Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Leap Motion HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Eziz DURDİYEV

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Leap Motion HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Eziz DURDİYEV"— Sunum transkripti:

1 Leap Motion HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Eziz DURDİYEV
Hatice PEHLEVAN Selman ADIGÜZEL Üzeyir GÖNDÜR

2 Leap Motion Leap Motion hareket algılama yeteneği sayesinde bilgisayarınızı belli bir mesafeden dokunmadan kontrol etmenize imkan tanıyan teknolojik bir cihazdır.

3 Üreticilerin cihazın kullanılacağını varsaydıkları konum monitörünüz ile klavyenizin arasında boşluk. Kaba olarak cihazın üzerinden yukarıya doğru ters bir piramit hayal edin, işte tam o alanı tarıyor cihaz.

4 Cihazı ilk kurduğunuzda sitesinden de yazılımını indirerek kurmanız gerekiyor. Yazılımı ile beraber kendi marketplace'i de geliyor. AirSpace adındaki yazılımı kurup ister ücretsiz ister ücretli bir çok Leap uyumlu uygulamayı indirebiliyorsunuz.

5 Uygulamalar içerisinde her tür içerik var, oyunlardan tutun Windows 8'in başlat menüsünü Leap ile kullanılabilir hale getiren eklentilere kadar birçok şey mevcut.

6 Bilgisayar üzerinde herhangi bir işlemi yapabiliyor, internette gezinebiliyor ve hatta resim bile yapabiliyoruz. Leap Motion‘un tam olarak nasıl işlediğini ve ne kadar hassas olduğunu linkteki videodan inceleyebilir çalışması hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

7 http://video. tamindir

8 Kaynakça Çevrimiçi: [ ]. Erişim Tarihi: Çevrimiçi: [ ]. Erişim Tarihi: Çevrimiçi: [ ] Erişim Tarihi


"Leap Motion HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Eziz DURDİYEV" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları