Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI Gülfer.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI Gülfer."— Sunum transkripti:

1

2 MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI Gülfer Fidan YÜZME Emine Baytekin,Hülya Alkış,Sinan Duman İNGİLİZCE Meltem D oyuran, Benjamin Wright

3 Takla atma teknikleri ve denge hareketleri yapıldı. Koşu oyunları ve Yakan Top oynandı.

4 Streching, 1. pozisyon, kol çalışması, pase tekrarı yapıldı. Nokta dönüşü çalışıldı. Yılsonu gösterisi için sahneye giriş çalışmaları ve selam çalışıldı.

5 Takip ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Serbest müzik ile modern dans hareketleri çalışıldı.

6 ♫ “Fırçala fırçala Dişini” isimli şarkı ritm aletleri ile çalışıldı ♫ “Neşeli Günler” isimli şarkı öğretildi. ♫ “Tavşan ” isimli şarkı öğretildi. Ritm aletleri ile eşlik edildi.

7 Paint programında serbest resim çalışması yapıldı. İnternet üzerinden mouse kullanımını destekleyici oyunlar oynandı

8 KONU: Uzay ve Gökyüzü UYGULAMA: Barkovizyon yardımıyla uzay, gökyüzü ve roket içerikli kısa film izlendi. KONU: Bir Roket Yapalım HEDEF: Öğrencilere roketin nasıl çalıştığı ile ilgili video gösterimi ve basit roket yapımı UYGULAMA: Bir parça karpit suya atılarak çıkan gaz plastik şişelerde toplanır. Ardından şişe ateşlenerek fırlatılır.

9 ☺ Duygu ifadeler (şaşkın, neşeli, kızgın,mutlu) sözsüz olarak fiziksel mimiklerle ifade edildi. ☺ Duygu ifadeler (şaşkın, neşeli, kızgın,mutlu) sesli olarak ifade edildi. ☺ Lideri takip etme çalışması yapıldı.

10


"MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI Gülfer." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları