Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 28 Aralık 2009 Pazartesi Sevgili kuzucuklarım,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 28 Aralık 2009 Pazartesi Sevgili kuzucuklarım,"— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 28 Aralık 2009 Pazartesi Sevgili kuzucuklarım, aşağıdaki şekilleri uygun noktadan iki eş parçaya bölmeniz gerekiyor. Aşağıdaki örüntüyü oklar yönünde tamamlamanız gerekmektedir. Görsel yerine isim yazabilirsiniz Annen ile babamın yaşları toplamı kaçtır? Annen ile babamın yaşları farkı kaçtır? 18 elmanın ‘ si kaç elmadır?( şekil çizerek yapalım.) 20 kuzunun ‘ünü sattık. Geriye kaç kuzu kaldı? ( şekil çizerek yapalım.)

3 Mitat Zorlu 2 “Okul Heyecanım” temasında geçen kavramları yerinde ve doğru kullanma. Tema sonu. Ders programı sağlıkGörsel materyal yardım saygıduyguKaynak kitap vücutiletişim nezaketBilinçli tüketici Dini bayram paylaşım. proje cesaret Yukarıdaki kavramları tema süresince kullandık. Bu kavramlardan istediklerini kullanarak kısa bir öykü yazmanı istiyorum. Ne olur güzel ve okunaklı bir yazı yazın. Yazınızın satır çizgilerine oturmasına dikkat edin. Şimdi de sizden beklentim yandaki kavramlardan 4 tanesini görsellemeniz. Hangisini görsellediğinizi, altına yazmayın. Ben baktığımda, bana o kavramı çağrıştırsın.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 28 Aralık 2009 Pazartesi Sevgili kuzucuklarım," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları