Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

W İ NRAR Sevim DEN İ Z 261384508. RAR NEDİR RAR Windows için shareware dosya arşivleme ve veri sıkıştırma formatıdır, dosyalarımızı sıkıştırarak boyutlarının.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "W İ NRAR Sevim DEN İ Z 261384508. RAR NEDİR RAR Windows için shareware dosya arşivleme ve veri sıkıştırma formatıdır, dosyalarımızı sıkıştırarak boyutlarının."— Sunum transkripti:

1 W İ NRAR Sevim DEN İ Z 261384508

2 RAR NEDİR RAR Windows için shareware dosya arşivleme ve veri sıkıştırma formatıdır, dosyalarımızı sıkıştırarak boyutlarının azalmasını ve daha güvenli saklama imkanı bulmamızı sağlarWindowsshareware

3 Rar tarzı dosya sıkıstırma formatlarını kullanabilmek için bu formatı destekleyen bazı programları kullanmamız gerekmektedir. Bunlardan biriside Winrar’dır, Winrar Eugene Roshal tarafından geliştirilen yazılım 1995 yılında Piyasaya Sürülmüştür.Eugene Roshal

4 WinRAR, orijinal bir sıkıştırma algoritması kullanır. Bu, diğer bilgisayar arşivleme araçlarından daha yüksek sıkıştırma oranları sağlar; özellikle uygulama dosyaları, nesne kitaplıkları, büyük metin dosyaları, vb. WinRAR, çoklu ortam (multimedia) verileri için isteğe bağlı çok geliştirilmiş bir sıkıştırma sunar.

5 WinRAR, yaklaşık 9000 Petabayt dosya ve arşivleri destekler. Arşivlenebilen dosya sayısı ise tüm kullanımlar için sınırsızdır. WinRAR, RAR ve ZIP 2.0 arşivleri için tam desteğe sahiptir, ayrıca CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, Z, 7Z arşivlerinden dosya çıkartabilir. WinRAR, NTFS dosya güvenliği ve veri akımlarını destekler.

6 WinRAR, her iki etkileşimli Windows arayüzünü ve komut satırı arayüzünü sunar. WinRAR, 'katı' arşivler oluşturabilme işlevini taşır. Bu özellik sıkıştırma oranını bilinen diğer yöntemlere göre 10% - 50% oranında, özellikle de çok sayıda küçük dosyayı paketlerken artırabilir. WinRAR, dahili ve harici SFX modülleri ile SFX arşivleri oluşturabilir ve değiştirebilir. WinRAR, çok ciltli arşivler oluşturabilir.


"W İ NRAR Sevim DEN İ Z 261384508. RAR NEDİR RAR Windows için shareware dosya arşivleme ve veri sıkıştırma formatıdır, dosyalarımızı sıkıştırarak boyutlarının." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları