Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi."— Sunum transkripti:

1 Cansu DEM İ R İ şletme (iö)

2 Kütahya Porselen

3 . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İ MKB de işlem görmekte olan bir firmadır. Bankaların hisselerini Güral ailesine satmasından sonra, finansman- yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp, Ar-Ge birimi oluşturulmuştur

4 Güral ailesi

5 Ürün çeşitlili ğ inde, yarattı ğ ı form ve dekor zenginli ğ i ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Her yıl tek ürün bazında yüzden fazla form, otellere yönelik en az iki yeni koleksiyon ve 1000 e yakın desen üretmektedir. 1990’lı yıllarda başlayan atılımı ile bugün 52 ülkede Kütahya Porselen ürünleri tüketicilere ulaşmaktadır. Türkiye’de 43 mağazası ile 6 bin noktada tüketicisiyle buluşmaktadır

6 YÖNET İ M KURULU Başkan NAF İ GÜRAL Genel Müdür RÜŞTÜ DÜVER Üye GÜLSÜM GÜRAL Üye ERKAN GÜRAL Üye SEMA GÜRAL SÜRMEL İ

7 VİZYON "Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak."

8 M İ SYON "Müşterilerimizin sa ğ lı ğ ını koruyan, estetik ve sanatsal de ğ eri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir.

9 İ şe alma ve kariyer geliştirme; Kütahya Porselenin personel temininde temel prensip; Kütahya Porselen vizyon ve hedeflerini destekleyecek kişilik, yetenek ve tecrübe olarak en uygun niteliklere sahip olan kişilerin, fırsat eşitli ğ i ilkesi do ğ rultusunda seçilmesidir.

10 Ücretlendirme; Kuruluşumuzda ücret yönetimi sistemine göre ücret politikası uygulanır. Çalışma Saatleri; Normal çalışma süresi haftada 45 saattir. Mesai saatleri Pazartesi-Cumartesi olmak üzere 09.00-18.15 arasındadır. Başlangıç saatleri fabrika ve vardiya durumlarına göre de ğ işebilmektedir.

11 ÜRÜNLER Yemek Takımları Kahvaltı Takımları İ KRAM SETLER İ İ KRAM SETLER İ MAMA TAKIMLARI TEK PARÇALAR SANAT EV İ SANAT EV İ

12 RAK İ P F İ RMALAR

13 Ödüller

14

15


"Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları