Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU"— Sunum transkripti:

1

2 HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
1998 yılında Hacettepe Maliye Bölümü öğrencileri tarafından kurulan “Hacettepe Maliye Topluluğu” , Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten Türkiye’nin ekonomik ve siyasi yapısını ve işleyişini incelemek ve Hacettepe Üniversitesi öğrencilerini bilgilendirmek, geliştirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla birlikte, sosyal ve kültürel birçok alanda çalışmalar yapan geniş bir öğrenci topluluğudur. Faaliyetlerine bugünkü adı altında ,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan odasında devam etmektedir.

3 YAPISI Hacettepe Maliye Topluluğu, «yönetim kurulu», bu kurula bağlı komisyonluklar ve üyelerden teşkildir. Asıl unsur yönetim kurulu olmakla beraber, yükü paylaşan 4 adet komisyon mevcuttur. . BAŞKAN İDARİ İŞLERDEN SORUMLU BŞKAN YARDIMCISI AR-GE VE TEKNİK İŞLERDEN SORUMLU ÜYE DIŞ İLİŞKİLERDEN SORUMLU ÜYE SPONSORLUKLARDAN SORUMLU ÜYE 1. SINIFLARDAN SORUMLU ÜYE GENEL SEKRETER SAYMAN ETKİNLİKLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

4 KOMİSYONLAR Basın-Yayın Komisyonu : Topluluğun faaliyetlerini anlatan bunun yanında kamu ve özel sektör ile alakalı haberlerin yanı sıra, ekonomik sosyal ve kültürel konuları içeren dergi, gazete gibi yayınları hazırlayıp üye ve gerekli yerlerin bu materyalleri edinmesini sağlayan yürütme organıdır. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu: Üniversite dahilinde yapılacak gezi, piknik, eğlence, tanışma toplantıları vb. aktivitelerin yanı sıra, film gösterimleri ve sosyal sorumluluk projelerini organize eden komisyondur. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Komisyonu: Topluluğun iç işleriyle uğraşan ve kulüp üyelerine özel eğitim, seminer vb. gibi etkinlikler düzenleyip üyelerin kişisel gelişimine katkıda bulunan komisyondur. Ayrıca bu komisyon topluluk odasındaki, eğitsel materyallerin temin edilmesi, düzenlenmesi, korunmasıyla ilgilenir. Denetim Komisyonu: Topluluğun faaliyetlerini, işleyişini akademik danışman gözetimi altında denetleyip raporlayan komisyondur. Denetim raporlarını istedikleri takdirde bütün üyelerin inceleme hakkı vardır.

5 Hacettepe Maliye Topluluğu, eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerle renkli üniversite hayatına daha da renk katmış ve dahi farklı etkinliklerle öğrencilere farklı bakış açılarından bakmayı sağlamaktadır. Hacettepe Maliye Topluluğu’nun bu eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdiği etkinliklerden kesitler.

6

7

8 Yapılan Etkinliklerden
AÇILIŞ DERSİ –

9 Yapılan Etkinliklerden MUHARREM SARIKAYA İLE SÖYLEŞİ-05.11.2012

10 Yapılan Etkinliklerden
ÇİĞKÖFTE PARTİSİ

11 Yapılan Etkinliklerden 10. BÜYÜK MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI-02.12.2012

12 Yapılan Etkinliklerden
KPSS SEMİNERİ

13 Yapılan Etkinliklerden
BİLARDO TURNUVASI

14 Yapılan Etkinliklerden
ELMADAĞ GEZİSİ

15 Yapılan Etkinliklerden HMT KARİYER AKADEMİSİ-19 MART 2013

16 Yapılan Etkinliklerden HMT KARİYER AKADEMİSİ-20 MART 2013

17 HER HAKKI MALİYE TOPLULUĞU’NA AİT MARKALAR

18 MEDYADA HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU

19 SOSYAL MEDYADA HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
Çağın gereklerine ses vererek kendini her alandaki yeniliklere uyarlamış ve kendini sürekli geliştirmiştir. FACEBOOK AĞINDA ; TWİTTER AĞINDA ; Youtube AĞINDA ; WEB AĞINDA ; hacettepemaliye.org


"HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları