Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

7/yazim-kurallari-konu-anlatm.html Bu sitede,konunun derinlemesine incelenmesi ve ayrıntılar ile konunun pekiştirilmesi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "7/yazim-kurallari-konu-anlatm.html Bu sitede,konunun derinlemesine incelenmesi ve ayrıntılar ile konunun pekiştirilmesi."— Sunum transkripti:

1 http://www.dersteknik.com/2011/0 7/yazim-kurallari-konu-anlatm.html Bu sitede,konunun derinlemesine incelenmesi ve ayrıntılar ile konunun pekiştirilmesi eğitsel açıdan çocuklara birçok yönde fayda sağlamaktadır.

2

3 http://www.videokonuanlatimi.com/s bs/7-sinif-yazim-kurallari-konu- anlatimi/ Bu sitede ise video anlatımı ile anlam ve kavramanın güçlenmesi sağlanmıştır.Bu özelliği ve site içi görselliği ile dikkati çekiyor.

4

5 http://konuanlatim.net/sbs-7-sinif- yazim-kurallari-testleri-coz-turkce.html Bu sitede ise uygulamalı testler ile öğrencilerde konunun test yolu ile anlaşılması amaçlanmıştır.

6


"7/yazim-kurallari-konu-anlatm.html Bu sitede,konunun derinlemesine incelenmesi ve ayrıntılar ile konunun pekiştirilmesi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları