Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol"— Sunum transkripti:

1 Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
MARSHALL Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol Genel Müdür(Ceo): Dick Velings

2 VİZYON Biz Türkiye’de Dekoratif Boyalar alanında açık ara pazar lideri olmak arzusundayız ve bunu; 1. Kanal müşterilerimize mükemmellik sunarak, 2. Tüketiciler için markamızı bir yaşam deneyimi vaat eder hale getirerek, 3. Değer zincirini mükemmel bir şekilde yöneterek, 4. En iyi kişileri kendimize çekerek, istihdam ederek ve geliştirerek Başaracağız.

3 MİSYON “BİR DOKUNUŞLA BAMBAŞKA” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştirmektir.

4

5 Dünden Bugüne "Marshall"
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor. 1958-Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall çatısı altında gerçekleştiriliyor. 1964-Marshall bünyesinde ilk kez emülsiyon boya üretimi yapılıyor. 1966-Marshall polyester üretimine geçiyor.

6 1967-Marshall bugünkü tesislerinin bulunduğu Gebze'ye taşınıyor.
1987-Marshall markası altında oto tamir boyaları üretiliyor. 1990-Halka arz gerçekleşiyor. Borsada halka arz 1991-Marshall otomotiv boyaları üretmeye başlıyor. 1993-Marshall ISO 9000 kalite belgesine sahip, Türkiye'nin ilk boya kuruluşu oluyor. 1994-Marshall'da genel sanayi boyalarının üretimine geçiliyor.

7 1996-İlk su bazlı, yarı mat boya olan "Flora" üretiliyor.
1997-Türkiye'de ilk defa bir boya kuruluşu "üçlü sorumluluk" belgesine sahip oluyor. 1998-Marshall hisselerinin büyük çoğunluğu dünya devi AKZO NOBEL'e devrediliyor. 1999-Yine bir ilk gerçekleşiyor, Marshall ISO belgesi alıyor 2001-Marshall'da Balance Score Card uygulamaları başlıyor. 2009-AkzoNobel'in Cuprinol ve Hammerite markaları da Türkiye'de...

8


"Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları