Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara ayırmalısın. Yukarıda …… tane arı var. Dörderli gruplandırdığımızda …. grup arı oluşur. Mitat öğretmen, 40 dakikada 10 test sorusu hazırladı. Bir soru için kaç dakikalık zaman harcamıştır? 42 kişilik bir sınıfta, her öğrenci 4 dakikalık bir sunum hazırladı. Tüm öğrencilerin sunumları kaç dakika sürmüştür? Aşağıdaki balıkları sayarak 4 köpek arasında eşit olarak paylaştırman gerekiyor. ….. Tane balık var. Her köpeğe …. Tane balık düşer. İşlemini bu alana yapabilirsin. Aşağıdaki bölme işlemlerini zihinden yapmalısın. 18:3= …24:3= …30:5= … 15:3= …45:5= …10:2= … 36:4= …24:4= …14:2= …

3 Mitat Zorlu 2 Okulun bölümlerini gezmenizi istiyorum. Tutumlu kullanılmayan kaynakları belirlemenizi istiyorum. Belirlediğin bu kaynakları görselle anlatman gerekiyor. Evde sizinle ilgili alınan kararlarda düşünceniz soruluyor mu? Soruluyorsa bir örnek vermeniz gerekiyor. Kendini tanıtan bir yazı yazman gerekiyor. Bu yazıyı okuyan kişi, sizin en az beş özelliğiniz hakkında fikir edinmiş olması gerekiyor. Bu yazıyı okumakta zorlanmaması gerekiyor.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları