Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE."— Sunum transkripti:

1 1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE ŞİFRE ALMALARI

2 2 BİLGİ KAYIT SİSTEMİNİN İLK DEFA KULLANIMI A.Eğitmen eğitimleri sonunda, başarılı katılımcılara ve TAG eğitimi sonunda tam katılım sağlayanlara Geçici Kullanıcı Adı ve Şifre verilir. Bu şifre 10 gün süreyle geçerli kalır. 10 gün içinde sisteme kişisel bilgiler kaydedilip “Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre” alınmalıdır. B. Geçici kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giren katılımcılar sırasıyla: 1. Web-tabanlı Bilgi Kayıt Sistemine erişirler. 2. Kişisel Bilgilerini girerler. 3. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre alırlar. 4. Sistemden çıkarlar.

3 3 1. BOŞ BİR INTERNET EXPLORER SAYFASI AÇIP 212.133.157.195 IP NUMARASINI YAZARAK SİTEYE GİRİNİZ. GEÇİCİ ŞİFRE İLE SİSTEME İLK DEFA GİRİŞ 212.133.157.195

4 4 Geçici Kullanıcı Adı ve Şifre’yi girin. ‘Giriş’ düğmesine tıklayın. 2. AÇILAN SAYFADA İLGİLİ YERE AHEP TARAFINDAN SİZE VERİLEN “GEÇİCİ” KULLANICI ADINIZI VE ŞİFRENİZİ YAZARAK SİSTEME GİRİNİZ.

5 5 YÖNLENDİRME SAYFASI “Kişisel Bilgi Kaydı Ekle” düğmesine tıklayın

6 6 EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KAYDETMELERİ GEREKEN KİŞİSEL BİLGİLER 1. Genel Bilgiler Ad. Soyad, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Meslek. Görev. vb. 2. İletişim Bilgileri Ev ve İş Telefon Numaraları Ev ve İş Adres Bilgileri Bölge Dışı Bağlantı Kişisi Adı ve Telefon Numarası 3. Eğitim Bilgileri Öğrenim Durumu Bilinen Yabancı Dil ya da Diller Afet Hazırlığı İle İlgili Daha Önce Alınmış Eğitimler (İlkyardım, Yangın, Sivil Savunma, Telsiz) AHEP’den Alınan Eğitimler

7 7 ÜÇ BÖLÜMLÜ KİŞİSEL BİLGİ FORMU Bilgileri ilgili kutucuklara yazarak ya da kutucukların üzerinde tıklayınca açılan listeden seçerek girin. ( * ile işaretlenen alanların doldurulması zorunludur) Tüm bilgileri girdikten sonra sayfanın altındaki ‘Kaydet’ düğmesini tıklayarak verileri sisteme ekleyin.

8 8 KALICI KULLANICI ADI VE ŞİFRE ALINMASI Kişisel Bilgileri girdikten sonra yönlendirileceğiniz sayfada Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre almanız için uyarılacaksınız. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre almak için ‘Tıklayın’ düğmesine tıklayın.

9 9 KALICI KULLANICI ADI VE ŞİFRE SAYFASI 1.Sizin belirleyeceğiniz Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifreyi ilgili hücrelere yazarak “Şifre Oluştur” düğmesine tıklayın. 2.Herhangi bir yanlışlık olmaması için Şifreyi ikinci kez girin. * Lütfen “Kalıcı Kullanıcı Adı” ve “Şifre”nizde “ç,ğ,ş,ı,İ,ü,ö” gibi Türkçe karakterler kullanmayın.

10 10 SİSTEMDEN CIKIŞ Seçtiğiniz Şifre ve Kullanıcı Adının veri tabanına kaydedildiğine dair onay mesajının altındaki ‘Çıkış’ bağlantısına tıklayarak sistemden çıkın. Not: Seçtiğiniz “Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre”yi güvenli bir yere not etmeyi unutmayın. Şifrenizi kaybetmeniz durumunda sistem yöneticisi ile bağlantıya geçebilirsiniz. (umita@boun.edu.tr)

11 11 EĞİTİM BİLGİLERİNİN KAYDI Kişisel Bilgilerinizi girdiniz. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre aldınız. Bundan sonra yapmanız gereken, verdiğiniz her eğitimden sonra bu eğitime ait bilgileri web-tabanlı uygulamayı kullanarak İnternet üzerinden veri tabanına kaydetmek olacaktır. Gerektiğinde daha sonra Kişisel Bilgilerinizi güncellemek amacıyla sisteme tekrar girip değişikler yapabilirsiniz.

12 12 İRTİBAT BİLGİLERİ Web-tabanlı veri giriş sistemi ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi umita@boun.edu.tr e-mail adresine veya 216 308 0511 dahili 345 nolu telefona iletebilirsiniz. UNUTMAYIN, KONU AFETLER OLUNCA HEPİMİZ AYNI TAKIMDAYIZ!


"1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları