Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hayvan Fizyoloji Laboratuarı LAB-1 Fizyolojide laboratuarında kullanılan donanımlar ve yazılım ”Don't think you are, know you are.” matrix.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hayvan Fizyoloji Laboratuarı LAB-1 Fizyolojide laboratuarında kullanılan donanımlar ve yazılım ”Don't think you are, know you are.” matrix."— Sunum transkripti:

1 Hayvan Fizyoloji Laboratuarı LAB-1 Fizyolojide laboratuarında kullanılan donanımlar ve yazılım ”Don't think you are, know you are.” matrix

2 Tarihçe 1890'lar1960'lar Günümüz Biyoloji Bölümümüzde

3 A/D dönüştürücü

4 Tüm sistem

5 PowerLab 26T (LTS)

6 1.Güç göstergesi: PowerLab açıldığında yanar. 2.Analog çıkış bağlantıları: 10 Voltluk bir aralıkta çıkış voltajı sağlar. Doğrudan insanlara bağlanmak için güvenli DEĞİLDİR. 3.Analog girişler: BNC bağlantıya sahip cihaz veya dönüştürücüleri bağlamak için girişler (tüm modellerde yoktur). 4.Yalıtımlı Uyarıcı durum ışığı: Uyarıcı bölümün düzgün biçimde çalıştığını (yeşil) veya uyum sınırları dışındaolup sinyal çıkartmadığını (OOC, sarı) gösterir. 5.Çift Bio Amp girişi: PowerLab'a beş kanallı Bio Amp kablosunun takılması içindir. Giriş 3 ve 4 olarak algılanır. İnsana doğrudan bağlantı için güvenlidir. 6.Yalıtımlı uyarıcı çıkışları: Yalıtımlı uyarıcı bölüme uyarıcı elektrodları bağlamak içindir. İnsana doğrudan bağlantı için güvenlidir. 7.Yalıtımlı uyarıcı anahtarı: Yalıtımlı uyarıcı bölümünü açar ve kapatır. 8.Pod girişleri: Podları ve bazı dönüştürücüleri bağlamak için 8-dişli bağlantılar. Bu girişler aynı zamanda pod ve dönüştürücülere doğru akım da sağlar.

7

8 5 Girişli Bio Amp kaplosu(DIN)

9 ECG elektrotları

10 Tekrar kullanılabilir EEG Elektrotları

11 Yassı EEG Elektrotları

12 Bar elektrotları

13 BNC den DIN akılı adaptör

14 Piezo Elektrik Darbe Dönüştürücü (DIN standartında)

15 Piezo Solunum Kemer Dönüştürücü (DIN)

16 Tutuş Gücü ölçüm Dönüştürücüsü

17 Sfigmomanometre (DIN)

18 Kardiyo Mikrofon

19 Kulaklıklar

20 Tetik düğmesi(DIN)

21 Kuru Toprak Askı (Topraklama yapmak için)

22 Spirometer Pod(DIN)

23 Solunum Akış başlığı 1000 L

24 Labtudor

25 Deney kendiniz yapacaksınız


"Hayvan Fizyoloji Laboratuarı LAB-1 Fizyolojide laboratuarında kullanılan donanımlar ve yazılım ”Don't think you are, know you are.” matrix." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları