Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 25 Aralık 2009 Cuma Aşağıdaki şekillerden hangisi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 25 Aralık 2009 Cuma Aşağıdaki şekillerden hangisi."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 25 Aralık 2009 Cuma Aşağıdaki şekillerden hangisi iki eş parçaya bölünemez? Aşağıdaki şekillerin hangisi iki eş parçaya bölünmüştür? A) 5B) 10C) 15D) 20 A) 5B) 4C) 3D) 2 Aşağıdaki şekillerden hangisinin farklı kısmı taranmıştır? A) B) C) D) 4 tane ekmek kaç tane yarım ekmek eder? A) 16B) 8C) 4D) 2 A) 28B) 24C) 22D) 20 Ümit’in yaşının yarısı 9’dur.Ümit kaç yaşındadır? A) 18B) 16C) 14D) 12 “Tüm öğrencilerim, çok seviyorum.” cümlesindeki kelime sayısının 9 katı kaç kelime eder? A) B) C) A) B) C)

3 Mitat Zorlu 2 “Lacivert pantolonumun üzerine beyaz gömleğimi veya ……………….. …………………...” cümlesini tamamlayan uygun ifade aşağıdakilerden hangisidir? A) kırmızı kazağımı giyeceğim. B) kirli olduğu için giyemedim. C) kahverengi pantolonumu da giyebilirim. “ Arkadaşında kalmana izin veririm ancak ………………… ……………………. ………………….” cümlesini aşağıdakilerden hangisiyle sürdürmemiz uygun olur? A) arkadaşında kalabilirsin. B) önce ödevlerini yapmalısın. C) benden izin almalısın. “Dün akşam üstü size uğradım ama …………….................” cümlesini nasıl sürdürebiliriz? A) bize de gelin. B) telefon da ettim. C) evde yoktunuz. “Kitabımı her yerde aradım ………….. bulamadım.” Yukarıdaki cümlede noktalı yere aşağıda verilen ifadelerden hangisi yazılamaz? A) amaB) fakatC) veya Farklı düşünmeye yönlendiren ifadeleri ( ama, fakat, ancak, ya da, veya…) dikkate alarak testi çözelim. Sorun, düşünülüp çözümlenmesi, bir sonuca bağlanması gereken durum, problemdir. Yaşamımızın her alanında sorunlarla karşılaşabiliriz (Okulda, evde, sokakta…). Sorunumuzun ne olduğunu belirlemek sorunları çözmemize yardımcı olur. Ayrıca sorunlarımızı çözmek için gerektiğinde büyüklerden yardım alınmalıdır. Sorun Çözmenin Basamakları 1. Sorunun ne olduğunu tanımlamak 2. Çözüm yollarını belirlemek 3. Tüm çözüm yollarının sonuçlarını düşünmek 4. Yardım alınabilecek kişileri belirlemek 5. Çözüm için karar vermek 6. Kararı uygulamak Okulda bir sorunla karşılaşınca aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır? a. Sorun yokmuş gibi davranmalıdır. b. Çözüm yolu aramalıdır. c. Aile bireylerine anlatılmalıdır. Aşağıdakilerden hangisi okulda karşılaşılan sorunlardan biri olabilir? a. Okul çıkışında servis ile eve gidilmesi b. Okul koridorunda koşulmaması c. Sınav olurken yan sınıftan gürültü gelmesi


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 25 Aralık 2009 Cuma Aşağıdaki şekillerden hangisi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları