Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 21 Aralık 2009 Pazartesi Yukarıdaki şekerlerden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 21 Aralık 2009 Pazartesi Yukarıdaki şekerlerden."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 21 Aralık 2009 Pazartesi Yukarıdaki şekerlerden 2 alana 1 tane hediye olarak veriliyor. Şekerler kaçarlı olarak gruplandırılmalıdır? Bengisu, 15 çiçek topladı. Çiçeklerden beşerli demetler yaptı. Kaç demet yapmıştır? 20 kalem 4 çocuğa eşit olarak paylaştırıldı. Bir çocuğa kaç kalem düşer? Ayşe, tabaktaki 15 küp şekeri 3 bardağın her birine eşit sayıda attı. Bir bardakta kaç şeker oldu? Bir manav 16 kavunu her torbaya 2 kavun koyarak sattı. Manav kaç torba kavun satmıştır? 18 fıstık 3 tabağa eşit olarak paylaştırılacaktır. Her tabağa kaç fıstık düşer? Bayramda pencerelere asmak üzere 20 bayrak getirdik. Sınıfımızda 5 pencere vardır. Her pencereye eşit sayıda bayrak asarsak bir pencereye kaç bayrak düşer? Lütfen şekil çizerek gösterelim.

3 Mitat Zorlu 2 Berna, okulun çevresini korumak için uygun davranışlarda bulunmaktadır. Aşağıdakilerden hangisi Berna’nın bu davranışlarından biridir? A) Okulda top oynamamak B) Okul bahçesine çöp atmamak C) Okulun bahçesine taşıtların girmesine izin vermemek Buna göre, Ece, Cem ve Arda ne yapmak istemişlerdir? A) Okulun çevresini korumak için yeni fikir üretmek B) Okul binasında yenilikler yapmak. C) Yeni okul kuralları belirlemek Cem, Ece ve Arda’dan hangisinin önerisi okulun çevresini korumak ile ilgili doğru bir öneri değildir? A) Cem B) Ece C) Arda A. B. C. “Çocuk Hakları Sözleşmesi” ne imza atan ülkelerden biri de Türkiye’dir. Türkiye bu imzayı ne zaman atmıştır? Hangi maddelere çekince koymuştur. Maddelerin numaralarını yazmalısın. Bu beyannamenin ilk maddesini yazmanı istiyorum.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 21 Aralık 2009 Pazartesi Yukarıdaki şekerlerden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları