Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma. 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma. 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin."— Sunum transkripti:

1 Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma

2 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin süreçlerde uygulanması için geliştirilmiştir.  Mevcut problemleri çözmek, altı sigma kalitesinde yeni ürün ve süreçler tasarlamak için oluşturulmuş, kendini kanıtlamış bir proje yönetim yaklaşımıdır.  Müşteri odaklı çalışılarak kalite iyileştirmelerinin önceliklendirilmesini sağlar.  Uygulanan şirketlerde çok belirgin finansal kazançlar sağlanmıştır.  Yararları duyuldukça, üretim sektöründen hizmet sektörüne doğru yayılmıştır.

3 70’li yıllar 80’li yıllar 6 Sigma’nın Dünya’daki Yayılımı

4 6 Sigma’nın Türkiye’deki Yayılımı

5 TANIMLAM A ÖLÇME ANALİZ İYİLEŞTİR ME KONTROL Problem Çözme Metodu(TÖAİK) KARAKTERİZASYON OPTİMİZASYON Problemi Tanımla Süreçten Veri Topla Süreci Analiz Et İyileştirme Önerileri Parametrelerin Kontrolü

6 Schneider Electric ve 6 Sigma

7


"Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma. 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları