Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 23 Aralık 2009 Çarşamba Adem usta, 28 tane çeyrek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 23 Aralık 2009 Çarşamba Adem usta, 28 tane çeyrek."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 23 Aralık 2009 Çarşamba Adem usta, 28 tane çeyrek ekmek arası köfte sattı. Köfte satmak için kaç bütün ekmek kullanmıştır? Her bir şişte 5 parça et olduğuna göre, 3 şişte kaç parça et vardır? Aşağıya bir bütün elma çizerek iki eş parçaya ayırmalısın. Üzerinde bütün ve yarım kavramlarını göstermelisin. 14:2= 25:5= 32:4= 18:3= Uygun soru cümleleri oluşturmalısın.

3 Mitat Zorlu 2 Sınıf kitaplığından aldığın kitapları okuduğuna göre isimlerini biliyorsundur. Yapman gerekenler, okuduğun bu kitapları alfabetik sıraya göre yazmak. Bir Nasrettin Hoca fıkrasını yazman gerekiyor. Yazdığın bu fıkrayı sınıfta arkadaşlarına ezberden anlatacağını unutma. Unutmayalım. Fıkra anlatan kişi gülmez fakat güldürür.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 23 Aralık 2009 Çarşamba Adem usta, 28 tane çeyrek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları