiplere de puan verilmesi. Satış Yöneticisi için EKP/BK’da,%70 H/G’den itibaren puan alınması. ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekiplerin de puan alması. BES Adet puanının ağırlıklandırılması. Komisyon sisteminde aylık bağımsıza geçilmesi. Konut-Oto Penetrasyon hesaplamasından Oto kredilerinin çıkartılması. En yüksek H/G skalasının %110’ dan %120’ ye çıkarılması.

4 4 Diğer Hayat Tutar hedefi tuttuğu halde, Diğer Hayat Adet hedefinin tutmadığı aylar oluyor ve bunun için fazladan zaman harcanıyordu. Satış Yöneticileri’ nde Diğer Hayat Adet hedefi kalkacak. Ekibin Konut-Oto Prim hedefi için şubelerde müşterilerle görüşülerek emek harcanıyordu ve Satış Yöneticileri bu üretimden faydalanamıyordu. Fikirlerinizi Hayata Geçirdik… Artık bu üretimlerin karşılığı alınacak ve Satış Yöneticileri’nin Diğer Hayat Adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Bununla birlikte, Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacaktır. Artık bu üretimlerin karşılığı alınacak ve Satış Yöneticileri’nin Diğer Hayat Adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Bununla birlikte, Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacaktır.

5 5 İlk 3 ay boyunca hedefler kademeli olarak artacak. Böylelikle Satış Temsilcileri hedef yönetimine alışacak. Yeni işe başlayan bir Satış Temsilcisi’nin sadece 1. ayda BES, Hayat ve EKP hedeflerinde düzenleme yapılıyordu. 2.ay itibari ile tüm hedeflerinin %100’ünü alıyordu. Fikirlerinizi Hayata Geçirdik… BES katılımcı adet veya Diğer Hayat Prim H/G’si %50’ nin altında kaldığımızda mevcut ayda 20, sonraki ayda da 10 puan düşülüyordu. BES katılımcı adet veya Diğer Hayat Prim hedef kalemlerinde %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek.

6 6 Fikirlerinizin Hepsini Yaptık…

7 7 Tüm Fikirlerinize Ek Olarak; Yapılan üretimler 2 ay sonra değerlendiriliyordu... Bağımsız takibe dönerek artık her gün komisyonumuzu hesaplayabileceğiz !!! Olimpiyatlar Bağımsız Aya Dönüyor !!! Yüksek Katkı Payı dışındaki gerçekleşen üretimler artık BÜTÇE ekranlarından takip edilebilecek !!!

8 Değişiklikler Özet 8 Olimpiyatlar hesaplanırken bağımsız ay dikkate alınacaktır. Puanlamanın ve ödüllendirmenin 2 ay beklemeden geçen senelerde olduğu gibi ilgili ay içinde gerçekleşen rakamlar dikkate alınarak hesaplanacak BES Katılımcı adet veya Diğer Hayat tutarda %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek Yeni işe başlayan Satış Yöneticilerimiz, 2.ay itibari ile hedeflerinin tamamını alıyorlardı, Haziran ayı itibari ile 3 ay boyunca kademeli olarak hedef alacaklar ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekipler 10 puan alacak Satış Yöneticisi için EKP/BK’da, %70 H/G’den itibaren puan alacak Satış Yöneticiler’ inde Diğer Hayat adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Konut-Oto Penetrasyon hedefinden Oto’lar çıkartılıp, yalnızca hedefini tutturana değil, hedefini %90’ a getiren ekiplere 5 puan verilecek Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacak Kalıcı değişikliklerin yanı sıra 2 ay boyunca BES adetleri çok daha değerli de olacak. BES Adet hedef kaleminde H/G’ler arası puanlar artırıldı. 2 ay boyunca maksimum puan artık 130 oldu ! Ve bu puana karşılık kazanabileceğiniz tutar tam 3.250 TL ! Olimpiyatlar hesaplanırken bağımsız ay dikkate alınacaktır. Puanlamanın ve ödüllendirmenin 2 ay beklemeden geçen senelerde olduğu gibi ilgili ay içinde gerçekleşen rakamlar dikkate alınarak hesaplanacak BES Katılımcı adet veya Diğer Hayat tutarda %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek Yeni işe başlayan Satış Yöneticilerimiz, 2.ay itibari ile hedeflerinin tamamını alıyorlardı, Haziran ayı itibari ile 3 ay boyunca kademeli olarak hedef alacaklar ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekipler 10 puan alacak Satış Yöneticisi için EKP/BK’da, %70 H/G’den itibaren puan alacak Satış Yöneticiler’ inde Diğer Hayat adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Konut-Oto Penetrasyon hedefinden Oto’lar çıkartılıp, yalnızca hedefini tutturana değil, hedefini %90’ a getiren ekiplere 5 puan verilecek Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacak Kalıcı değişikliklerin yanı sıra 2 ay boyunca BES adetleri çok daha değerli de olacak. BES Adet hedef kaleminde H/G’ler arası puanlar artırıldı. 2 ay boyunca maksimum puan artık 130 oldu ! Ve bu puana karşılık kazanabileceğiniz tutar tam 3.250 TL !

9 9 BES 2 Ay Boyunca Çok Daha Değerli…

10 Satış Yöneticisi Puanlaması 10

11 Hak Edilen Komisyonlar ve Başarı Puanları Hangi Sisteme Göre Verilecek? 11

12 En Değerli Siz’siniz... 12


"SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak..." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları