Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lezzet, Sağlık ve Güven..

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lezzet, Sağlık ve Güven.."— Sunum transkripti:

1 Lezzet, Sağlık ve Güven.

2 ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının tam kalbinde Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa standartlarına uygun dizayn edilen fabrikası, makine parkları ve depoları ile 23 yılda 10 kat büyüdü yılında yurt içi pazara da yönelen Penguen Gıda, bugün m2 açık arazi üzerine kurulu m2 kapalı alanda dünya standartlarında üretim yapmaktadır.

3 VİZYONUMUZ "PENGUEN, tüm sofraların vazgeçilmez gıda markası olacaktır."

4 MİSYONUMUZ "Tüm çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle birlikte bir takım ruhu içerisinde hareket ederek, tüketicilerimizin arzu, istek ve damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, üstün kaliteli ve lezzetli hazır gıdaları en hijyenik ortamlarda üretmeye ve rakiplerimize kıyasla fark yaratmaya devam edeceğiz. Bu çalışma şekli ile ortaklarımız ve yatırımcılarımıza sürekli kazanç sağlayan bir şirket olacağız."

5 Değerlerimiz İşimizde Müşteri Memnuniyeti esastır.
Biz mutlu çalışanlara sahip bir şirketiz. Çevre dostuyuz. Sosyal sorumluluk bizim için önemlidir. Lezzetli, kaliteli ürünler üretiriz. İletişim ve şeffaflık doğamızda vardır. Ürünleri doğal ortamlarında korumaya alırız. Tüketicilerimize ekonomik faydalar sağlarız.

6 Ürünler Sebze konserveleri Şarküteri Soslar ve ezmeler
Haşlanmış Bakliyatlar Salçalar Turşular Reçeller Dondurulmuş Gıda Meyve suyu konsantresi

7 İlkler 1990 Yılında Penguen Gıda : İlk kez cam kavanozda konserve üretimi başladı. 1996 Yılında Penguen Gıda :Dünya ’da ve Türkiye ’de ilk kez “Közlenmiş Biber konservesi” üretimi başladı. 2001 Yılında Penguen Gıda :İlk yöresel hazır yemek seçenekleri piyasaya sürüldü. 2005 Yılında Penguen Gıda:EFSIS tarafından dünyada sayılı markalara verilen BRC-A Kalite En Üst Düzey üretim sertifikası alındı. 2008 Yılında Penguen Gıda:Türkiye'de ilk ve tek "Ispanak Konservesi" üretimi başladı. 2009 Yılında Penguen Gıda:2009 Yılında Penguen Gıda Konserve sektöründe makineli tarımı başlattı.

8 Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı: Orhan Ümit GENÇOĞLU
Turhan GENÇOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Denetim Kurulu Üyesi Şevket Aykan SÖZÜÇETİN Genel Müdür ve Üye

9 ORTAKLIK YAPISI :

10 Sektör içerisinde Penguen Gıda’nın konumlaması
ISO 9001:2000, BRC "A" Kalite ile belgelendirilmiş olan ve HACCP gerekliliklerine göre üretim yapan Penguen Gıda, sektörünün lideri olmaya devam ediyor. Bu anlamda yerel tatları uluslararası sofralarla, dünya tatlarını da Türk sofraları ile buluşturup köprü vazifesi gören Penguen, yeni yatırımları ve tüketici odaklı yaklaşımı ile bir dünya markası olma yolundadır.

11 Sosyal Sorumluluk Penguen Gıda'dan Bilgisayarlı Eğitime Destek
Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübisad işbirliği ile başlatılan "Bilgisayarlı Eğitime Destek" kampanyasına Penguen Gıda San. A.Ş. de destek verdi. Web tabanlı teknolojileri, tüketici odaklı pazarlama araçları ile web sitesini tedarikçi ve tüketicileri ile buluşma portalı haline getiren Penguen Gıda web sitesi üzerinden başlatılan "En Tatlı Eğitim Penguen ile Eğitim" kampanyası sonucu, Mustafakemalpaşa ilçesi Koşuboğazı köyü ilköğretim okuluna kurulan "21 bilgisayarlı bilgi teknolojisi sınıfı" törenle açıldı. Kurucumuz 2 okul yaptırdı.

12 ÖDÜLLER 2006 "Yılın Altın Markası"
15 Mart 2006 Dünya Tüketiciler Günü’nde “Tüm Tüketicileri Koruma Derneği” tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde konserve dalında “Yılın Altın Markası” ödülüne layık görüldü. 2006 "Tüketici Akademisi Onur Ödülü" 15 Haziran 2006 Tüketici Dergisi tarafından düzenlenen Anadolu Tüketici Kongresi’nde konserve ve reçel dalında yapılan araştırma sonucunda “Tüketici Akademisi Onur Ödülü”nü almaya hak kazandı. 2008 "En Çok İhracat Yapan Türkiye Birincisi" Penguen Gıda, T.C. Başbakanlık ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca meyve ve sebze mamulleri alanında 2007 yılı verilerine göre en çok ihracat yapan şirket olarak Türkiye birincisi olmuştur.

13 Basında penguen

14

15

16 Selin keremetci


"Lezzet, Sağlık ve Güven.." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları