Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 29 Aralık 2009 Salı Yandaki şeklin ‘sini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 29 Aralık 2009 Salı Yandaki şeklin ‘sini."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 29 Aralık 2009 Salı Yandaki şeklin ‘sini kırmızıyla boyamanı istiyorum. Yandaki şeklin ‘sini sarıyla boyamanı istiyorum. Yandaki şekli iki eş parçaya bölmeni istiyorum. Şeklin ‘sini yeşil renge boyamanı istiyorum Aşağıdaki örüntüyü tamamlaman gerekiyor. 35 32 23 20 14 Aşağıdaki şekillerde simetrik olmayanları işaretleyiniz. A B C. ABCABC Kitap okumak, sizin kelime dağarcığınızı zenginleştirir. Okuduğunuz metinleri anlamanızı kolaylaştırır.

3 Mitat Zorlu 2 Aşağıdaki cümleler doğru bilgi içeriyorsa D’yi yanlış bilgi içeriyorsa Y’yi işaretleyiniz. ( ) Elektrik, su okuldaki kaynaklarımızdandır. ( ) Okuldaki kaynaklar bilinçli tüketilmelidir. ( ) Okul kaynaklarından bütün öğrenciler yararlanır. Aşağıdakilerden hangisi okuldaki kaynakları bilinçli kullanmaya örnek bir davranış olarak gösterilemez? A.Boşa akan muslukları kapatmak. B. Okulda bilgisayar kullanmamak C. Gereksiz yanan lambaları söndürmek. A B C Sınıfımızdaki bazı arkadaşlarımızın kardeşleri henüz bebekler. Fırat’ın erkek kardeşi ……………………, Deniz’in kız kardeşi …………………., Berken’nin kız kardeşi, Eren’in erkek kardeşi ……………………………… ve Muhsin’in erkek kardeşi ………………………………. Deniz ve Berken abla oldular. Muhsin, Fırat ve Eren ağabey oldular. İşte bu arkadaşlarımız kardeşlerine karşı sorumlu davranıyorlar. Onları severken incitmeden seviyorlar. Anneleri veya babaları olmadan yerlerinden kaldırmıyorlar. Çünkü düşürebilirler. Ya da bir tarafları incinebilir. Onlar konuşmaya başladıklarında abla, ağabey dediklerinde içimiz içimize sığmaz. Sevinçten havalara uçarız. Benim tam üç kardeşim var. Biri yirmi beş yaşında. O benim ağabeyim. Benden küçük kız kardeşim yedi yaşında. Erkek kardeşim ise henüz seki aylık. Bu aralar hepimiz küçük kardeşimle ilgileniyoruz. Çünkü o daha çok küçük. Annem ve babam hepimizi çok seviyorlar. M. Zorlu 1.Metindeki noktalı yerleri tamamlayalım. Sesli okuyalım. 2.Kardeş sevgisi konusunda sınıfta konuşma yapacaksınız. Hazırlık yapmanızda fayda var. ……………….........…………………………………………


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 29 Aralık 2009 Salı Yandaki şeklin ‘sini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları