Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 İsminden de anlaşılacağı üzere, fikirlerin ya da verilmek istenen bilginin, semboller, resimler ya da yazı ile izleyiciye aktarılması ve bu işlem sırasında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " İsminden de anlaşılacağı üzere, fikirlerin ya da verilmek istenen bilginin, semboller, resimler ya da yazı ile izleyiciye aktarılması ve bu işlem sırasında."— Sunum transkripti:

1

2  İsminden de anlaşılacağı üzere, fikirlerin ya da verilmek istenen bilginin, semboller, resimler ya da yazı ile izleyiciye aktarılması ve bu işlem sırasında kullanılan metotları inceler ve bunları tasarlar.

3 Aldous Huxley The Art of Seeing Max Wertheimer Gestalt psychology

4  Işığın fiziksel özellikleri  Gözün anatomisi ve psikolojisi  Kavrama ve algı teorileri  Renk teorileri  Gestalt psikolojisi  Estetik  Tasarım prensipleri  İnandırma ve ikna teorileri  Kamera/Film teknikleri  İmaj ve görüntüleme teknikleri

5  2B/3B animasyon,  Reklam filmleri ve klip çekimi  Sinema filmleri  Özel efektler  Afiş, broşür, tanıtım katalogları  Kısacası görsel her türlü medyanın hazırlanmasında görev alabilirler.

6 Max & Milton by Jason Baldwin

7 Can’t Smile Without You by Till Novak

8 Frozen Frame by Salvador Ramirez Madriz

9 Invictus by Ceruleanvii

10 Midnight Swim by Sleepar

11  Vaktinizi ayırdığınız için Teşekkürler…


" İsminden de anlaşılacağı üzere, fikirlerin ya da verilmek istenen bilginin, semboller, resimler ya da yazı ile izleyiciye aktarılması ve bu işlem sırasında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları