Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TANITIM SUNUMU. BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TANITIM SUNUMU. BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir."— Sunum transkripti:

1 TANITIM SUNUMU

2 BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir.

3 YAPI KREDİ İLE DAHA FAZLA KAYNAK Yapı Kredi Bankası’yla işbirliği içinde hareket ederek proje sırasında ortaya çıkacak kaynak ihtiyacı uygun faiz koşullarıyla sağlanır.

4 %67 BAŞARI ORANI 2004 yılından bu yana 600’ün üzerinde firmaya hizmet vermiştir. TÜBİTAK toplam başvuruların %50’sine destek verirken, Projes 2009 yılını %67 başarı oranıyla tamamlamıştır. Bu oran her geçen yıl artmaktadır.

5 ENTEGRE ÇALIŞMA SİSTEMİ Bu başarı hikayesinin ardında 19 kişiden oluşan stratejik planlama, proje yönetimi ve satış departmanlarının entegre çalışma sistemi yer almaktadır.

6 DOĞRU: BRIEF > ÇÖZÜM > HİZMET Kurumdan doğru briefi alarak, doğru çözümü belirlemek ve doğru hizmet üretmek temel prensiptir.

7 DENEYİMİ > ULUSAL PROGRAMLAR 1507 KOBİ ARGE 1501 SANAYİ ARGE IPARD KKYDP BÖLGESEL GELİŞME KOBİ HİBE PROGRAMLARI KALKINMA PROJELERİ AR-GE PROJELERİ ÇEVRE PROJELERİ

8 DENEYİMİ > ULUSLARARASI PROGRAMLAR

9 İŞ ORTAKLARI

10 YAPI KREDİ GEN. MÜD. YRD. YAPI KREDİ BAŞ EKONOMİSTİ PROJES GEN. MÜD. KOÇ.NET SATIŞ MÜD. ANKARA PATENT GEN. MÜD. KADİR ÇÖPDEMİR HİBE VE DESTEK PROGRAMLARI EĞİTİM TOPLANTILARI

11

12

13 HİZMET KAPSAMI PROJE YÖNETİMİTEKNİK DANIŞMANLIKEŞ FİNANSMAN Kayıt İşlemleriDenetim HizmetleriAr-Ge Kredisi Proje YazımıProje YönetimiTeminat Mektubu Takip İşlemleriDış Kaynak Yönetimivb. Dönem Raporları (Mali / Teknik) Tacil (Süreç Hızlandırma) Hizmetleri Süreç YönetimiTest www.projes.netwww.advacons.comwww.yapikredi.com.tr

14 PROJES İŞ GELİŞTİRME > HİZMET KAPSAMI PROJE YÖNETİMİ Kayıt İşlemleri > Proje yetkilendirmesinin açılması için için her türlü evrak takibi, başvuru işlemleri Proje Yazımı > Proje fikrinin olgunlaştırılması, program mevzuatına uygun yazılması, bütçelendirilmesi Takip İşlemleri > Hakem ziyaretlerinde firmanın asiste edilmesi, proje sunumların hazırlanması Dönem Raporları > Teknik ve mali raporların hazırlanması. YMM’lerin asiste edilmesi, firmanın en yüksek fayda sağlayacak şekilde onay işlemlerinin tamamlanması Süreç Yönetimi > Proje süresi uzatılması, kapsam ve kaynak değişikliği gibi süreçlerde firmanın bilgilendirilmesi, gerekli önlemlerin alınması – dilekçe yazımı, tebliğlerle yayınlanan olanaklar hakkında firmanın fayda sağlaması (transfer ödemeleri, vergi mahsuplaşma imkanları vb.)

15 TÜBİTAK PROJELERİ BAŞVURU SÜRECİ

16 TTGV PROJELERİ BAŞVURU SÜRECİ

17 ADVACONS > HİZMET KAPSAMI Doğru bilgi, ürün ve rekabetçi işler yaratmayı amaçlayan kurumlara yüksek kalitede teknik danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermektedir*. *Petrol&Gaz, İmalat, Gıda, İnşaat, Mühendislik ve Tasarım Endüstrileri için.

18 TEŞEKKÜR EDERİZ.


"TANITIM SUNUMU. BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları