Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Hakkında Misyonumuz Komiteler ve Organizasyonlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Hakkında Misyonumuz Komiteler ve Organizasyonlar."— Sunum transkripti:

1

2 PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Hakkında Misyonumuz Komiteler ve Organizasyonlar

3 PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. 14 03 2011 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi MSİ 2012 Genç Girişimcilik dersi kapsamında sanal şirket olarak kurulmuştur. Şirketimizin bütün hissedarları Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisidir. Şirketimiz; 5 Yönetim Kurulu Üyesi 1 Sayman 18 Hissedardan oluşmaktadır.

4 PYRAMIDS Organizasyon A.Ş.,bünyesindeki bütün hissedarlarıyla birlikte bir takım halinde çalışıp sosyal sorumluluk adına yapabilecekleriyle hem diğer sanal şirketlere öncü olmayı hem de elde edeceği geliriyle Dokuz Eylül öğrenci burs fonuna yardım etmeyi hedef belirmiştir.

5 PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu; Başkan, Başkan Yardımcısı, Pazarlama Müdürü, Finans Müdürü ve İnsan Kaynakları Müdürü olmak üzere 5 kişiden oluşmaktadır. BAŞKAN Gökhan İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI Muhammet ERİM FİNANS MÜDÜRÜPAZARLAMA MÜDÜRÜİNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Umut Can YÜKSELİsmail YERLİKAYAÇağrı ÇAVUŞOĞLU

6 PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. yapmak istediği organizasyonlarda daha sistemli ve düzenli çalışabilmek adına komiteler ve çalışma takımları oluşturulmuştur. KOMİTELER Pazarlama Komitesi Finans Komitesi İ.K. Komitesi ÇALIŞMA TAKIMLARI Sponsorluk Takımı Reklam Takımı İletişim Takımı

7 & İŞBİRLİĞİYLE

8 PYRAMIDS ORGANİZASYON A.Ş. & FORUM BORNOVA GO-KART FİRMASI ile yapılan bu çalışmadan elde edilecek karın, Üniversitemizin öğrenci bursu fonuna aktarmayı planlıyoruz.

9 SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEYİ ÇOK İSTİYORUZ.

10


"PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Hakkında Misyonumuz Komiteler ve Organizasyonlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları