Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ"— Sunum transkripti:

1 BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ

2 KAYS Programında kullanıcı adınız ve şifrenizle kayıt olduktan sonra kurumunuzu sisteme kaydetmeniz gerekmektedir. Sayfanın sağ üst kısmında bulunan Kullanıcı İşlemlerinden Tüzel Paydaş İşlemlerini Seçiniz.

3 Sistemde kurumunuzun kaydının olup olmadığını kontrol etmek amacıyla Resmi Sicil Numarası, Vergi Kimlik Numarası ve DTVT İdari Kimlik Kodu bölümlerinden en az birini yazarak Sorgula butonuna basınız. Eğer sistemde kaydınız yok ise Ekle Butonuna tıklayınız.

4 Ekle butonuna bastıktan sonra karşınıza yukarıdaki ekran çıkacaktır
Ekle butonuna bastıktan sonra karşınıza yukarıdaki ekran çıkacaktır. İlgili bölümlere kurumunuzun bilgilerini girerek Ekle butonuna basarak kurumunuzu sisteme kayıt ediniz. Pembe alanların doldurulması zorunlu alanlar olduğunu unutmayınız.

5 DİKKAT!!! Eğer sistemde kurumunuzun kaydı var ise üzerini tıklayıp Görüntüle butonuna basınız. Kurumunuzun bilgilerinde «DTVT» kodunuzun olup olmadığını kontrol ediniz. «DTVT» kodunuz yok ise Ajans Yetkilileriyle irtibata geçiniz.

6 PROJENİZİ YAZMA AŞAMASINA GEÇEBİLİRSİNİZ
Kurumunuzu Sisteme ekledikten veya sistemde var olan kurumunuzun DTVT kodunu kontrol ettikten sonra PROJENİZİ YAZMA AŞAMASINA GEÇEBİLİRSİNİZ

7 Yukarıdaki ekranda görüldüğü gibi Başvuru İşlemlerinden Başvuru Yap’a tıklayın.
Karşınıza çıkan ekranları doldurup ilerleyerek projenizi tamamlayın.

8 Projenizi sistemde hazırlarken doldurmanız gereken bölümlerden biri Başvuru Sahibi Kimlik Bölümüdür. Bu bölümü doldurmak için Belirle butonuna basın.

9 Karşınıza çıkan ekrandaki Resmi Sicil Numarası, Vergi Kimlik Numarası ve DTVT İdari Kimlik Kodu bölümlerinden en az birini yazarak Sorgula butonuna basın ve daha önce sisteme eklediğiniz kurumunuzu bulun. Kurumunuzun üzerini tıklayarak Başvuru Sahibi Olarak Belirle Butonuna basın.

10 Başvuru Sahibi Bilgilerinin KAYS’a girilmesiyle ilgili sorunlarınız için bizlere ulaşabilirsiniz.
Tel: 0 (326) e-posta adresi:


"BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları