Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE."— Sunum transkripti:

1 NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE

2 MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
Şirketlerin ihtiyaçlarını tam olarak belirlemek ve analiz etmek, ihtiyaçlara yönelik tüm seçenekleri sunmak, en doğru seçeneğe karar vermek, belirlenen yol haritasına göre izleme ve değerlendirme yaparak her adımda şirketlerin yanında olmaktadır. İlkelerimiz; Doğruluk Açıklık Hizmet Rekabet Büyüme VİZYONUMUZ Müşterimiz olan şirketlerin ve çalışanlarımızın koşulsuz memnuniyetini sağlayarak en yüksek verim ve motivasyon ile sunduğumuz tüm hizmetlerde alanında en iyisi ve örnek bir şirket olmaktır.

3 NANOMAM® A.Ş. sahip olduğu tecrübelerle danışmanlığını yaptığı firmalara başta Ar-Ge çalışmaları, iş geliştirme ve Turquality konuları olmak üzere çeşitli konularda profesyonel ve kapsamlı destek vermektedir.

4 BİZ NELER YAPIYORUZ? TÜBİTAK Projeleri KOSGEB Projeleri
Turquality® Programı Sanayi Bakanlığı Destekleri Ar-Ge Merkezleri Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Kamu Yatırımları Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) Destekleri Hazine Destekleri Hibeler (Hazırlanan projeler kapsamında devletten alınan geri ödemesiz destekler) Krediler

5 TÜBİTAK PROJELERİ TÜBİTAK Türkiye’nin, bilimsel ve teknolojik araştırmaları desteklemek için şirketlere geri ödemesiz destek veren tek kurumudur. Bunun sonucu olarak başvuru ve kabul süreci birçok şirket için zorlayıcı olabilmektedir. NANOMAM® olarak firmalarımıza bu sürecin her aşamasında yardımcı olmaktayız. Uzmanlaştığımız temel alanlar; 1501 –  TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri 1507 – TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Projeleri

6 KOSGEB PROJELERİ KOSGEB, küçük ve orta ölçekli işletmelere her türlü geliştirme projelerinde geri ödemeli ve geri ödemesiz destekler sağlayan bir kamu kuruluşudur. NANOMAM® olarak danışmanlığını yapmakta olduğumuz firmaları başvuru sürecinin her aşamasında yönlendirmekte ve yardımcı olmaktayız.

7 TURQUALITY® PROGRAMI TURQUALITY®, dünyanın, devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır. Bu program kapsamındaki şirket markalarının konumlandırılmasını, konumlarının güçlendirilmesini ve bu markaların uluslararası pazarlara çıkışlarının hızlandırılması ile uluslararası pazarlarda Türk malı imajının oluşturulmasını ve yerleştirilmesini amaçlayan bir programdır. NANOMAM® olarak danışmanlığını yaptığımız firmalarımıza bu zorlu sürecin her aşamasında edindiğimiz tecrübelerle yol göstererek bu sürecin sorunsuz yaşanmasını hedefliyoruz.

8 AR-GE MERKEZİ ÇALIŞMALARI
Ar-Ge Merkezi; firmaların, organizasyon yapısı içinde ayrı bir birim şeklinde örgütlenmiş, özellikle yurt içinde araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunan ve en az 50 tam zaman eşdeğer Ar-Ge personeli istihdam eden, yeterli Ar-Ge birikimi ve yeteneği olan birimlerdir ve bu merkezler devlet tarafından yapılan çeşitli vergi indirimleri ve teşviklerle desteklenmektedir. NANOMAM® olarak Ar-Ge Merkezi olmayı hedefleyen firmalarımızı bu zorlu sürecin her aşamasında desteklemekteyiz.

9 MARKALAŞMA VE MARKALAŞTIRMA DESTEKLERİ
Yurtdışı Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi (%60 oranında yıllık en fazla $, destek süresi 4 yıl) Yurtdışı Marka Tescil Faaliyetlerinin Desteklenmesi (%50 oranında yıllık $, hedef ülkelerde oran%60, destek süresi 4 yıl) Yurtdışı Ofis, Mağaza, Depo, Showroom Kira Giderlerinin Desteklenmesi (Açılan birim mağaza ise yıllık %60 oranında $, ofis, showroom, depo ise yıllık %60 oranında $ 4 yıl boyunca 15 yurtdışı birim için geçerli)

10 YENİ YATIRIM TEŞVİKLERİ
Genel Teşvik Uygulamaları Bölgesel Teşvik Uygulamaları Büyük Ölçekli Yatırımların Teşviki Stratejik Yatırımların Teşviki

11 FABRİKALAŞMALAR Yeni fabrika oluşumları (Hibeli)
Fabrika alan araştırılması Fabrikaların fizibilite araştırmalarının yapılması

12 İHRACATA YÖNELİK PROFESYONEL ÇALIŞMALAR
Pazar Araştırmaları Satış işlem destekleri ‘Eximangel’ ihracat portalının oluşturulması

13 ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ
NANOMAM® olarak amacımız, müşteri portföyümüzü hem yurtiçinde hem de uluslararası pazarda yeni işbirlikleri oluşturarak geliştirmektir. Bu amaçla yeni uluslararası ofisimizin açılışını Şangay’da ve California’da gerçekleştirdik. Kapital şirketlerin birleşmesi (merger) veya şirket satınalmaları (acquisitions) gerçekleştirilmektedir.

14 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI…

15 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI…

16 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI…
Referanslarımızın devamı için bizi arayın…

17 İLETİŞİM BİLGİLERİ: Mustafa Özmete: Telefon: 0 532 366 22 58 Ofis:
Adres: PARAGON TOWER Kızılırmak Mah. Ufuk Üni. Cad. No: 2/77 Kat: 15 Çukurambar/ANKARA  Mail:


"NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları